Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S yolcu bende eşimin azosperm olduğunu bilmeden keçi boynuzu kürü yapmıştım faydası olmadı kürden bi süre sonra eşim doktora gittiğinde azosperm olduğunu öğrendik bize faydası olmadı yani
azosperm için nohut kürü okudum bi kaç yerde ben denemedim ama
bi araştır istersen
hımm tşk ederim bacım, umut işte denemekte fayda var dimi yine de, bakalım ne olacak.peki şuan hangi aşamadasınız canım[/QUOTEe
eşimin azosperm olduğunu 7 ay önce öğrendik. hormonları testisleri normal çift taraflı varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu . ameliyattan sonra spermiogram yaptırmadık henüz. 10 haziranda emre bakırcıoğlundan randevu aldık bakalım ne diyecek . inşallah ameliyatın faydası olmuştur da sperm çıkar. bakalım kısmet
ikimizde 27 yaşındayız
hımm tşk ederim bacım, umut işte denemekte fayda var dimi yine de, bakalım ne olacak.peki şuan hangi aşamadasınız canım[/QUOTEe
eşimin azosperm olduğunu 7 ay önce öğrendik. hormonları testisleri normal çift taraflı varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu . ameliyattan sonra spermiogram yaptırmadık henüz. 10 haziranda emre bakırcıoğlundan randevu aldık bakalım ne diyecek . inşallah ameliyatın faydası olmuştur da sperm çıkar. bakalım kısmet
ikimizde 27 yaşındayız
bacım faydası olmuştur inşallah, umarım herşey çok güzel olur
syolcu senin hikayen nedir kaydirigubbakcemile3
OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.
OLMADI çok kötüyüm kızlaar bu illeti yenemedik yine kendimi toparlıyım biraz yeni öğrendim daha.sonra gelirim.
iyi geceler kızlar hepinizden allah razı olsun.............
şimdi hastanedeyim eşimle ben geceleri kalıyoruz yanında öğlende eve gidiyoruz akşama kadar yatıp dinlenip geri geliyoruz 4 gün oldu bugün ve anca bugün kendine gelmeye başladı ağrıları birazda olsa hafifledi allah kimseye yaşatmasın bu ağrıları çok zormuş ......hastanede neyseki internet bağlantısı var ama zayıf sizlere yazamadım şimdi biraz düzelir gibi oldu devamlı bağlantı kopup duruyo buna şükür diyorum sabah olmak bilmiyo tv de açamıyorum ses olmasın diye sıkıntıdan çatlıyo insan resmen hiç olazsa bilgisayar teselli ediyo ...............