Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin sedef rahatsızlığı var dün istanbula gitti ilaç alıp geldi
merhaba mavimenekse
canim benim esimdede var ayni sorun sizin kullandiginiz ilaclarin faydasi oluyormu
bisim hic faydasi olmuyor gidiyor yeniden cikiyor
merhaba mavimenekse
canim benim esimdede var ayni sorun sizin kullandiginiz ilaclarin faydasi oluyormu
bisim hic faydasi olmuyor gidiyor yeniden cikiyor
meliissss çok üzüldüm gerçekten.üzülme diycem ama imkansızdır.bol bol dua edelim başka çaremiz de yok zaten.sabır biraz daha sabır.
öncelikle allah sana ve eşine sağlık huzur versin. herşeyden önemlisi bu. inşallah bu zor günleri çok yıpranmadan atlatırsın allah sana sabır ve güç versin . unutmayalım ki imtihan dünyasındayız bizimde imtihanımız böyleymiş allah sevdiği kullarına dert verirmiş ..ne kadar desek de üzülme diye ama insanın elinde olmuyor biliyoruz. inşallah bu günleri kolay atlatırsın allahım sana güç versin dua et bol bol elimizden başka bişey gelmez zaten sağlıcakla kal
MELİSÇİM çok üzüldüm ne söylesek ne desek boş, demekki vakti saati gelmemiş, bi bakarsın inşaallah bebişin sana doğal yoldan gelir, olurmu olur rabbim ol dedikten sonra, üzülme tatlım :teselli:
meliscigim cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemiyorum rabbim buyukdur bakarsin normal yolla hamile kalirsin herseyin hayirlsi olsun canim uzme kendini
allah hayırlısını versin sabırlı ol canım
kızlar melisin yazısını yeni gördüm okuyorum okuyorum melis yazmamış diyorum gözümden kacmış bende bu saatet kadar yazmadıysa güzel haberlerle döner diyodum canım melis üzülme deskte boş şuan senin için yanıyodur bende 15 gün önce aynı duyguları yaşadım beynimden vurulmuşa döndüm ama insan herşeyi sindiri yo gercek ten rabbim eşine ve sana saglık sıhhat versin yine denersiniz demmekki zamanı degilmiş allah sıgın bu siteyide bırakma cabuk atlatırsın
melishim gerçekten çok üzüldüm. Allah'ım bu imtihandan hayırlısı ile çıkmayı nasip etsin bizlere. Yarabbbim sen bizlere sabır ver dayanma gücü ver... Ne diyeceğimi bilemiyorum canım gerçekten allah bizi kurtarsın ya rabbimmm... Bir mucize versin buradaki herkese...
slm kızlar şimdi baktım melisin olumsuz haberini aldım çok üzüldüm meliscim allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda bebeğin kendiliğinden doğal yoldan gelir
canım benim ben de seni çok sevdim... allah yüzümüzü güldürecek inşallah ne yapalım bizim de kaderimizde bu varmış... kurban olduğum allah sabrını veriyor elden gelen bişey olmuyor...
iyiki burdasın :)canım burdayım...
bırakır mıyım ben seni hiçbugün dışarıdaydım aklımda SEN VARDIN HEP
![]()
offf ki ne offff !!!! Ne yapalım inşallah bir çıkar yol bulucaz inşallah... doktorun ne dedi?