onada canım sıkıldı zaten kan aldılar sabah 10 da gönderdiler 2 saat sonra arıcaz dediler saat 4 de aradı dr meraktan çıldırdım bide evde misafir kaynıyodu halamlar geldi kızı 40 yaşında hamile 2 çocuğuna ona çok özendim aklımdan geçiriyodum tam inşallah tutar derken ve kötü haber malesef yine olmadı canım bidahakine inşallah dedi daha düne kadar birdahanız yok diyen kadın dalga geçer gibi kontrole geldiğinizde neler yapabilcemizi konuşalım dedi.ay delircem canım inanırmısın alyanslarımızı bile bozdurduk biz bu iş için hale bak ya ben acımdan abartıyorum kadının tavrını yada anormal gerçekten.[/QUOT
ya işte bizim iç,in hayatımızın dönüm noktası onlar için genel geçer bir durum... niye abartasın maddi manevi çok ağır yükler altına giriyoruz bu yaşımızda ben de boğmak isterdim şahsen... inşallah hayatımız özenerek geçmez allahım duysun bizleri. Zaten ben de insanlardan kaçar oldum sorular yüzünden onlar da tam denk gelmişler... Allah borçlarınızı ödeme kolaylığı versin inşallah hayırlı kapılar açsında size. Bizim de zor vallahi eşim patronundan isteyecek ahhh ahhh ....