Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar nasılsınız
eryasu canım en son 11 olmuştu fsh nurseay senin ve kardeşinin bebegini allah bağışlasın rabbim bizlerede en kısa zamanda nsip etsin inşallah kardeşin azospermiydi ilk denemedemi oldu biraz bahsedermisiniz
s.a arkadaşlar ne olur banada dua edin sizlere umut olmak için vakit buldukça giriyorum;kızlar oğlıumun ameliyat olması lazım fıtık varmış bu gün farkettik ne olur dua edin de hayırlısı ile acısız ağısız geçsin inş.hayat gerçekten bşir sınav bir kere daha anladım bu gün onun yerine bana olsa diyorum ama olmuyor işte RABBİM hayırlısı ile atlatmayı nasip eylesin inş...
ıyı geceler kızlar.MELISSCIM arkadasım uzulme desemde bos .kıfayetsız kalır cumlelerım.allahım demekkı hayırlı zaman olarak gormedı canım nasılsa cok buyuk bır sorun yok esınde .tekrara denersızınz arkadasım.kendınızı bır toplayın dedıgın gıbı baska seyleerle mesgul ol.ınankı kendımmınmıs gıbı cok cok ama cok uzuldum.allahım sabr guc ve mutlululk versın sen ve esıne
s.a arkadaşlar ne olur banada dua edin sizlere umut olmak için vakit buldukça giriyorum;kızlar oğlıumun ameliyat olması lazım fıtık varmış bu gün farkettik ne olur dua edin de hayırlısı ile acısız ağısız geçsin inş.hayat gerçekten bşir sınav bir kere daha anladım bu gün onun yerine bana olsa diyorum ama olmuyor işte RABBİM hayırlısı ile atlatmayı nasip eylesin inş...
MELİSS cim çook üzüldüm canım.gerçekten sözlrin bittiğ yer.ama hepimiz yanındayız.bunu da atlatırsın.inşallah rabbim kendiliğinden verir de süpriz olur sana.hiç umudunu kaybetme canım.
iyi aksamlar meliscim nasilsin canim?
iyi akşamlar canım dışardaydım bugün yeni geldim bi bakayım dedim napıyonuz kim var kim yok sıkıcı herşey açıkçası. nereye gidersen git aklın yanında sonuçta .sen nasılsın canım neler yapıyosun?
canim insallah bundan sonrasi güzel olur sikma canini gez dolas fazla düsünme ama insan ne yapsa nereye gititse kafasindaki düsüncelerde onunla beraber.
bende iyiym canim bizde disariya ciktik biraz esimle
valla düşün düşün nereye kadar yine olcana varmıcakmı napalım canım kafam uyuşuk gibi biraz fazla sakinim dünden beri eşimde fırtına öncesi sessizlik değildir umarım diyo.ilkinde çok asabi saldırgan alıngan falan olmuştum şimdi öyle olmayınca dışa vuramadığımı düşünüp telaşlanıyo haklı olarak ay ağlayamıyorum bile doldum doldum dünden beri ağlasam rahatlıcam.bu dert öldürmüyo allaha şükür ama süründürüyo işte.herhalde diyorum bunlar bizim olgunlaşma sınavlarımız.
canım çıkıyorum ben görüşürüz sonra eşim bakıcakmış bişilere
sagol sevgidolu ben iyiyim sen nasilsin?
teşekkrü ediyorum canım iyiyim ne olsun işte bizde bekliyoruz bakalım ekim belkide kasım gibi başlıcaz allahın izni ile
çiçekcim naber?