Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence söyle bilsinler en azından yanlız kalmamış olursun..kizlar canim sikkin üzgünüm niye bu azo var hayatimizda
kayinvalidem soruyor olsun artik bana bisey soylemiyorsunuz diyo
sanki söylesem hersey denisecek cok yoruldum artik ama nerdeyse söyleyecektim herseyi
tüp bebek yaptiranlari söylüyor caresine bakin diyo
sanki herkes tüp bebek yaptira biliyor
benim su an tüp bebek sansim bile yok bunu bilmiyor tabi
inşallah rüyan gerçek olur canım..Merhabalar kızlar tüp bebek tedavisine geçen hafta cumartesi başladık umut tüp bebek te şimdi yumurta takibindeyim ya bugun bir rüya gördüm ameliyat öncesi eşim sperm testi yaptırmış ve 26 sperm çıkmıştı nasıl seviniyoduk ameliyata gerek kalmadı diye şimdi ben çok kararsız kaldım acaba cumartesi kontrole gidince sperm tahlili mi yaptırsak?
evet GÜLÜM-SE bende merak ediyorumbugun micro tese olacak olan arkadasımız Gülüm-se..
umarım bulunmustur. birde emre bey degil kaan hoca yapıyormus..geçmişe baktım şimdi.
arkadaşlar şimdi duydum tek embiriyoda %50 şans için bir yöntem geliştirilmiş ve daha az denemede olumlu sonuca ulaşılacakmış 1200 bayanda %50 gebelik oranı hiçte fena değil iki embiriyoda da %80 başarı hadi hayırlısı
nerdesiniz kızlar hu hu saçlarımı kestirdim omuzlarımın altında olan saçlarıma kıydım ve aşkı memnudaki nihal gibi yaptım
kızlar iyi akşamlar
belginn napiyon bittimi isler artik
cicek belgin sizede iyi akşamlar nasılsınız bakalım baya ilelrlemiş sayfalar bende iyi sayılırım pek tadım tuzum yok ama olsun yinede allaha şükür belgin bende anne olamamaktan cok korkuyorum biliyomusun
blueavci nasilsin arkadasim?
cicek belgin sizede iyi akşamlar nasılsınız bakalım baya ilelrlemiş sayfalar bende iyi sayılırım pek tadım tuzum yok ama olsun yinede allaha şükür belgin bende anne olamamaktan cok korkuyorum biliyomusun
canım bitti bugünde kendimi güzelleştiriyim dedimopuyorumnanaktan