biz de allah izin verirse sonbaharı bekliyoruz... Şu mübarek ramazanı atlatalım hayırlısıyla ondan sonra inşallah..
İnsallah hepimiz iyi guzel sonuc aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de allah izin verirse sonbaharı bekliyoruz... Şu mübarek ramazanı atlatalım hayırlısıyla ondan sonra inşallah..
canım doğukm günün kutlu olsuninşallah allah sana güzel çocuk verir de büyüdünde o kutlar senin doğum gününüceylinsu canım teşekkürler dileklerin için .Allah hayırlısını versin canım üzülme diyemicem sana da insan illa ki üzülüyö birini duyunca buda gayet normal alıp gidesi geliyo kendisini ...işin en zoru paylaşamamak
Merhaba kizlar.
Leylak dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara.
Kizlar dun histeroskopim oldu allaha sukur bunuda atlattim. Simdi evde dinleniyorum. Bir dahaki gidisimde allah izin
verirse yumoslar toplanacak. Dun hastaneye geldigimde bir cok cift bekliyordu yumurtalari toplanacakti icimden dedim insallahbizede nasip olur arkadaslar.
geçmiş olsun ... darısı bebişe inşallah
doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşallah...emre beyle ilgili bir karar verdinmi sen...
canım doğukm günün kutlu olsuninşallah allah sana güzel çocuk verir de büyüdünde o kutlar senin doğum gününü
canım üzme kendini işte hayat o kadar acımasızki bizler çocuk diye yanarken kimiside bulup istemiyor bu nasıl bir adalet bende anlamıyorum inşallah birgün bizde bu mutluluğu yaşayacağız...kızlar merhaba,uzun zamandır yazamıyorum.bugünde kendimi çok kötü hissediyorum paylaşıcak kimsem yok eşim üülmemesi içn o na bişey diyemiyorum bn çocuk hasreti ile yanarken görümcem 10 aylık evli ve hamile kalmış
dün beni aradı ve ağlıyordu ağlarken de diyork biz istemiyoruz bu bebeğ var ya içim gitti dedim rabbim alllahmneden neden isteyen e değil de istemeyene bu kadar acı bu kadr acı veren bir şey olablir mi içim acıyo iiçim yanıyo rabbim hayırlısı bizede
Merhaba kizlar.
Kizlar dun histeroskopim oldu allaha sukur bunuda atlattim. Simdi evde dinleniyorum. Bir dahaki gidisimde allah izin
verirse yumoslar toplanacak. Dun hastaneye geldigimde bir cok cift bekliyordu yumurtalari toplanacakti icimden dedim insallahbizede nasip olur arkadaslar.
kızlar azara gittik kayınvalidemle gelirken biraz dinlenelim dedik yanımıza bir kadın geldi şundan bundan konuşurken ortak bir tanıdığımız çıktı kadınında çocugu yok o karşılaştığımız kadın ondan bahsederken çocugu olmayan mı diyerek bahsetti o anda içim yandı allahım birgün bendende bu şekilde bahsederlerse çocuğu olmayan belgin diye kahroldum allahım yalvarıyorum kimseye böyle acı birşeyi yaşatma yarabbim....
amin tek dileğim bu allahım boynu bükük koyma kimseden ayrı koyma beni diye dua ediyorum hepamin belgincim ALLAH bu şekilde kimsenin diline düşürmesin bizi yarabbim, şöyle eli ayağı düzgün sağlıklı birer tanede bizlere versin kimseye özendirmesin, umduklarımızdan emin kıl ALLAHIM......
sağol BELGİNCİM iyiyim sıcaklar, hayat, yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsın?
canım işallah allah sana da nasip eder aynısını bende yaşadım arkadaşımın çocuğunu gezdirdim aynı duyduyuya bende kapıldım az bir zamandı ama eşsiz bir duyguydu....
kızlar merhaba,uzun zamandır yazamıyorum.bugünde kendimi çok kötü hissediyorum paylaşıcak kimsem yok eşim üülmemesi içn o na bişey diyemiyorum bn çocuk hasreti ile yanarken görümcem 10 aylık evli ve hamile kalmış
dün beni aradı ve ağlıyordu ağlarken de diyork biz istemiyoruz bu bebeğ var ya içim gitti dedim rabbim alllahmneden neden isteyen e değil de istemeyene bu kadar acı bu kadr acı veren bir şey olablir mi içim acıyo iiçim yanıyo rabbim hayırlısı bizede
Merhaba kizlar.
slm kızlar a.s.
LEYLAK doğum günün kutlu olsun,opuyorumnanaktan nice senelere inşallah bidahaki yaş gününü bebişinle kutlarsın, ESPOİR sanada geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
canımcım çok geçmiş olsun hayırlısıyla bidahakine bebeğini al ve gel yeni annemiz ol:ecrin_bebek: