Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar azara gittik kayınvalidemle gelirken biraz dinlenelim dedik yanımıza bir kadın geldi şundan bundan konuşurken ortak bir tanıdığımız çıktı kadınında çocugu yok o karşılaştığımız kadın ondan bahsederken çocugu olmayan mı diyerek bahsetti o anda içim yandı allahım birgün bendende bu şekilde bahsederlerse çocuğu olmayan belgin diye kahroldum allahım yalvarıyorum kimseye böyle acı birşeyi yaşatma yarabbim....

canım malesef böyle densiz insanlar var işte dilin kemiği yok bende hep dua ediyorum allahım bizi el içinde boynu bükük bırakma diyorum

arkadaşlar ben eşime ömer coşkunun setleri var onlardan almayı düşünüyorum birtana ginsengli harnup pekmezli macunu nu aldım ama diğerlerini eşinin tahlillerini görmem lazım diyor ne dersiniz sizce ömer coşkun iyi midir doktora gitmeyede vdaha korkuyoruz ya yine aynı olursa diyor insan kalbimin bi tarafı olcak diyor bi tarafı olmuyacak geçenlerde halamın gelinleri geldiler küçük çocukları var o gün o çocuklar bizden hiç gitmesin diye baktım allah kisenin başına böyle bir dert vermesin çook zor

arkadaşlar ben eşime ömer coşkunun setleri var onlardan almayı düşünüyorum birtana ginsengli harnup pekmezli macunu nu aldım ama diğerlerini eşinin tahlillerini görmem lazım diyor ne dersiniz sizce ömer coşkun iyi midir doktora gitmeyede vdaha korkuyoruz ya yine aynı olursa diyor insan kalbimin bi tarafı olcak diyor bi tarafı olmuyacak geçenlerde halamın gelinleri geldiler küçük çocukları var o gün o çocuklar bizden hiç gitmesin diye baktım allah kisenin başına böyle bir dert vermesin çook zor

İnsallah esine sifa olur.

kızlar yarın kandil hacet duası okumanızı yada sizin adına başkalarının okumasını tavsiye edrim 41 defa okunacak

iyi aksamlar kizlarr..

LEYLAKCim dogum günün kutlu olsun canim iyiki dogdun.

ESPOiRCim gecmis olsun canim bunuda atlattin allahin izniyle

Son düzenleme:
canım ya kadiru ya zahiru ya batınü........................ diye başlayan varya onu okuyacakmışız eğer anlamazsan tamamını yazabilirim canım

ama diğer hacet duasınıda sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturup 100 kere okunursa allahın izniyle dileği gerçekleşirmiş dünya dua üstüne kurulu bellimi olur belkide sebebimiz bu dua olacak inşl

Merhaba kizlar.
Leylak dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara.
Kizlar dun histeroskopim oldu allaha sukur bunuda atlattim. Simdi evde dinleniyorum. Bir dahaki gidisimde allah izin
verirse yumoslar toplanacak. Dun hastaneye geldigimde bir cok cift bekliyordu yumurtalari toplanacakti icimden dedim insallahbizede nasip olur arkadaslar.

çok geçmiş olsun arkadaşım ...zoru atlattın..

"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128)
hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun

"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128)
hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun

hayırlı kandiler canım .....bu duayı mı okuyalım asi ?

Back
X