Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dinlen canim tabi nasil zor bir islemmmiydi?
bende iyiyim canim carsambaya türkiyeye gidiyorum onun hazirligi icindeyim
canim bir gelisme yok ayni durum, faydasi oluyormu ilaclarin bilmyorum sprm testi yaptirmadik hic teseden sonra. ben korkuyorum yaptirmaya zaten esimde yaptirmak istemiyor temmuzda kaan beyin yaninda yapacakmis

Yok canim zor degildi genel anestezi altinda oldugu icin gozumu bir kapattim bir actim bitmisti sadece adet sancim vardi.
Sende turkiyeye gidiyorsun sana hayirli yolculuklar iyi tatiller insalkah guzel haberle donersin. Esin kaan aydosun orda yaptirsin butun tahlilerini burdaki sonuclarida goturun turkiyeden klomen almayi unutmayin birde E vitamini ismi EVİCAP.

Yok canim zor degildi genel anestezi altinda oldugu icin gozumu bir kapattim bir actim bitmisti sadece adet sancim vardi.
Sende turkiyeye gidiyorsun sana hayirli yolculuklar iyi tatiller insalkah guzel haberle donersin. Esin kaan aydosun orda yaptirsin butun tahlilerini burdaki sonuclarida goturun turkiyeden klomen almayi unutmayin birde E vitamini ismi EVİCAP.

sagol canim
insallah canim hayirlisi insallah bizimde güzümüz güler
insallah umut verici seyler söyler kötüyü düsünmek istemiyorum icimde umut var
alinacak herseyi alcam canim

sagol canim
insallah canim hayirlisi insallah bizimde güzümüz güler
insallah umut verici seyler söyler kötüyü düsünmek istemiyorum icimde umut var
alinacak herseyi alcam canim

sen inancini umudunu hic bir zaman yitirme inan seninde yuzun gulecek ben hicbir zaman umudumu kaybetmedin sende canim

sen inancini umudunu hic bir zaman yitirme inan seninde yuzun gulecek ben hicbir zaman umudumu kaybetmedin sende canim

insallah canim
umudum var olmayacagini bile bile umut ediyorum her ay
burda tesede bulunamadi insallah tedaviden sonra bulunur turkiyede
kendimden cok esim icin üzülüyorum allahim insallah bizim boynumuzu bükük koymayacak

Son düzenleme:

canım geşmişolsun ya sana geçmiş olsun demeyi unuttum inşallah bundan snra allah yüzünüzü güldürsün de tez zaman da bebeşin olsun senin eşinin neyi var hormonlar falan mı düşük mhiç birinizin hikayesini bi,lmiyorun doğru düzgünguclubacismile

iyi akşamlar arkadaşlar hepimizin kandili mğbarek olsun yüce rabbim bu gce edilen bütün dualarımızı kabul etsin aminnnnnnnnnnnnn

canım geşmişolsun ya sana geçmiş olsun demeyi unuttum inşallah bundan snra allah yüzünüzü güldürsün de tez zaman da bebeşin olsun senin eşinin neyi var hormonlar falan mı düşük mhiç birinizin hikayesini bi,lmiyorun doğru düzgünguclubacismile

Sagol canim.
Esimde azosperm hormon degerleri normaldi bir sorun yoktu tek sorun spermiogram 0 sperm allaha sukur TESEde bulundu.
Bende et beni vardi rahim icinde onu aldilar eylulde allahin izniyle tup bebege baslicaz.
Sizde sorun neydi?

tosbik sana hipogonodizm sayfasında bişeler sormuştum ama yakalayamadım seni tedavin hayırlıugurlu olsun inşl en kısa zamanda kavuşursun meleğine eşimde hipo ve sadece prengly 5000 kullanıyo 4 aydayız siz hangi ilaçları kullandınız nerede ve ne zamnadır tedavidesiniz sanırım sizde sperm çıkışı olmuştu bide eşinin ve senin yaşını öğrnebilirmiyim biraz özel oldu istersen cevap ver canım

ıyı geceler canlarım KANDILINIZ MUBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN . hep okuyorum ama yazacak bıseyım olmadıgı ıcın cıkıyorum.ESPOIR gecmıs olsun devamında guzellıkler gellır ınsaalah arkadasım.

Sagol canim.
Esimde azosperm hormon degerleri normaldi bir sorun yoktu tek sorun spermiogram 0 sperm allaha sukur TESEde bulundu.
Bende et beni vardi rahim icinde onu aldilar eylulde allahin izniyle tup bebege baslicaz.
Sizde sorun neydi?

benim eşimdede azosperm var canım hormonlarda yüksek bir kez mikrotese oldu bulunamadı bir buçuk sene falan oldu ikincisini de olmaya korkuyoruzdaha yine hayal kırıklığı olursa diye ikincisini de olur oda olmassa tek şansımız kök hüre onun da ne zaman çıkıcağı hiç belli değil

herkese günaydın arkadaşlar....dün isim isim dua ettim allahım kabul ederse hepimizin bu yıl bebekleri olacak:)

CEYLıNSU..arkadaşım daha önce milrotese olmamaışsınız bu güzel bizim gibi saçma sapan bi yerdebişi yapmayın düşünün taşının karar verin..zaten temmuzda emre beyle görüşecekmişsiniz heralde...hayırlı olsun...bizde temmuzda tekrar gidicez bakalım....siz azo yu ne zamandır biliyosunuz canım daha yenimi...şimdiye kadar hiçbişey yaptınızmı?bide bence 1 spermiyogram yetmez eşin bi kez daha versin belki de çıkacak...biz 4 kez yaptık ve azo teşhisi koyduk canım....

canım merhaba umut tüp bebek yazmışsın ben orada tedavi gördüm transferimin 7. günü bugün sonuç bekliyorum hayırlısıyla seninde tedavin hayırlı olsun ben umuttan çok memnun kaldım özellikle personelinden tabiki doktordanda sen hangi doktorda başlamayı düşünüyorsun merak ettim canım.

slm canım
bizim sorunumuz eşimden canım azosperm biz ön görüşme için emre beye gidicez daha sonra bakalım kısmet rabbim ne göstericek siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz inşallah sonucun hayırlı olur sen de hayırlısı ile kucağına bebeğini alırsın rabbim bu mübarek aylarda hepimizin yzünü güldürsün

arkadaşlar sizze bişi anlatayım...arkadaşım vardı 5 yıldır çocukları olmuyodu ama kendisinde polikistik over vardı yani kendisindeydi problem tüp bebek yaptı ve az önce hamile haberini aldık 12 gün ne çekti biliyroum...yani allahın izniyle spermlere ulaşabilirsek kızlar bizleri doğurganlığımızla ilgili problem olmadığı için bebeklerimize daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum ben...şahsen bu bana umut oldu sizede umut olsun diye yazdım...inşalla en zor olan 1.aşamayı hepimiz geçeriz....

Back
X