Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım üzme kendini işte hayat o kadar acımasızki bizler çocuk diye yanarken kimiside bulup istemiyor bu nasıl bir adalet bende anlamıyorum inşallah birgün bizde bu mutluluğu yaşayacağız...

slm belgincim inşallah rabim ogünleri bize de göstericek bizlerde ağlarız ama sevinçten istemediğimzden değil bugün kandil rbim bugecenin yüzü suyu hürmetine yeri göğü yüzü suyu hürmetine yarattığı peygamberefendimizin yüzü suyu hürmetine bizlere de nasp etsin ben daha tedaviz için hiç bir yere başvurmamıştım dün umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ve bugün beni aradılar çok mutlu oldum dedim ki hayırı bir günde bir haber geldi inşallah inanıyorum ki benim de olucak herkese nasip etsin rabbim

sana da en başta

sağolasın belgincim..allah sesimizi duysun...

gülümseyi ben de merak ediyorum ama o pek yazmıyordu zaten merak etmeye devam..

Allah kabul etsin belgincim. Allaha sujur iyim evde dinleniyorum izinliyim sabirsizca eylul ayini bekliyorum. Siz bir karara vardiniz mi?

iyi akşamlar arkadaşlar hepimizin kandili mğbarek olsun yüce rabbim bu gce edilen bütün dualarımızı kabul etsin aminnnnnnnnnnnnn

canlarım amin allahım hepimize sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin allahım kimsenin kucağını boş boynunu bükük koymasın.....AMİN.
SEVGİDOLU bacım nasılsın nasıl oldu miden iyimisin şimdi...

canım merhaba umut tüp bebek yazmışsın ben orada tedavi gördüm transferimin 7. günü bugün sonuç bekliyorum hayırlısıyla seninde tedavin hayırlı olsun ben umuttan çok memnun kaldım özellikle personelinden tabiki doktordanda sen hangi doktorda başlamayı düşünüyorsun merak ettim canım.
sizin adınıza sevindim canım inşallah bebeğine kavuşursun sizde sorun neydi bizim azospermi emre beyle görüştük orayı düşünüyoruz ama ben dr konusunda kimseyle görüşmedim senin dr kim...

CEYLİNSU..arkadaşım daha önce milrotese olmamaışsınız bu güzel bizim gibi saçma sapan bi yerdebişi yapmayın düşünün taşının karar verin..zaten temmuzda emre beyle görüşecekmişsiniz heralde...hayırlı olsun...bizde temmuzda tekrar gidicez bakalım....siz azo yu ne zamandır biliyosunuz canım daha yenimi...şimdiye kadar hiçbişey yaptınızmı?bide bence 1 spermiyogram yetmez eşin bi kez daha versin belki de çıkacak...biz 4 kez yaptık ve azo teşhisi koyduk canım....

günaydın umutsuzcuğum biz 2 aydır biliyoruz bu süreçte şoku atlatmaya çalışıyoruz çünkü biz hep olmamasebebini troide bağlıyorduk e sonra ben troid ameliyatı oldıum troid hormonları normale döndü ve dedik artık bir kontrol yaptıralım ve deneyelim bu arad ben de diabette var her şey üstüste geliyor biz problemin ben de olduğunu düşünürken sorun eşimdeçıktı
bu ilk gidşimiz olucak kısmetse

sizin adınıza sevindim canım inşallah bebeğine kavuşursun sizde sorun neydi bizim azospermi emre beyle görüştük orayı düşünüyoruz ama ben dr konusunda kimseyle görüşmedim senin dr kim...

elgincim sanırımbir karışıklık olmuş ben daha tedaviye başlamadım ilk defa emre beyle görüşmeye gidicez 30 temmuz kullanıcısından alıntı yapmıştım tedaviyi gören o
7 günüymüş bugün transferinini bna hngi dr a gidiceğimizi sordu merak etmiş te ona cevap yzdım ama sanırım karıştı si emre beyle yüzyüze görüştünüzmühiç nasıl bir tedavi veriyo bilgin var mı

tamam canım anladım.evet görüştük emre beyle vallahı ilaç tedavisi uygulamıyor ama kullanırsanızda zararı olmaz faydasıda olmaz diyor onun dışında bize bişey önermemişti

ceylinsu..arkadaşım daha önce milrotese olmamaışsınız bu güzel bizim gibi saçma sapan bi yerdebişi yapmayın düşünün taşının karar verin..zaten temmuzda emre beyle görüşecekmişsiniz heralde...hayırlı olsun...bizde temmuzda tekrar gidicez bakalım....siz azo yu ne zamandır biliyosunuz canım daha yenimi...şimdiye kadar hiçbişey yaptınızmı?bide bence 1 spermiyogram yetmez eşin bi kez daha versin belki de çıkacak...biz 4 kez yaptık ve azo teşhisi koyduk canım....

evet ceylinsu hemen acele cetmeyin iyice araştırında gidin yoksa bizim gibi olur inşallah ilk ameliyatınız da daha çıkar da tatlı tatlı bebişleriniz olur ikin ci tese şansımız daha düşük bizim allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın çok zor içim acıyo

CEYLıNSU arkadaşım...daha çok yeni öğrenmişsiniz iyi araştırın sanırım temmuzda emre beye gideceksiniz hayırlısı olsun bence doğru bi karar...gidince zaten sizden spermiyogram falan isteyecektir çünkü 1 tane spermiyogramla hemen azosperm denmez...hatta gitmeden yakınlarınızda güvenilir bi yer varsa bi örnek daha verin derim ben....bu arada ne kadar lık evlisin canım...tiroid için de çok geçmiş olsun....

CEYLİNSU arkadaşım...daha çok yeni öğrenmişsiniz iyi araştırın sanırım temmuzda emre beye gideceksiniz hayırlısı olsun bence doğru bi karar...gidince zaten sizden spermiyogram falan isteyecektir çünkü 1 tane spermiyogramla hemen azosperm denmez...hatta gitmeden yakınlarınızda güvenilir bi yer varsa bi örnek daha verin derim ben....bu arada ne kadar lık evlisin canım...tiroid için de çok geçmiş olsun....

umutsuzcuğum biz 3 yıllık evliyiz ben işyerinde koca gün net başında gerk burdan olsun sizlerin yardımınızla gerek gerekli programları takip ederek ve emre bey hakkında yazılan yazılardan yola çıkarak böyle bir karar verdik ve bu konuda maddiyatı hiç düşünmüyorum çünkü bazı yerler varmış maddiyat için insanların umutlarınla hayallarinle oynuyormuş çok yazık

evet ceylinsu hemen acele cetmeyin iyice araştırında gidin yoksa bizim gibi olur inşallah ilk ameliyatınız da daha çıkar da tatlı tatlı bebişleriniz olur ikin ci tese şansımız daha düşük bizim allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın çok zor içim acıyo

teşekkür ederim canım inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim ama biz daha önce hiç teavi falan olmadık ilk kez gidicez belki yapılan hormın testlerine göre hormon tedavisi ceriri ve teseye gerek kalmadan olur benim umudum o yönde bakalım kısmet siz daha önce nerede olmuştunuz sakıncası yoksa :CüvCüv:

benim eşimdede azosperm var canım hormonlarda yüksek bir kez mikrotese oldu bulunamadı bir buçuk sene falan oldu ikincisini de olmaya korkuyoruzdaha yine hayal kırıklığı olursa diye ikincisini de olur oda olmassa tek şansımız kök hüre onun da ne zaman çıkıcağı hiç belli değil

1,5 yildir esin herhangi ilac kur kullandi mi faydasi olur. Yada esin kaan aydosa gitti mi. Kendisi cok iyi bir diktor. Bir cok azospermde ilk ameliyatta bulunmayip ikincide bulundu kok hucreye bile gerek kalmaz.

tamam canım anladım.evet görüştük emre beyle vallahı ilaç tedavisi uygulamıyor ama kullanırsanızda zararı olmaz faydasıda olmaz diyor onun dışında bize bişey önermemişti

eee sonra belgin şu anda ne yapıyorsunuz peki ilaç tedavisi vrmediyse ne tedavisi verdi

teşekkür ederim canım inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim ama biz daha önce hiç teavi falan olmadık ilk kez gidicez belki yapılan hormın testlerine göre hormon tedavisi ceriri ve teseye gerek kalmadan olur benim umudum o yönde bakalım kısmet siz daha önce nerede olmuştunuz sakıncası yoksa :CüvCüv:

yok tabiki canım ne sakıncası olsun zaten üstüne basa basa söylüyorum medekal park bahçeli evler

1,5 yildir esin herhangi ilac kur kullandi mi faydasi olur. Yada esin kaan aydosa gitti mi. Kendisi cok iyi bir diktor. Bir cok azospermde ilk ameliyatta bulunmayip ikincide bulundu kok hucreye bile gerek kalmaz.

eşim ilk önce ateş kadıoğluna gitti canım sadece biz onun yaptırdığı testi gördük medikal de test yapıyoz diye para aldılar ne bir sonuç söylediler nede testleri elimize verdiler 1 buçuk seneden beri de hiç test yaptırmadı zeytinyağında incir yapıyorum arı sütü bal polen falan çok yedi şimdi bide çakşır çayı içiyor ömer coşkunun seti var ama iyimidir ömer coşkun sence kaan aydosa falan gitmedik ikinci teseyi olmaya daha korkuyoruz yine hayal kırıklığı olur diye senin eşin orda mı tedavi oluyor canım iyi mi doktor

eşim ilk önce ateş kadıoğluna gitti canım sadece biz onun yaptırdığı testi gördük medikal de test yapıyoz diye para aldılar ne bir sonuç söylediler nede testleri elimize verdiler 1 buçuk seneden beri de hiç test yaptırmadı zeytinyağında incir yapıyorum arı sütü bal polen falan çok yedi şimdi bide çakşır çayı içiyor ömer coşkunun seti var ama iyimidir ömer coşkun sence kaan aydosa falan gitmedik ikinci teseyi olmaya daha korkuyoruz yine hayal kırıklığı olur diye senin eşin orda mı tedavi oluyor canım iyi mi doktor

bsxxx canım,ben bukonularda daha çok tecrübesizim ama biraz tıbbi yardım biraz dua biraz tabiattan faydalanmakta yarar var hep derim yüce rabbim çekirdeğe orman gizlemiş yılanın zehrine derman diye ibrahim saraçoğlunun nohut kürünün de araştırben daha denemedim bir gidelim doktora bakalım da ondan sonra denicem ama 2 bardak kynar suya bir avuç nohut atıp kaynatıyorsun birz demlendikten sonra suyunu süzüp sbah ve öğlenleri tok karnına içiyorsun 2 ay boyunca eşin içicek azospermi olanlar için mutlaka nohut kürü diyorlar

arkadaşlar sizze bişi anlatayım...arkadaşım vardı 5 yıldır çocukları olmuyodu ama kendisinde polikistik over vardı yani kendisindeydi problem tüp bebek yaptı ve az önce hamile haberini aldık 12 gün ne çekti biliyroum...yani allahın izniyle spermlere ulaşabilirsek kızlar bizleri doğurganlığımızla ilgili problem olmadığı için bebeklerimize daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum ben...şahsen bu bana umut oldu sizede umut olsun diye yazdım...inşalla en zor olan 1.aşamayı hepimiz geçeriz....
Ah umutsuz 1985 spermsizlik öyle zor ki nasıl gıpta ediyorum sayı azlığını veya diğer sorunları bilemezsin. ben de doğurganlık açısından mükemmele yakın bir durumdayım ama ne çare sperm olmayınca başka topiklerde insanların dertlerine bakıyorum da bizimkiler yanında ne kadar hafif ne kadar basit bir iki yıkama çalkalamayla ilaç tedavisiyle şak diye hamile kalmaları olası ya bizim:uhm:

kadıoğullarını ben hiç tutmadım ne atesşi ne cemi inciri nasıl yapıyorsun canım ben de yapmaya çalıştım ama nette hiç bir yerden bilgi bulamadım hep kaynatmalı kürler var açıklar mısın nasıl yapılıyor günün ne zamanları ne kadar yeniliyor ve faydaları nelerdir.

Back
X