espoir bide ilaç derken nasıl ilaç kullandımı demek istedin
Arkadasim ben hemen esin tekrar tese olsun demiyorum ama bekliyerekte ellinize birsey gecmez. Ben sana hikayemi anlattim : esimle agustos 2008de evlendik ve hic korunmadik severek evlendik hemende mutlulugumuza bir bebekle mutluluk daha katmak istedik. Her ay her adet oldugumdabir huzun yasiyorduk fransada yasiyoruz aile doktoruma gittik durumu anlattik daha erken diyordu tahlil yapmak icin en az bir yil deneyin diyordu. Biz bir sorun oldugunu anlamistik ben kendimden supheleniyordum. Nisanda biraz gecikme oldu umutlandik inandik ama olmadi hastalanmistim ve ogun hungurhungur aglamistim tekrar doktora gittik orda yine agladim kendimi tutamadim ve doktor bize tahlil yaptirdi bana ultrason esime spermiogram 4 mayis 2009 sonucu aldik her yerde 0 yaziyordu birsey anlayamamistik dunyamiz yikildi bir hafta agladim hic cocugumuz olmayacak diye. Sonra internette arastirdim bu siteyi buldum herseyi burda ogrendim umutlandim esime kurler uygulamaya basladim vitamin bitkisel ilaclar icirdim esime kendimce ona tedavi uyguluyordum. Ayni zamanda burda bir merkez buldum tahliler yapildi hormon genetik ultrason muayene allaha sukur hepsi temiz cikti ve biz daha cok inaniyorduk. Eylulde turkiyeye kaan aydosa gittik onun gorusunu almak istedik hepsi iyi dedi tikaniklik olabilecegini soyledi ve umudumuz bir kat daha arti. Esime klomen verdi 4 ay falan kullandi sonra bitti fransada vermiyorlar klomeni ama esim bos durmuyordu bir suru ilac iciriyordum bitkisel vitamin ve keci boynuzu kuru. Fransadaki urolog bize biyopsi yapalim dedi subatta gun verdiler esim bir anda korktu kendini hazir hissetmedi ocak ayinda erteledik nisan ayina. Nisanda dunyalar bizim oldu esimde sperm bulunmustu ve donduruldu. Bende polip cikti sali gunu bana histeroskopi yapildi rahim ici temizlendi. Simdi agustos adetimle uzun protokolle tup bebege baslicaz allahin izniyle. Burdaki arkadaslar bilir hic bos durmadim hep arastirdim bir cok doktora goturdum esimi farkli gorus almak icin sonra secim yaptik en iyi urologla devam ettik fransada. ve esime gunde 15 cesit ilac veriyordum bir gun olsun burun kivirmadi bazilari cok kotuydu buna ragmen esim iciyordu kendiside cok istiyordu emek verdik karsiligini aldik. Uzun uzun yazdim ki umudunu yitirme doktora gorunun emre bakircioglu yada kaan aydod mutlaka ikidinden biri size ilac tedavisi uygular hemeb ikinci ameliyatti yaptirmayin.