Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar belgin
sanada canım nasılsın
iyim canım bizde pazartesi günü ankaraya gidiyoruz tedavimiz başlıyacak,bakalım hayırlısı
kızlar herkese merhabalar merak edenler için bilgi vermek istedim eşim perşembe günü mikrotese oldu emre beyde sonuç 0 hiç çıkmadı emre bey durumu çok kötüydü testislerin birdaha denemeyin dedi( ne yapalım kısmet böyleymiş
(
haftasonu sakinliği sarmış bizim topiği hu huuuu
kızlar herkese merhabalar merak edenler için bilgi vermek istedim eşim perşembe günü mikrotese oldu emre beyde sonuç 0 hiç çıkmadı emre bey durumu çok kötüydü testislerin birdaha denemeyin dedi( ne yapalım kısmet böyleymiş
(
(
canım inan çok üzüldüm ne diyebilirim ki Allah burda umutlanıyoruz ama gerçekler de var ne yazı ki...:ecrin_bebek:
ya nasıl kurtulcaz bu illetten ya, allah sabır versin canım sana ve bizlere de
evet canım allah sabır versin hepimize bazen kendimizi umutlandırıyoruz bazen de ya hiç o duyguyu yaşayamassak diyoruz zaten her saniye onu aklımızdan çıkarmassak eğer bu düntada yaşanmaz herhaldebenneyaptımki
evet canım haklısın, ama gerçekten insanın aklından hiç çıkmıyorki bu durum.ne yaparsan yap akıl hep orda kalıyor,acaba ne olcak iyi çıkacakmı sonuçlar şu varmı buı varmıderken beyin durmuyor ki düşün düşün dur off yaa