Merhaba , Arkadaşım kararsızlığını anlıyorum, bir kaç ay önce bizim başımıza gelenler size karar vermeniz konusunda yardımcı olabilir. Biz 12 yıllık evliyiz. Eşim iki kere tese oldu sonuç sıfır. İkinci ameliyattan sonra doktor boşuna uğraşmayın paranızı kaptırmayın falan demişti. Açıkçası biz çocuk defterini kapatmış kaderimize razı olmuştuk. Geçen sene eşim bir üroloğa muayene oldu. O da çok umut vermemekle beraber mikrotese önerdi ve öncelikle benim hazırlanmamı söyledi. Bizde önceki sonuçları öne sürerek bunu reddettik ve olumlu sonuç çıkarsa spermleri dondurursunuz dedik. Lafı uzatmayayım eşim nisan ayında ameliyat oldu. Sonuç 2 olgun sperm bulundu, ancak hareketsiz. Ameliyat sonrası -sanırım biyologdu - bize eğer ben hazır olsaydım bu spermlerle
tüp bebek işlemi yapılabilebileceğini ancak hareketsiz oldukları için dondurulamayacaklarını söyledi. Şimdi 6 ay geçmesini bekliyoruz Ekim gibi benim tedavim başlayacak .Tabi bu defa sperm bulunurmu bulunmaz mı bilemiyoruz. Hayırlısı böyleymiş dedik. Sizde karar verirken böyle bir ihtimal olduğunu unutmayın.Allah yardımcınız olsun