Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kizlar herkes tedavide kiminin esi ameliyat oluyor
INsallah en kisa zamanda hepimiz bu dertten kurtulup bebegimize kavusuruz.
Ben bugün isteyim 6 gün iyice evde dinlendim kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
Artik sabirsizla agustos ayini bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun.

umutsuz, şansınız açık olsun, inş. Herşey yolunda gider de bebeklerinize kavuşursunuz. Yalnız bizim doktorumuz emre bey değil, özel bir üniversite hastanesine gidiyoruz biz.

canım tekrar aydınlattığın için sağol...sen heralde yine olduğunuz yerde olacaksın...2 amelişyat arası 6 ayolmalıymış ama biz onu bekliyoruz ...sizin okadar oldumu?

canım tekrar aydınlattığın için sağol...sen heralde yine olduğunuz yerde olacaksın...2 amelişyat arası 6 ayolmalıymış ama biz onu bekliyoruz ...sizin okadar oldumu?

Nisanda olmuştu amaeliyat. Bir aksilik çıkmazsa Ekimde tekrar .Ben Eylülde gideceğim. Ama hazırlık nedir , neye bakılır ne yapılır bilmiyorum malum ilk kez olacak. Müsait bir zamanında beni bildirebilirsen çok mutlu olurum. Hertürlü detayı bilmek istiyorum.

umutsuz canım eşinin ne zaman ameliyat olacağı belli mi biz de bu korku yüzünden doktora bile cgitmeye korkuyoruz 2 ci teseyi nasıl cesaret toplayıp yaptırcaz bilmiyoru eşime bi test bari yaptır 1 senedir yaptırmadın diyorum yaptırırız deyip geçiştiriyor oda koca man sıfır ları görmek istemiyor allah hepimize çoook sabır versin arkadaşlarım inşşallah bir gün bizde anne oluruz

canım bizim 3 ay geçti olalı teseyi ama eşim çok sabırsız benimde tam tersi yani 6 ay zorunluluğu koşmasaydı emre bey hemen olacak nerdeyse ne bileyim işte...yani 3 ayımız kaldı 3 ay sonra mutlu sona ulaşıcaz inşallah...onu bile zor bekliyo...eşine biraz gaz ver biraz sık hatta bence yani erkekler rahatlığı seviyolar bazen bide bizden daha cesaretsiz oluyolar bizim cesaretimize ihtiyaçları oluyo...senin epey olmuş canım belkide normal çıkacak...

nisanda olmuştu amaeliyat. Bir aksilik çıkmazsa ekimde tekrar .ben eylülde gideceğim. Ama hazırlık nedir , neye bakılır ne yapılır bilmiyorum malum ilk kez olacak. Müsait bir zamanında beni bildirebilirsen çok mutlu olurum. Hertürlü detayı bilmek istiyorum.

canım...bizde martta olmuştuk bende senin tamtersinim yani hazırlandım eşimle beraber ama bizdede sperm çıkmadı...sen keşke hazırlansaydım demişsin bende keşke hazırlanmasaydım dedimm...bizde ekimde olucaz inşallah...

herkese hayırlı gunler canlarım!MEDINE arkadasım durumumuz aynı oldugu ıcın sımdı bende de bır umıtsızlık basladı.ne kadar uzulme desekte bossssss.rabbım hayırlısını hayırlı zamanda versın ınsaalah arkadasım.

MEDıNE allah sabır versin canım, allah daha büyük dertler vermesin insan ne diyeceğini şaşırıyor maalesef.......

umutsuz içine ne doğuyorsa onu yap az çok bizlerden de fikir aldın canım. Bak benim de içime temmuz sinmiyordu olmasın deyiverdim halbuki beklemek işkence eşim le bana belki çıkıcaktı bebeğim ekim e kadar 3 aylık olacaktı belki hala boşuna stres yapıyoruz ama ben içime doğanı yaptım ve aklıma yatanı sen de kendini dinle bi eşinle de iyice konuşun kararınızı verin bence....

DEMMİ...arkadaşım bi kaç ihtimal sunmuşsun çok doğru yazdıkların...ama ya iyi ihtimal değilde kötü ihtimal gerçekleşirse...bizim için bir tanesi dünyalara bedel...burdaki yazılar neticesinde bir fikrim oluşuyor gibi...hazırlanmak doğru gibi ama temmuzda emre beyle bir görüşme daha planlıyorum kısmetse onun fikirlerini alıcam...hazırlan yada önce ameliyat edelim gibi bişi diyebilir...burda bi çok arkadaşa farklı şeyler söylemiş...mesela ASİ YE hazırlanma önce ameliyat edelim demiş ve bulmuş ama SAKLAMBAÇADA hazırlan demiş ve gerçektende 2 tane çıkmış yani olayın gidişatını biliyor ve doğru yönlendirebiliyor diye düşünüyorum onun fikrini alıcam..ama çok korkuyorum...
umutsuz1985 ben de işte esas kötü ihtimali göz önünde bulundurarak beraber hazırlanmak gerektiğini söylüyorum. Yine de acıları çeken sensin, sizsiniz. ben daha böyle bir deneyim yaşamadığım için sadece mantık çerçevesinde değerlendirerek söylüyorum. pişmanlığın sancısı hazırlanmış olmanın sancısından büyük olacaktır diye düşünüyorum.
Nisanda olmuştu amaeliyat. Bir aksilik çıkmazsa Ekimde tekrar .Ben Eylülde gideceğim. Ama hazırlık nedir , neye bakılır ne yapılır bilmiyorum malum ilk kez olacak. Müsait bir zamanında beni bildirebilirsen çok mutlu olurum. Hertürlü detayı bilmek istiyorum.

Hangi hastanede oldu saklambaç hangi doktor yaptı.

patoloji raporundan anladığım kadarıyla spermin değişik evreleri görülmüş çeşitli yerlerde ancak yeterli olgunlukta icsi için kullanılabilecek nitelikte sperme rastlanamamış.

Kızlar anladığım kadarıyla erkek kısırlığında akupunktur konusunda kimsenin bilgisi yok artık sormayacağım. aynı zamanda testislere yumuşak lazer de uygulanıyormuş.

canım...bizde martta olmuştuk bende senin tamtersinim yani hazırlandım eşimle beraber ama bizdede sperm çıkmadı...sen keşke hazırlansaydım demişsin bende keşke hazırlanmasaydım dedimm...bizde ekimde olucaz inşallah...

Hzırlık ne kadar sürüyor ve neler yapılıyor anlatabilirmisin. Bizim ameliyatın Ekimde olacağı düşünülürse benim Eylülde doktora gitmem doğru olurmu yani 1 ay yeterlimi.

canım bizim 3 ay geçti olalı teseyi ama eşim çok sabırsız benimde tam tersi yani 6 ay zorunluluğu koşmasaydı emre bey hemen olacak nerdeyse ne bileyim işte...yani 3 ayımız kaldı 3 ay sonra mutlu sona ulaşıcaz inşallah...onu bile zor bekliyo...eşine biraz gaz ver biraz sık hatta bence yani erkekler rahatlığı seviyolar bazen bide bizden daha cesaretsiz oluyolar bizim cesaretimize ihtiyaçları oluyo...senin epey olmuş canım belkide normal çıkacak...

canım belkide eşinin içine doğmuştur acele etmesi belkide çıkacak inşallah çıkar benin kisi öyle değil işte ona hep umut vermeye çalışıyorum geçenlerde işten gelince ağlarken buldum içim acıdı ama elimden gelen bişey yok kendimi tuttum ağlamamak için hep güzel şeyler söylüyorum ama bizimki umudu baya yitirmiş gibi 2 ci sindede olur da çıkmassa halimizi düşünemiyorum inşşallah senin eşin çok istediği için çıkacaktır çıksın da tatlı bebişleriniz olsun

kızlar merhaba bişi sormak istiyorum eşimde 5- 10 tane sperm var yani azosperm değil ama ondan da farkı yok ilk tüp bebek denememiz negatif sonuçlandı eşimde varikosel de var şimdi varikosel ameliyatı olmayı düşünüyor hormon değerleri normal doktor gayet iyi dedi hormanlarda bi problem yok dedi ama normal yolla çocuk sahibi olma ihtimaliniz yok dedi biz de en azında ameliyat olsun belki sayı biraz daha yukselip daha sağlıklı sperm olur düşüncesindeyiz yine tüp bebek deneyelim ama spem sağlıklı olsun sağlıklı döllesin istiyoruz çünkü bu denemem de sperm den kaynaklı olduğunu doktorlarımız söyledi kafam karıştı 3 üroloji doktoru gerek yok yaptırmayın diyo 2 tanesi yapılsın diyo böyle olup biraz olsun sayısı yükselen var mı

kızlar merhaba bişi sormak istiyorum eşimde 5- 10 tane sperm var yani azosperm değil ama ondan da farkı yok ilk tüp bebek denememiz negatif sonuçlandı eşimde varikosel de var şimdi varikosel ameliyatı olmayı düşünüyor hormon değerleri normal doktor gayet iyi dedi hormanlarda bi problem yok dedi ama normal yolla çocuk sahibi olma ihtimaliniz yok dedi biz de en azında ameliyat olsun belki sayı biraz daha yukselip daha sağlıklı sperm olur düşüncesindeyiz yine tüp bebek deneyelim ama spem sağlıklı olsun sağlıklı döllesin istiyoruz çünkü bu denemem de sperm den kaynaklı olduğunu doktorlarımız söyledi kafam karıştı 3 üroloji doktoru gerek yok yaptırmayın diyo 2 tanesi yapılsın diyo böyle olup biraz olsun sayısı yükselen var mı

Varikoselin derecesine göre de değişir. genelde varikosel düzelince sperm parametreleri de düzeliyor. değişmemesi de olası. bence daha gelişmiş bir merkezde tekrar tüp bebek denenebilir. yalnız eşin sık sık sperm verip dondurtsun ileride bu 5-10 spermi de bulamayabilir sinz::((

hzırlık ne kadar sürüyor ve neler yapılıyor anlatabilirmisin. Bizim ameliyatın ekimde olacağı düşünülürse benim eylülde doktora gitmem doğru olurmu yani 1 ay yeterlimi.

canım kısaca kendimden bahsedeyim..adetimin 3.günü iğnelere baaşladım 7 gün 3çeşit göbekten iğne yapıldım sonra 8.gün çatlatma iğnesi denen tek bir iğne yapıldım sonra 1 gün ara oldu hiçbişey yapılmadı 10.gün geldi ve yumurtalarım toplandı aynı gün eşim tese oldu....toplam tedavi sürem 10 günde oldu diyebilirim yaşım 25 ve 15 adet yumurtam olmuş canım sağlıklıymış....

Varikoselin derecesine göre de değişir. genelde varikosel düzelince sperm parametreleri de düzeliyor. değişmemesi de olası. bence daha gelişmiş bir merkezde tekrar tüp bebek denenebilir. yalnız eşin sık sık sperm verip dondurtsun ileride bu 5-10 spermi de bulamayabilir sinz::((

tatlım derecemiz biri 2 biri 3. derecede yaptığım merkezde bu konuda en iyi olanlarından bahçeci kliniğinde yaptırdım

canım belkide eşinin içine doğmuştur acele etmesi belkide çıkacak inşallah çıkar benin kisi öyle değil işte ona hep umut vermeye çalışıyorum geçenlerde işten gelince ağlarken buldum içim acıdı ama elimden gelen bişey yok kendimi tuttum ağlamamak için hep güzel şeyler söylüyorum ama bizimki umudu baya yitirmiş gibi 2 ci sindede olur da çıkmassa halimizi düşünemiyorum inşşallah senin eşin çok istediği için çıkacaktır çıksın da tatlı bebişleriniz olsun

canım çok teşekkürler iyi dileklerin için...inşallah hepimizin olsun...bende oyalanma taraftarı değilim zaten o nedenle ekime düşünüyoruz

canım kısaca kendimden bahsedeyim..adetimin 3.günü iğnelere baaşladım 7 gün 3çeşit göbekten iğne yapıldım sonra 8.gün çatlatma iğnesi denen tek bir iğne yapıldım sonra 1 gün ara oldu hiçbişey yapılmadı 10.gün geldi ve yumurtalarım toplandı aynı gün eşim tese oldu....toplam tedavi sürem 10 günde oldu diyebilirim yaşım 25 ve 15 adet yumurtam olmuş canım sağlıklıymış....

Bilgiler için teşekkür ederim , darısı başıma artık. Sen çok gençmişsin canım ben 35 yaşımdayım umarım bu yüzden sorun yaşamam. :çok üzgünüm:

bilgiler için teşekkür ederim , darısı başıma artık. Sen çok gençmişsin canım ben 35 yaşımdayım umarım bu yüzden sorun yaşamam. :çok üzgünüm:

rabbim ol derse olur arkadaşım burda çalışan bir arkadaşım var 42 yaşında tüp bebek yaptı şu an hamile...inşallah yaşamazsın...en azında bir kez sperm çıktığını biliyosun...bizde ilkinde çıkmadığı halde deniyoruz...kısmetimizde vara olacak...

umutsuz1985 ben de işte esas kötü ihtimali göz önünde bulundurarak beraber hazırlanmak gerektiğini söylüyorum. Yine de acıları çeken sensin, sizsiniz. Ben daha böyle bir deneyim yaşamadığım için sadece mantık çerçevesinde değerlendirerek söylüyorum. Pişmanlığın sancısı hazırlanmış olmanın sancısından büyük olacaktır diye düşünüyorum.

Hangi hastanede oldu saklambaç hangi doktor yaptı.

demmi...arkadaşım çok doğru söylüyorsun pişmanlık daha zor tabi...artık emre beylede konuşucaz ama fikrim hazırlanmak yönünde...daha 3 ay var belki biraz daha toparlanırım....çünkü henüz 3 ay geçti ve herşey daha hala yeni korkularımı tam anlamıyla atamadım...böyle konuşarak hiçkimseyide korkutmak istemem ama çünkü sonuç olumlu olsaydı emin hiçbir ağrımı hatırlıyor olmayacaktım....

Back
X