Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimde sperm taşıyıcı kanal yokluğuna bağlı azospermi var yani sıfır sperm ne ölü nede canlı.ancak ümidinizi kesmeyin arkadaşlar sperm tese yöntemiyle bulundu kısmetse yarına transferimiz var dualarınızı esirgemeyin.

gözün aydin allah yardimcin olsun canim

Canini sikma annenin yanina gideceksin güzel vakit geçirmeni diliyorum.
Sonuçta iki hafta sonra dönersin esinin yanina.
Gittigin yer annenin yeri gayet normal kendine ailene vakit ayirman hem kafa dinlendirirsin.

evet canm ama işte geçen akşam kayınvalidemle tartışma oldu kadın ogünden beri yüzüme bakmıyo ben neysede ben gidince eşimi laflarıyla üzerler diye korkuyorum anneme sö vermemiş olsaydım gitmezdim ama burda benimde bu şekilde canım sıkılıyor en azından o akşamları yüzünü görecek ben ise her saat görüyorum onu...birazda ben gidiyorum diye kıskançlık yapıyo galiba eşim kimseye sormadan beni gönderiyoya oda onlardan izin almammız gerektiğini düşünüyo galiba.

evet canm ama işte geçen akşam kayınvalidemle tartışma oldu kadın ogünden beri yüzüme bakmıyo ben neysede ben gidince eşimi laflarıyla üzerler diye korkuyorum anneme sö vermemiş olsaydım gitmezdim ama burda benimde bu şekilde canım sıkılıyor en azından o akşamları yüzünü görecek ben ise her saat görüyorum onu...birazda ben gidiyorum diye kıskançlık yapıyo galiba eşim kimseye sormadan beni gönderiyoya oda onlardan izin almammız gerektiğini düşünüyo galiba.

Bosver belgincim esinle senin arasinda olan birsey.
Beraber yasiyorsunuz diye izin almaniz gerekmiyor çocuk degilsiniz ve gittigin yer annenin evi yabanci yer degil.
Esin izin verdikten sonra kayinvalideni birsey diyemez.
Esinde sen gittikten sorna annesinin senin arkandan konusmasina izin vermesin.

evet bende onu diyorum zaten biz çocukmuyuzda izin alıcaz sanki ona kızıyorum yok izin vermez zaten neyse zaten ben ne zaman bir yere gitmek istesem böyle oluyo geçen ankaraya giderken hep birlikte gittik bizden iyisi yoktu şimdi ben gidiyorumya çatlıyoooo

neyse kızlar ben çıkıyorum saaat 7de gideceğim allaha emanet olun fırsat bulursam ordanda yazarım size öpüyorum...

ASı VE DEMMı....arkadaşlar fikirleriniz için çok çok teşk ederim...ya ne kadar zor bir karar çok zor...eğer bi kez bu tedaviyi görmemiş olsaydım hiç düşünmezdim bile ama benim 2. olacak ve 6 ay arayla...hani kanser riski olduğu söyleniyo o ilaçların hormon sonuçta...tekrar tekrar vücuduma almaktan korkuyorum...ama DEMMı sana çok katılıyorum normalde çok mantıklı konuşuyosun arkadaşım...ARTIK SON KARAR EMRE BEYE GıDıCEM VE KONUŞUCAM VE NE YAPMAMIZI SÖYLERSE ONU YAPICAM ARTIK BEYNıM DÜŞÜNMEKTEN O KADAR YORULDUKı...fikrini belirten tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim...

asicim benim fikrim, olumlu bir durum olması halinde hazırlanmamış olarak fırsatı kaçırmak; hazırlanmış olmanın kötülüğünden yüzbin kat daha kötü. çünkü dünyalar tatlısı bir bebekten çocuktan canlarımızın paresi yavrularımızdan bahsediyoruz. Ne bulunacağı belirsiz olduğuna göre her ihtimale tam hazırlıklı olmalıyız. sonuçta ellerimizden kayıp giden şey ciğer köşelerimiz olabilir. bence bu göze alınamaz bir değer.Herşeye rağmen kısmetimizde yoksa yine olmaz ama olan veya olmayan şeyin gerçekten kısmetimiz olduğunu anlamanın tek yolu olması için gerekli bütün herşeyi ama herşeyi sonuna kadar yapmış olmamızdır.

demmi ibrahim saraçoğlunun adresini biliyormusun peki

bende canım çok erken yaşta evlendim..
3 sene oldu evleneli eşimin durumunu öğrendikten sonra mahvolduk.allah sonumuzu hayr eylesin.

rabbim inşallah bizede o duyguyu yaşatır canım sende benden 1 yaş büyüksün ben 5 senelik evliyim o zaman dan beri azosperm olduğunu biliyoruz canım çok kötü bişey

merhaba demmi bizim 4 milyon dondurulmuş var (%5 i hareketli imiş) %5 ide 200.000 tane yapar inşallah sorun olmaz . spermler bulunduğunda dünyalar benim oldu .. inşallah allah bütün azospermlilere nasip eder bu duyguyu .. inşallah kucağımıza almak da nasip olur

merhaba demmi bizim 4 milyon dondurulmuş var (%5 i hareketli imiş) %5 ide 200.000 tane yapar inşallah sorun olmaz . spermler bulunduğunda dünyalar benim oldu .. inşallah allah bütün azospermlilere nasip eder bu duyguyu .. inşallah kucağımıza almak da nasip olur

emine sizin hikayaniz nasıydı ilk ameliyattamı sperm bulundu

ASİ VE DEMMİ....arkadaşlar fikirleriniz için çok çok teşk ederim...ya ne kadar zor bir karar çok zor...eğer bi kez bu tedaviyi görmemiş olsaydım hiç düşünmezdim bile ama benim 2. olacak ve 6 ay arayla...hani kanser riski olduğu söyleniyo o ilaçların hormon sonuçta...tekrar tekrar vücuduma almaktan korkuyorum...ama DEMMİ sana çok katılıyorum normalde çok mantıklı konuşuyosun arkadaşım...ARTIK SON KARAR EMRE BEYE GİDİCEM VE KONUŞUCAM VE NE YAPMAMIZI SÖYLERSE ONU YAPICAM ARTIK BEYNİM DÜŞÜNMEKTEN O KADAR YORULDUKİ...fikrini belirten tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim...

öyle canım birde emre beyin fikrini alırsın Allahım seni hakkında olumlu sonuç alacağın karara yöneltsin .gerçekten bu işlerin her evresi zor bizde cts süleyman beyle görüştük temmuz da başlıcaz gece uykudan kesildim dalıyorum onda da tüp bebek tüp bebek rüyalarımda onunla uyanıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun......

emine sizin hikayaniz nasıydı ilk ameliyattamı sperm bulundu

8 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik. hormonları normaldi. ultrasonda varikosel çıktı çift taraflı.izmirde 3 doktor gördü hepside önce varikoseli ortadan kaldırın dedi. eşimde ameliyat oldu ve ameliyatın bir faydası olmadı. emre beye gittik 12 gün önce teşhisi koydu hemen meğer eşimde sperm taşıyan kanallar yokmuş doğuştan . teseye gerek kalmadan mesa yoluyla bol miktarda sperm bulundu çok şükür. donduruldu . eylül gibi ben gidicem kontrole umut tüp bebek merkezine .. sonra da kısmetse tüp bebek :):)
allah bundan büyük dert vermesin azosperm çok zor bir durum biz atlattık çok şükür allah herkese nasip etsin inşallah

8 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik. hormonları normaldi. ultrasonda varikosel çıktı çift taraflı.izmirde 3 doktor gördü hepside önce varikoseli ortadan kaldırın dedi. eşimde ameliyat oldu ve ameliyatın bir faydası olmadı. emre beye gittik 12 gün önce teşhisi koydu hemen meğer eşimde sperm taşıyan kanallar yokmuş doğuştan . teseye gerek kalmadan mesa yoluyla bol miktarda sperm bulundu çok şükür. donduruldu . eylül gibi ben gidicem kontrole umut tüp bebek merkezine .. sonra da kısmetse tüp bebek :):)
allah bundan büyük dert vermesin azosperm çok zor bir durum biz atlattık çok şükür allah herkese nasip etsin inşallah

amin canım inşallah seneye bu zamanlarda bebişlerin olur

Back
X