Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
--------------------------------------------------------------------------------
canım üzme kendini benim eşimin değil hareketlilik spermi hiç yok çıktı defalarca test tekrarlandı biyopsi yapıldı testisten parça aldılar. sonuç yine sıfır. hiç canlı hücre yok testis sperm üretmiyor dediler. tüp bebek şansınız bile yok boşuna doktor doktor gezmeyin dediler.tabi yıkıldık o anda. birbirimize sarılıp ağladık. elden gelen bişey yoktu. sonrasında eşim kilo almıştı ve o zamanlar kekik suyu çok popülerdi zayıflamak için. onu aldım zayıfladıda. aylar sonra bir doktora gittik . yaşadıklarımızı anlattık.yapılan testte sperm vardı mucize olmuştu sanki. hemen tüp bebek için müracat ettik fakat doktor bekleyin bence bu sonuca göre tüp bebeğe gerek yok dedi. aradan üç ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim. inşallah darısı herkese kızlar bunu başka sayfadan kpyaladım hepimize umut olsun
Nasıl oluyor anlamadım. Türkiye nin her yerinde çok farklı uygulamalar var anlaşılan. Bir spermiyogramla iş bitiyor mu yani? Zeynep kamil ve haydarpaşa gata da işi olağanüstü yokuşa sürdüler. aynı şekilde Marmara üniversitesi de bizlerden de rahim filmi dahil altı ayda sonuç alınamayacak bir sürü zahmetli tahlil istediler nerde evrak tamamlama??Umut tüp bebek hiç uğraşmıyor raporu kendin getirirsen ne ala çok sinir bozucu bir durum.
canım ben başkasının rahim filmini kullanmıştım. tahliller falan zahmetli değil. sadece eşine 3 yerde yapılmış sperm tahlili, eşinin hormon tahlili -eşim hormon aldığı için 6 ay önceki hormon tahlilini kullandık sebep olarakta eşimin zaten hormon tedavisi gördüğünü şimdi sorunlu çıkabileceğini söyledim- senin hormonların -adetin üçüncü gününde- evlilik cüzdanı fotokopisi, rahim filmi, aile tablosu bi de bizden 5 milyonun altı olduğu için y mikrodelasyonu isstediler -ki biz ilerde erkek beeğimiz olursa onda da aynı sorun olup olmayacağını anlamak için yaptık. umutta 150 milyon tuttu.- bu kadar arkadaşlar mesele kendinizi kabul ettirmek. inanın ben 2 saat bile uğraşmadım. diğer günde hemen heyete girdik. bu ay kimse olmadığı için 1 hafta sonrea hazır oldu raporum. tahlillerden korkmayın. ben extra olarak hem kendi hem de eşimin prefik kanda kromozom analizlerimi pıhtılaşma testlerimi troit hormonlarımı hepsine baktırdım. bi rahim filmi kaldı ama napiyim korkuyorum. ben geleek ay başlıyorum tedaviye. rabbim sizlere de tesesiz tedaviye başlamayı ve evlat sahibi olmayı nasip eder. her gün dua ediyorum sizlere...rabbim her birinizin kucağını doldursun..
işte benim hikayem oğlum kocaman oldu. umudunuzu yitirmeyin
Sirenas bütün bunları üni hastanesinde mi yaptırdınız. bizim bütün tahliller var ama çok azı devlete ait yerlerden örneğin y mikrodelesyon medical parktan bunları dışardan kabul ediyorlar mı yoksa tekrar kendileri mi yapmak istiyor. Rahim filmimi dışarda dijital çektirdim rahat oldu ama devlette klasiğinden tekrar istiyorlarmış diye duyuyorum.
sirenas peki nereden aldınız raporu hangi hastaneden? Biz de alıp almamakta kararsısız. Çok uğraşırsak zaten umut ta %50 indirim yapılıyormuş eşim değmez uğraşmaya diyor. Ama kolay çıkıyorsa neden uğraşmayalım diyorum kendi kendime 2500 de az bir rakam değil....
ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. sevgidolu senin durumun bana okadar benziyorki.içimde bir umut yeşerdi.sen benim hakkımda ne yorum yaparsın.aranıza yeni katıldım.beni yalnız bırakmayın.cevaplarınızı bekliyorum.
canım bizde de aynı işlemler ve faaydası olur diye varikosel ameliyatı da olmuştu eşim bulunamamıştı. bu ay m.tese oldu eşim umut tüp bebekte emre bakırcıoğlu doktorumuz çok şükür bulundu.korksakta denemekten başka çaremiz yok ,birde incir kürü yaptık şifa Allahtan biz sebeblere sarılıp tevekkül edeceğiz .
arkadaşım senin eşinde varikosel de mi vardı ilk varikoselden mi ameliyat oldu azonun sebebi neydi birazdaha net anlatabilişmisin
canım inmemiş testis sebebimiz.ama geçmişte bir doktor tavsiyesiyle şikayetimiz de yokken varikoselde oldu faydası olur diye
peki faydası oldu mu benim eşimdede var bazı doktorlar varikosel ameliyatı ol dedi ama bizde olsun istemiyoruz
peki faydası oldu mu benim eşimdede var bazı doktorlar varikosel ameliyatı ol dedi ama bizde olsun istemiyoruz
canım umutta 1350 raporlu fiyat bi de ilaçlar var devlet onların yüzde 50 sini karşılıyor. canım ben taşradayım. ordan aldım. 2500 az para değil. bu ilk ve son kez olacakse amaaan dersin ama tedaviler sürekli evam ediyor. olumsuz sonuç çıksa bile herkes bu uğurda para harcıyor. bi aylık proxeed plus bile 200 küsür valla az değil. canım bence sen yakın küçük bir şehre gitsen kolaylıkla alabilirsin. bu problemlerin hiç biri de çıkmaz. işini bilcen maalesef yoksa millet bi güzel yoluyor insanı.
canım bizde de aynı işlemler ve faaydası olur diye varikosel ameliyatı da olmuştu eşim bulunamamıştı. bu ay m.tese oldu eşim umut tüp bebekte emre bakırcıoğlu doktorumuz çok şükür bulundu.korksakta denemekten başka çaremiz yok ,birde incir kürü yaptık şifa Allahtan biz sebeblere sarılıp tevekkül edeceğiz .