Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım;tv de ömer çoşkundan duymuştum incir kürünü sperm üretimi sağlıyor diye spermin oluşumuda 72 gün sürüyormuş onun için okadar kullanın demişti .bende yapmıştım
işe yarıyormu?
tamam birtanem.deniyelim.sağol.yalnız keçi boynuzu kürü ile aynı zamanda yapsak olmaz heralde dimi?
emin olmamakla birlikte bence sorun olmaz diyorum çünkü k.boynuzu hareketlilik sağlıyor diye biliyorum
nebileyim ikiside aç karna deniliyor.incir doyururmu ki![]()
Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.(1 hafta içilecek sabah bişey olmaz her halde .bi kaç kez bende kaynattım ama içiremedim )
canım sağol.sorun şu.aylarca bu işi düzenli yapabilcezmi acaba
hayırlı cumalar!yenı gelen ARKADASLARA hosgeldınız ,ama keske bu sebeble gelmeseydınız dyrm.evet gercekten burası ınsana bagımlılık yabyr kızlar.EBANA canım bu yazdıkların mucıze gıbı masalah.... fakat azo sebebınız neydı arkadaslar da sordu ama ...bır de kızlar kavun cekırdegı yagı kullanan duyan var mı?ne ıcındı?
yelız cım bız kullandık kecı boynuzu ıncır kuru .ama fayda olmadı.umarım szılere olur.benım tavsıyem ISTANBULDA EMRE BAKIRCIOGLU ankarada KAAN AYDOS ALLAH SIFA VERSIN.