Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelizt doktor ve hastane araştırması yapıyorsun galiba. bende bir öneride bulunacağım. görümcem tüpbebek yaptırdı. memorial hastanesinde okmeydanında. o tedavi görürken bir hasta vardı sorunları vücutta sperm yoktu . eşinin kol bileğinden hücre alarak sperm oluşturdudar. tek birtane ve o birtaneyle tüpbebek yaptılar. rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok. onunla hamile kaldı. görümcemle aynı dönemde doğum yaptı. şimdi 4 yaşında olmuştur. umutlar bitmesin.
başına w w w ekleyin başına beceremedim de
sevgidolu allah herkesin gönlüne göre versin canım. benim eşim çocukken kabakulak geçirmiş, sonrasında ağır derecede tifo hastalığı. aylarca tedavi görmüş. çok ateşli bir hastalıkmış. sperm üretiminin olmamasını bunlara bağladılar. sonra ileri boyutta varikosel var dediler. ameliyat önerdiler ama olmadı. ben şuan 31 yaşındayım. 25 yaşımda hamile kaldım.
ebana canım sordum ama gormedın sızın azo sebebınız neydı ! ogrenemedınız mı?ya kızlar bır de acaba kac kez kontole gıdılır kı ıl dısından gtcez ankaraya da yanı kac gun kalmamız lazım yanı
marhaba sevgidolu bu gece kimseler yok.2 gün önce siteye üye oldum.ama hepiniz öyle yardımcı oldunuzki.hangi doktora gideceğimi bilemiyordum.ama şimdi sanırım buldum.emre bakırcıoğlundan randevu alıcaz bakalım o ne diyecek[/QUO
canım bence doğru bir karar ben henüz gitmedim emre bakırcıoğluna eşim şuan ilaç tedavisinde bende çok araştırdım tedavimiz bitince bende istanbula emre beye gidiceğim inşl seçimin hayırlı ugurlu ve bebişli olur canım
marhaba sevgidolu bu gece kimseler yok.2 gün önce siteye üye oldum.ama hepiniz öyle yardımcı oldunuzki.hangi doktora gideceğimi bilemiyordum.ama şimdi sanırım buldum.emre bakırcıoğlundan randevu alıcaz bakalım o ne diyecek[/QUO
canım bence doğru bir karar ben henüz gitmedim emre bakırcıoğluna eşim şuan ilaç tedavisinde bende çok araştırdım tedavimiz bitince bende istanbula emre beye gidiceğim inşl seçimin hayırlı ugurlu ve bebişli olur canım
inşallah canım.sizinde ilaç tedaviniz inşallah iyi sonuçlanırRabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı bebiş versin![]()
form sayfası nerde canım nasıl gircez daha net yazabilirmisin