Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilmiyorum canım ben şimdi bu adrese tekrardan mail atacam yarın büyük ihtimal gelir cevap bende ilk defa denedim ama senin için başka siteden bakim ben

herşeyin bi saati var bizede doktorlar ilk ameliyatta öyle yaptırdılar şimdi çok korkuyoruz cesaret bile edemiyoruz 1.5 sene oldu daha test bile yaptırmadık hem doktorların güvensizliği hem de o koca sıfırları tekrar görmekten

arkadaşım hiç bir şeyden korkma zaten yaşayacagın şeyler olunca zaten yaşıyosun kaderde ne varsa o biz ilk azo olunca dünyamız yıkılmıştı eşim artık ben kendimi öldüreyim demişti ama her şey allahtan geliyor savaşalıım sebebler arayalım inşallah dua edelim bol bol

herşeyin bi saati var bizede doktorlar ilk ameliyatta öyle yaptırdılar şimdi çok korkuyoruz cesaret bile edemiyoruz 1.5 sene oldu daha test bile yaptırmadık hem doktorların güvensizliği hem de o koca sıfırları tekrar görmekten

canım inşallah hepsi geride kalmıştır. seni çok iyi anlıyorum. güzel sonuçlar alırsınız inşallah. sonra bizim gibi şaşkınlıktan vede osonucu tekrar görmek için testi tekrarlarsınız. innnşşşaaaalllaaahhh.sonrada bebiş süpriz yapar:emir_bebek:

arkadaşlar ben artık çıkıyorum allah hepinize şifa versin hepiniz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

arkadaşım hiç bir şeyden korkma zaten yaşayacagın şeyler olunca zaten yaşıyosun kaderde ne varsa o biz ilk azo olunca dünyamız yıkılmıştı eşim artık ben kendimi öldüreyim demişti ama her şey allahtan geliyor savaşalıım sebebler arayalım inşallah dua edelim bol bol

amin canım inşallah en kısa zamanda tatlı tatlı bebişlerimiz olur

canım inşallah hepsi geride kalmıştır. seni çok iyi anlıyorum. güzel sonuçlar alırsınız inşallah. sonra bizim gibi şaşkınlıktan vede osonucu tekrar görmek için testi tekrarlarsınız. innnşşşaaaalllaaahhh.sonrada bebiş süpriz yapar:emir_bebek:

amin canım inşallahb hepimizw hadi iyi akşamlar kızlar bye

kızlar şimdi emre beyden cevap geldi sperm çıkışı için bi ilaç daha eklememiz gerekiyo diyo ben yahoo adresinden yollamıştım öncede verdim adresi oradan ulaşabilisiniz

sayes canım izleyebildiğimiz kadarıyla eşimin fsh ı çakşırı en yoğun kullandığı dönemde 10 dan 6,5 a düşmüş testosteron 2.90 dan 7,5 a çıkmıştı yani üretim açısından çok olumlu göstergelere gelmişti. ancak daha sonra çakşıra ara verince fsh tekrar 11-12 lere yükseldi testosteron da en son 3,5 çıktı yani eşimde olumlu etki gösterdi diye düşünüyorum şimdi 1 haftadır yeniden kullanım dozunuı arttırdık bakalım.

DEMMı çakşır için cocukistiyorum forumu var ben orada olumsuz şeyler okudum. hormonların dengesiyle oynadığını söylemişler. Ama fayda sağlayıp sperm çıkışı sağlanan da var. Benim demek istediğim birine iyi gelen birine gelmeyebilir. Körü körüne kullanmak yanlış, böyle bir ihtinmalinde olduğunu bilip kullanmak en iyisi FSH 50 lerde olan birinde belki daha çok yükselme yapar hormonları düşük olan birinde belki yükselme sağlar ve sperm çıkışı olur bilemeyiz....

bsxxx canım bu kol bileğinden sperm nasıl olmuş birde 4yıl önce biraz daha acıklarmısın tospik cim rabbim yar ve yardımcın olsun belginim annnenle iyi vakit gecirmeler kızlar yaz geldi ömrümüzde bi bereketsizlik var gidiyo kendime bile zaman ayıramaz oldum yani

tospikcim allah gönlüne göre versin canım inşl yarın bebeğini alıp dönersin burda 12gün sayarız ve mutlu sona ulaşırız canım inşl emeklerinizin karşılığını alırsınız

Back
X