Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar canlar... giremiyorum bu aralar.iş çok.yarın taşınıyorum.bir kaç gün daha giremem sanırım.beni özleyin:)))) öpüyorum hepinizi...

merhaba arkadaşlar ben geldim uzun bir aradan sonra...
tosbik rabbim yardımcın olsun,belginim iyi geziyon hani gözümüz yok:))zaman harzem nerelerde?espoir senin durum ne oldu bi ara tedaviye başlamıştın,gamze canım kolay gelsin ev taşımak gerçeken zor,mavimenekşe nerelerde..yaaa tek tek saymayayım kızlarrr yakında 10 güne kadar kaan hocada mikro tese olacağız ama dün akşam emre beye mail attım hormon değerlerini yazdım cevapta tıkanıklık yada üretim bozukluğu gelin muanede anlarız demiş kararsız kaldım sizce kaan hocada mikrotesemi olmalıyız yoksa emre beyede bi gitmede faydamı var?emre beye de bi gitsek mi diyorum bide formda onun bulunduğu hastanenin labaratuarı daha iyi diyen arkadaşlar vardı..ne yapayım akıl verin kızlar...

bu arada yeni katılan arkadaşlar,güzel bi nedenle kurulmuş form değil ama güzel insanlar var burada..rabbim tez zmanda gönlünüzün muradını versin...

merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri yazmıyordum . sadece okuyup cıkıyordum.mutlu haberlerinizle mutlu oluyorum .üzüntülerinizide paylaşıyorum bu sıkıntılarımızdan kurtulacağımıza inanıyorum.bizde iş yerini taşıdık .dünde emre beyle telden görüştük.ilaç için üç ay bekliyelim dedi .kaan beyden henüz cevap gelmedi.beklemek çok zor geliyor.acaba beklerken bitkisel bişeyler kullansakmı.yoksabeklesekmi bilemiyorum.eşim m.tese olalı henüz bir ay olmadı yan etki yaparmı bitkiseller bir bilgisi olan varmı arkadaşlar.

tosbik rabbim yardımcın olsun,belginim iyi geziyon hani gözümüz yok:))zaman harzem nerelerde?espoir senin durum ne oldu bi ara tedaviye başlamıştın,gamze canım kolay gelsin ev taşımak gerçeken zor,mavimenekşe nerelerde..yaaa tek tek saymayayım kızlarrr yakında 10 güne kadar kaan hocada mikro tese olacağız ama dün akşam emre beye mail attım hormon değerlerini yazdım cevapta tıkanıklık yada üretim bozukluğu gelin muanede anlarız demiş kararsız kaldım sizce kaan hocada mikrotesemi olmalıyız yoksa emre beyede bi gitmede faydamı var?emre beye de bi gitsek mi diyorum bide formda onun bulunduğu hastanenin labaratuarı daha iyi diyen arkadaşlar vardı..ne yapayım akıl verin kızlar...

slm canım emre beyin mail adresi nedir.umut tüp bebek merkezinin sitesinden mail adresini bulabilirmiyim.bende mail atmak istiyorum birde maile tüm sonuçlarını yazıyormusunuz.şimdiden sağolasın

slm canım emre beyin mail adresi nedir.umut tüp bebek merkezinin sitesinden mail adresini bulabilirmiyim.bende mail atmak istiyorum birde maile tüm sonuçlarını yazıyormusunuz.şimdiden sağolasın[/Q

canım ben bi önceki sayfada vermiştim görmedin galiba ebakircioğlu@yahoo.com ben burdan ulaşabiliyorum hemen geri dönüyor

merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri yazmıyordum . sadece okuyup cıkıyordum.mutlu haberlerinizle mutlu oluyorum .üzüntülerinizide paylaşıyorum bu sıkıntılarımızdan kurtulacağımıza inanıyorum.bizde iş yerini taşıdık .dünde emre beyle telden görüştük.ilaç için üç ay bekliyelim dedi .kaan beyden henüz cevap gelmedi.beklemek çok zor geliyor.acaba beklerken bitkisel bişeyler kullansakmı.yoksabeklesekmi bilemiyorum.eşim m.tese olalı henüz bir ay olmadı yan etki yaparmı bitkiseller bir bilgisi olan varmı arkadaşlar.

canımcım bitkiselden bi zarar geleceğini sanmıyorum ben olsam denerdim en azından keçiboynuzu kürü bal polen arısütü felan bunlardan bi zarar geleceğini sanmıyorum istersen m.teseye kadar kullan aklında kalmasın denemedim demezsinama tabi yinede sen bilirsin

slm canım emre beyin mail adresi nedir.umut tüp bebek merkezinin sitesinden mail adresini bulabilirmiyim.bende mail atmak istiyorum birde maile tüm sonuçlarını yazıyormusunuz.şimdiden sağolasın

emre@emrebakircioglu.com arkadaşım ben bu adrese dün gece 23 gibi mail attım sabah 10 da cevap geldi bu kadar gızlı olmasına ben bile şaşırdım.

selva tedaviniz hayırlı olsun:)) İnşallah tez zamanda hepimiz kurtuluruz bu dertten kucaklarımızda evlatlarımızla.... Biz Emre Beyin hastasıyız eğer İstanbuldaysan istersen bir de ona gidin aklınızda kalmasın. İyi bir hoca biz de ekim ayında m.tese düşünüyoruz emre bey de olucaz allah izin verirse.

Merhaba selva nasilsin ? Bende senin için kararsiz kaldim.
Bence emre beye bir görünün mikro tese'den önce ne olur ne olmaz tikaniklik varsa ameliyatsiz spermlere ulasabilirler. Son karar tabii sizin.
Bana gelince 15 haziran histeroskopi yapildi poliplerim alindi rahim içi kürtaj yöntemiyle temizlendi. Bizi merkez agustos'ta kapali oldugu için allahin izniyle eylül'de baslicaz tedaviye. Beklemedeyiz geç olsun iyi olsun.

arkadaslar acıl KKAN HOCANIN cep tel nunu bılıyormusunuz ya hastanelerı acan yok nerenedn ulasabılırım

sayes canım inşaallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize..ben istanbulda değilim,ankarada okudum bide ankarada ablamlar var kalma yeri sıkıntım yok diye orayı tercih etmiştim..şimdi emre beye gitesem aklımda kalacak sanırım emre beylede görüşmeye gidecem...off çok karışık işler çok..rabbim derman kimdeyse ona ulaştırsın..

espoir canım çoğu gitti azı kaldı inşaalah mutlu sona ..biz vazgeçmeseydik benim eşimde 8 nisanda kaan hocada mikrotese olacaktı biz bu tarihe erteledik,inşaallah hakkımızda hayırlısı böyledir..ben emre beyede gidip görüşeceğim hangisi içime sinerse mikroteseyi orda olacak eşim...

sevgidolu siz memorialın üroloğu semih özkanla görüştünüz mü bize yaklaşımı ve ilgisi çok zayıf geldi sizin izleniminiz nedir?

kızlar demir dikeni bitkisinin diğer bir adıda trebülüs terrestistir. buradaki bir arkadaşımızda sperm çıkışını başardı bu bitki ektrekt olarak hapları ve macunları var eşim 2 yerine günde 1 adet kullandı aşırı testosteron yükselmesine karşı ama beklenen etki olmadı şimdi bir de macununu denemeyi düşünüyor bakalım.

Back
X