Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
henüz bi tedavi süreci geçirmedik şimdilik beklemedeyiz. sebebi de ürolji doktoruna göre eşimin kullandığı bazı hormon ilaçları olabilirmiş.ama eşime göre de sebebi başkaymış

kızlar selamuzun zamandır yoktumhaftaya salı istanbulda emre bey de rndevumuz var bakalım sonuç ne olucak emre bey hormon testlerini ve spermiogramyaptırmamız gerektiğini söyledi yaptırıaz bakalım hayırlısı

ebana normal yolla çocuğun oldu çook sevindim ...14 sene beklemişsin benimde 5 sene oldu evleneli 3 yıldır uğraşıyoruz bizde ama Allah verirse olcak işallah ama en kötüsünüde hazırlıklı olmak lazım....

canım allah hayırlısını versin.inşallah daha fazla beklemeden gelir bebişin. benim evliliğin 7. yılında geldi bebişim. şuan 7 yaşında. şimdi rabbim inşallah birde kardeş verir. en kötüsünü düşünme hiç, hep olacak umuduyla bekle canım. belki beklemene gerek kalmaz bellimi olur:CüvCüv:

syolcu nasılsın canım

herşeye rağmen umutlu olmaya çalışıyorm canım ama düşün düşün hep bakalım ne olacak halimiz :) canım bu ay sonunda kromozom analizi için kan verilecek onu düşünüyorum acaba ne çıkacak iyi mi kötümü diye, beynimi kurcalayıp duruyor.

sen nasılsın canım herşey yolunda umarım.

nissan canım hoşgeldin aramıza inşl en kısa zamanda şifanızı bulursunuz canım özel olmazsa eşinin kullandığı ilaçları söyleyebirimisn benim eşimde hormon ilacı kullanıyo (lh ve fsh düşük)ve bu ilaçlar sperm çıkışını sağlıyormuş sizde bian önce gerekli tahlilleri yaptırın allah kolaylık versin canım

kızlar selamuzun zamandır yoktumhaftaya salı istanbulda emre bey de rndevumuz var bakalım sonuç ne olucak emre bey hormon testlerini ve spermiogramyaptırmamız gerektiğini söyledi yaptırıaz bakalım hayırlısı

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşl güzel sonuçlar alır bize güzel güzel habrler verirsin

syolcu bende iyiyim canım. başka topiklerde dolaşıyordum. pozitif düşün pozitif olsun. stres yapma her şey yoluna girecek

syolcu bende iyiyim canım. başka topiklerde dolaşıyordum. pozitif düşün pozitif olsun. stres yapma her şey yoluna girecek

inşallah canım inşallah güzel olacak herşey, hakkımızda yazılan neyse onları yaşamıyormuyuz.bu dertlerde biter elbet inş.

Selam arkadaslar bizde gecen ay esimle Kaan Aydos"a gittik.Klomen ve Endol"ü verdi yaklasik 1 haftadir esim bu ilaclari kullaniyo,tesislerinde hafif agrilar varmis,aranizda esi bu ilaclari kullanipta iyi yada bu tür sorunlar yasayanlar oldumu! varsa paylasirsaniz sevinirim.

emre bey ilaçla tedaviye inanmıyor. tese yapılacaksa mutlaka emre bey diyorum.
ama ilaç kullanalım biraz daha bekleyelim diyorsanız kaan bey derim ben.

sağol canım bizdaha tese olmaya cesaret edemiyorum ama bi emre beye gidip test yaptırmak istiyoruz bakalım kısmet ramazan bayramından sonra gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım ne diyecek ilaç tedavisi uygulassa bi kaan aydosa gideriz

kızlar beni yine efkar bastı yine yalnızlık artık benimde bebegimin olmasını cok istyorum rabbim hepimizin kucagını saglıklı hayırlı ömürlü evlatlarla biran önce doldursun inşallah

kızlar beni yine efkar bastı yine yalnızlık artık benimde bebegimin olmasını cok istyorum rabbim hepimizin kucagını saglıklı hayırlı ömürlü evlatlarla biran önce doldursun inşallah

inşl canım benide arada basıyo kötü oluyorum ama dayanmaktan başkada çare yook evimi temizlerken hep çocuk odası varya sıra oraya gelince hep dua ediyorm o oda hiç kirlenmiyor allahım nolursun bu oda bebeğimin sesiyle şenlensin o kirletsin burayı diyorum kayınvaldemler evlenirken tek kişilik yatak alacaktı aldırmadım ben bebeğim için kafama göre düzenlicem o odayı dedim nerden bilecektimki biz isteyince hemen olacak sanıyodum nerden bileektimki bak benide efkarlandırdın

günaydın arkadaşlar....arada girip okuyup çıkıyorum yeni isimler gördüğümde çok üzülüyorum ne yazacağımı bilemiyorum....topikte bi değişiklikte yok...herkes aynı beklemede...bizdede değişiklik yok emre beyle ilaçlara devam bayram sonrası tese kısmetse.....bu arada tosbikten haber yok heralde merak ettim bebeği tutundumu??rabbim bu güzel aylarda hepimize sabır versin ki bu dertle uğraşabilelim arkadaşlar.....

Back
X