Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün benim doğum günüm ;)))) Allah seneye izin verirse evladımızla girmeyi nasip etsin doğumgünlerimize !!! Allah'ın izniyle bayramdan sonraki tedavide hamiş olursam temmuz ayında doğum olacak büyük ihtimalle..... Allah'ım lütfen bana hayatımın en büyük doğum günü hediyesini nasip eyle seneye temmuzda.... Sana yalvarıyorum bize ve buradaki herkese seneye bebekleriyle mutlu bayramlar, mutlu yıllar, mutlu yaşlar nasip et :Saruboceq:

canım doğum günün kutlu olsun Allahım dualarını kabul etsin

Bugün benim doğum günüm ;)))) Allah seneye izin verirse evladımızla girmeyi nasip etsin doğumgünlerimize !!! Allah'ın izniyle bayramdan sonraki tedavide hamiş olursam temmuz ayında doğum olacak büyük ihtimalle..... Allah'ım lütfen bana hayatımın en büyük doğum günü hediyesini nasip eyle seneye temmuzda.... Sana yalvarıyorum bize ve buradaki herkese seneye bebekleriyle mutlu bayramlar, mutlu yıllar, mutlu yaşlar nasip et :Saruboceq:

Dogum günün kutlu olsun sayes nice mutlu yillara.
Insallah seneye bebeginle beraber kutlarsin.

hoşbulduk blueavci teşekür ederim.bildiğim kadarıyla yazılışı farklı olabilir;preglil ayrıca testeron alıyordu dışardan

arkadaşlar metabolomicsi ne demek ? bilen varsa lütfen yazabilirmi?
oluşan embriyoların kültür ortamına bıraktıkları atıklarının gelişmiş cihazlarla analiz edilerek en sağlıklısını seçmeye çalışmaktır.
şu an benim bildiğim asm gebze ve bahçecide kuulanılıyor bu eylül 2009 da abd yale üniversitesinde asm nin de tüp bebek başkanı prof. aydın arıcı nın içinde olduğu ekipçe geliştirilmiş ve haziran 2010 da gebze asm de de uygulanmaya başlanmış yalnız mucitlerinden biri nasıl hemen anında rakip bir kuruluşa vermiş tam anlayamadım şaşırttı bu beni. 17 sinde a.arıcıyla randevumuz var o gün soracağım. ürolog olarak yüksek olasılıkla e. bakırcıoğlu düşünüyoruz. ama tabi tek başına üroloğa göre karar vermiyoruz bulunan spermlerin en iyisini seçebilen imsi oluşan embriyoların en iyisini seçebilen metabolomiks de bizim için önemli olmalı diye düşünüyorum. bahçeci-umut ortak çalıştığı için kısa zamanda umuta da geçmesini umuyorum bu teknolojinin de
Nişantaşından fulyaya taşınacaklarını duyurmuşlar istelerinde ama zamanını bilmiyorum

canım doğum günün kutlu olsun ...inşallah herşey planladığın gibi olur arkadaşım....

ah canım benim plan yapmayı çoktan bıraktık :))))))) sadece temenni hem bir çok kişinin allah izin verirse bizimle (seni kast ediyorum;) aynı tarihte tedavisi olacak belki sadece ben değil kaç tane daha temmuz annesi olucaz. Küçük yengeç yeğenlerim olacak inşallahhhh !!!!!

Dogum günün kutlu olsun sayes nice mutlu yillara.
Insallah seneye bebeginle beraber kutlarsin.

sayes canım nice yıllara.

sayes nice mutlu yıllara :)

sayes bu çocuksuz geçirdiğin son doğumgünün olur inşallah canım. kutlu olsun

arkadaşlar hepinize tekrar tekrar çok çok çokkk teşekkür ederim olumunekankayizsmile hepinizi seviyorum ;)

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşl güzel sonuçlar alır bize güzel güzel habrler verirsin

amin canım ilk umut tan aradıkları gün kandildi randevunun olduğ günde kandil miş inşallah allahım hayırı kılar bize o gündehayırlara vesile olmasıı sağlar herkes için

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.. Çok mutlu oldum yazdıklarınızla... Bu dualarımın bu dileklerimin hepsi hepimiz için inanın buna kalbimden; her duamda buradaki herkes için hep aynı şeyi istiyorum hayırlı güzel evlatlar.....

sayesçiğim doğum günün kutlu olsun rabbim ne dileğin varsa versin en başta sana çıtı pıtı bıcır bıcır evlatlar nasip etsin Şeniz

evet canım normal yolla oldu. darısı hepinize inşallah:ecrin_bebek:

masaallah canim ya cok super :lepi:hihoyyytRabbim butun azospermle ugrasan arkadaslara bebek versin insaalah ,ne guzel bana da umut oldun,biz 1 yil once tese olmustuk cikmamisti,simdi Kaan beyde tedavideyiz 3 aydir hormon tedavisi oluyoruz

bene doktora git belki iltihap vardır maydonoz suyu idrar yolları iltihabına iyi gelir. Ama adet zamanındaki şiddetli kasık ağrısı yumurtalık iltihabından kaynaklanabilir çok çektim yumurtalık iltihabıdan ben de zamanında gitmediğim için uzun sürdü tedavim vakitlice doktora git bence.

saol canim tavsiyen icin gideyim bakalim ins hemen gecer

ah canım benim plan yapmayı çoktan bıraktık :))))))) sadece temenni hem bir çok kişinin allah izin verirse bizimle (seni kast ediyorum;) aynı tarihte tedavisi olacak belki sadece ben değil kaç tane daha temmuz annesi olucaz. Küçük yengeç yeğenlerim olacak inşallahhhh !!!!!

kızlar beni unutmayın ben de ekim hamişi temmuz annesi olacağım Allah'ımın izniyle 8.8 le sallayacağız topiği halaylardan çökecek tabanlar, tavanlar köstebekler fırlayacak yuvalarından ne inletiyor bu toprağı diyeyerimsenibenŞeniz

hoşbulduk blueavci teşekür ederim.bildiğim kadarıyla yazılışı farklı olabilir;preglil ayrıca testeron alıyordu dışardan

anladım canım benim eşimde önceden testesteron takviyesi alıyordu ilacın adı sustanondu durumumuzu öğrendikten sonra doktorumuz sustanonu kesti pregnyl5000 verdi haftada bir bunu kullanıyoruz bizde

kızlar dün Emre beye mail atmıştım cevabı göndermiş mikrodelasyon testi yaptırın diyor ve sonra bahçeci kliniğinde görüşelim demiş kızlar bu testi nerde yaptırabiliriz kızlar cevaplarınızı bekliyorum

amin canım ilk umut tan aradıkları gün kandildi randevunun olduğ günde kandil miş inşallah allahım hayırı kılar bize o gündehayırlara vesile olmasıı sağlar herkes için

ne güzel bir tesadüf canım inşl kandil günü güzel haberler alırsın

arkadaşlar kendi sorumu kendim cevaplayayım,araştırdım metabolomicsi bir teknik.Bahçeci kliniğinin sitesinde detaylıca açıklamış,en iyi embryoyu seçip hamilelik şansını artırıyormuş.yeni bir teknik ve sanırım tek onlarda var. peki umuttada uygulanıyormu aceba biz umutta düşünüyoruzda...

arkadaşım diğer topiklerde okuduğum kadarıyla bahçeçi hastalarının işlemleri umutta yapılıyormuş (toplama ,transfer vs..) bizde umutta başlıcağız inş uygulanıyordur

Back
X