Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umutsuz1985 canım inşallah her şey istediğiniz gibi olur.sizinhormon değerleriniz ne kadardıda biraz yükseltelim dedi emre bey.bizim testosteron biraz düşük ama daha yeni m.tese olduğu için emre bey ilaç vermedi.üç ay kontrol edelim sonuçları dedi daha sonra ilaç verelim dedi .sizin nasıl bir tedavi oluyor bilgi verirmisin.ilaç değil ama bitkisel birşeyler kullansakmı bir zararı olurmu. yoksa beklesekmi bilmiyorum.vitamin felan kullanalım diyorum ben eşim kararsız ne dersiniz.

kızlar 17 sinde bizde emre beye tekrar görüşmeye gitçez en son kan tahlillerimizi göstercez birde gitmişken spermiyogram yaptırcaz bakalım...tese için gün koymasını falan isticez....
Biz de cumartesiye gitmeyi düşünüyoruz öğleden sonra biz de ramazan bayramı sonrasına gün isteyeceğiz bakalım.
arkadaslar acil yardima ihtiyacim var
kaan bey 2 ilac verdi testesteron ve PROXEED .testesteronu eczaneden bulup aldik ama proxeed yok istanbulda esim bulamamis,nasil ve nerden bulabiliriz .
Proxeed gerçekten bulunması çok zor bir ilaç eczaneler hep depolarına sorup ertesi güne kapora karşılığı getirtebiliyor. değişik semtlerdeki bir çok eczanenin depolarına sordurtmak gerekiyor.
umutsuz1985 canım inşallah her şey istediğiniz gibi olur.sizinhormon değerleriniz ne kadardıda biraz yükseltelim dedi emre bey.bizim testosteron biraz düşük ama daha yeni m.tese olduğu için emre bey ilaç vermedi.üç ay kontrol edelim sonuçları dedi daha sonra ilaç verelim dedi .sizin nasıl bir tedavi oluyor bilgi verirmisin.ilaç değil ama bitkisel birşeyler kullansakmı bir zararı olurmu. yoksa beklesekmi bilmiyorum.vitamin felan kullanalım diyorum ben eşim kararsız ne dersiniz.
bence bitkisel ve vitaminlerin bir zararı olmaz deneyin

mavimenekşe vaz geçmek yok. olacak buna inan pozitif düşün. allah yardımcın olsun canım. tosbik gibi seninde hamileyim yazını okuycaz

lamyay proxeed amerikada üretilen bir ilaç. türkiyede eczacıbaşı patentini almış. nettende sipariş verilebiliyor. kendi sitesinden bakabilirsin canım

arkadaşlar HAMİLEYIMMMMMMMMMMMMMMMMM

Oh be İşte bu. Tosbik candan kutlarım. Çok mutlu oldum. Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah.
İnşallah sen bu yolu açarsın aylardır alamadığımız müjdelerin üstüne çok iyi gitti bu. Ve bu topikte bundan sonra hep müjdeler olur hiç, tek bir olumsuz haber bile verilmesin senin başlatmanla inşallah.
Sıcak falan dinlemeden halaya buyrun kkızlaaaa:teytey:hihoyyyt:sm_cool::teytey:hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:r

CEYL,İNSU...arkadaşım sanırım emre beye geliyosunuz inşallah olumlu haberlerle dönersiniz çünkü bizler için değil sperm çıktığını duymak birinden olumlu bir tek cümle duymak bile büyük umut ve mutluluk....

sağol canım inşallah hepimize umutlu mutlu haberler olsun

:nazar::nazar:TOSBİK hayırlı uğurlu olsun canım :nazar: :nazar:. Allah tamamına erdisin inşallah. Darısı topikteki herkesin başınaaa çok çok sevindim. Eşini de tebrik ederim nice güzel günlerde görüşmek dileğiyle....

slm kızlar a.s. ALLAH hepimizin gönlüne gçre versin hepimizi anne yapsın inşallah :Saruboceq: çok zor bi dert yaaaaa kendi derdimiz kendimize yetiyo bide millete laf anlatmak cabası, hamile değilmisin daha diyen bi kadınla tartıştım bugün, beni her gördüğünde soruyo bıktım yaaaa valla bıktım daha çocuk yokmu diyenlerden onlara neyse benim çocuğun derdi onları tuttu, neyse ben yine efkarlıyım kafanızı şişirmeyeyim, BELGİN gelmişsin hoş geldin, anneciğinde uzaktada olsa sağ olsun sağlık haberini al oda yeter napçan ALLAH sevdiklerimizi analarımızı başımızdan eksik etmesin...
sagol canım evet sağlıklı olduklarını bilmrekte yetiyo sen nasılsın..
sağolun canlarım iyi dilekleriniz için.inşallah tez zamnda hepimizin evleri bebek sesleriyle çınlar.BELGİN cim görüşemedk ne zamndır napıysun ne var ne yok anlat bakem:))
canım iyilik anneme gittim geldim onun dışında degişen bişy yok.sen nasılsın..
hoşgeldin belgincim nasılsın umtsuz 1985 canım inşşallah güzel haberlerini alırız
iyi canım sen nasılsın..
nasılsınız kızlar
uzun süredir yoktum beni merak eden oldumu bakim :uhm:
tatildeydim diyemicem herifin memleketine gittik malum kaynana yanına
eeee kızlar ben dikerken tedaviye başlıcak olanlar vardı sonuçlar ne oldu belginim siz naptınız espo naptı harzem kız sende ne var ne yok yenigelenlerde hoşgeldiniz
bende hoşgeldim

canım bişey yaptığımız yok vallahi 15gün annemdeydim şimdi evimdeyim sen nasılsın neler yaptın..

kızlar bu ara pek giremeye bilrim eşimin kardeşi bizde onunla ilgileniyrum arada girerim iyi bari tosiğin haberini alfdım çok sevindim..

kaan bey yazmış mikrotese ve tüp bebekten fayda göremeyeceğimizi kök hücreyi beklememizi önermiş
moralim bozuldu herşey boşa gidiyor

Ya canım niye moralini bozuyosun.emre bey bak muayene etmem lazım demiş.ona gidin.bence kaan bey böyle dedi diye bitti bu iş olmaz.hem ne kök hücresi daha ülkeler ona izin bile vermiyor.diyelimki verdiler.daha kök hücre ilerde çocuklarda ne gibi sonuçlar yaratıcak belli değil.kök hücre olayını şimdilik sil kafandan.bizler neler duyuyoruz.sizin çocuğunuz olmaz diyipte normal yoldan hamile kalanları.Allah tan ümit kesme ve dua et.ayrıca emre beye gidin bence.kestirip atmayın.:Saruboceq:

arkadaşlar HAMİLEYIMMMMMMMMMMMMMMMMM

ARKADAŞIM BU SABAH İŞE SENİ DÜŞÜNEREK GELDİM ZATENDE YAZIMI GÖRÜRSÜN BUGÜN TOSBİKTEN İYİ HABER ALACAĞIZ DEMİŞTİM İÇİME DOĞMUŞ...OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ RABBİM EMEKLERİN HİÇBİRİNİ BOŞ ÇEVİRMESİN İNŞALLAH....BU İLLETTEN BİR ARKADAŞIMIZ DAHA KURTULDU YAŞASINlülülülülülü

DEMMİ....arkadaşım bizde 17 sinde gidecektik ama eşimin işi çıktı ne güzel tanışırdık aslında...20 sinde gidicez galiba...bu arada bugünkü hormonlar çıktı doktorla görüşücem ama klomenle fsh 14 e kadar çıktı lh ve diğerleride onla birlikte çıktı normal sınırları aşıyo değerler...daha kullanmalımıyım napıcağımı şaşırdımm.....

Back
X