U
umutsuz1985
Ziyaretçi
arkadaşım 4 ay önce eşim tese oldu hiçbir ilaç ve bitkisel kullanmadan hatta azo yu öğrenir öğrenmez...çıkmadı sperm..şimdi emre beydeyiz fsh 2.5 tu bizim 3 aydır klomen kullanıyoruz va şuan fsh 14 oldu...emre beyin bu duruma ne diceğini bende bilemiyorum haftaya gidicez...onun yanında 2 adet vitamin ilaç verdi argınmax ve antioksidan diye..bunlarıda 3 aydır kullanıyoruz...bizi 6 ay sonra tese yapacak tekrar ama hemen hemen 4 ayını geride bıraktık....ekim başı gibi kısmetse gün alıcaz emre beye..kür olarak havuç suyu dışında hiçbir şey uygulamıyorum çünkü eşim kullanmıyo bu konuda inatçı bende onu sımıyorum daha fazla...ama sen ne yapabiliyosan yap arkadaşım tabiki faydası olur....umutsuz1985 canım inşallah her şey istediğiniz gibi olur.sizinhormon değerleriniz ne kadardıda biraz yükseltelim dedi emre bey.bizim testosteron biraz düşük ama daha yeni m.tese olduğu için emre bey ilaç vermedi.üç ay kontrol edelim sonuçları dedi daha sonra ilaç verelim dedi .sizin nasıl bir tedavi oluyor bilgi verirmisin.ilaç değil ama bitkisel birşeyler kullansakmı bir zararı olurmu. Yoksa beklesekmi bilmiyorum.vitamin felan kullanalım diyorum ben eşim kararsız ne dersiniz.