canım biiz umut tüpbebekte yaptırdık sonucu bizde 10de aldık inşallah temiz çıkar...
işallak sonuç iii çıkar öyle umuyorum sizin sonuç nasıldı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biiz umut tüpbebekte yaptırdık sonucu bizde 10de aldık inşallah temiz çıkar...
blueavci sen nasılsın canım. durumlar nasıl
cnımgünaydın eşimin fizikselolarakgörünümüşu amnormalamaönckifotoğraflarına bakarsan anormal çünküboy kısalığı varmış ve üylenmeyokmuş amaşuamboyu 172
tüylenme normal sakalları az ama eşimin hormon sorununu bn daha önce şim susamon kullanmış çünkü ben araştırdım o yüzden ben pek umutsuzdeğilim emre bey hakkında araştırma yaparken de bu durumdaolup ta dah sonra tedevi ile normalyoldan hamile kalan ve hatta üçüzleriolan birinin yazısını da okudumoyüzden sen de sakın umutsz olma mutlaka amamutlaka olacak beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır canım
DEMMİ...sende sanırım bir karamsarlığa düşmüşsün anlaşılan...dün bende öyle bir karamsarlık içine düştümki emre beyin sesi kulaklarımda hala...üst geçitten geçerken tutamadım kendimi hıçkırıklarla bir ağladım ama ne eşim ne bişey umrumda değil nasıl ağlıyrum o kadar çıkmazda hissettimki kendimi..bilmiyorum ameliyat yaklaştıkça daha da moralsiz oluyorum...
şimdiye kadar patalojide bi kaç tane spermatazoa görülmüştü diye çok şans veriyodu hatta belki normal bile çıkış olur demişti ama dün mikrotese yapacaz onada %50 belki dedi..bulursakta 3-5 tane olur falan dedi ve tavsiyem tüp bebeğe sizde eşinizle beraber hazırlanın dedi...yani bu sefer baya olumsuz konuştu....
adakcım bence iyi haber. Var oluşu cansız bile olsa üretiyor demektir.ilaçla tedavi olur bençe bitgisel kürlerde denersin.dokdora danısarak uygulayın bitgiselleri.iyi yapalım derken kötü olmasın.sonuç iyi olmasaydı doktor aramazdı.umut görünüyor demektir hadi hayılısı
Kızlar az önce emre bey eşimi aramış dünkü spermiyogramda 2 adet hareketsiz sperm çıkmış....bende aradım ama müsait değildi konuşamadım kafayı yicem hem inanamıyorum hemde sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim....
Kızlar az önce emre bey eşimi aramış dünkü spermiyogramda 2 adet hareketsiz sperm çıkmış....bende aradım ama müsait değildi konuşamadım kafayı yicem hem inanamıyorum hemde sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim....
adakcım ilk önce patalojide spermatazolar göründü şimdi 2tane cansız ha gayret az kaldı yakında mutlu son inşl çok sevindim senin adına