Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cmalar kızlar.ben de pek giremiyorum bu aralar.ablam geldi.yarın da abim geliyo.bende kalmıyolr annemdeler ama ben gidiyorm sık sık.pek evde değilim bu aralr...tabi topiğe ve sizlere ayırcak vakti her zamn buluyorum:))))

hayırlı cumalar belgincim...ne güzel evini temizlemişsin..ah benim evim varya allaha emanet çalışınca bu işler çok zor oluyo ya haftadan haftaya yapabiliyorum napim...akşam gidince 1 tencere yemek ancak yapabiliyorum sonra yat uyu...ev hanımlarına nasıl özeniyorum arrkadaşım....

yok yok özenme bende çalışanlara özeniyorum insanın evde canı sıkılıyo.istanbulda çalışıyosun sanırım hangi hastane canım benim eşimde sağlık memuru atanamadı ama bu sene tekrar gircek kpss ye inşallah atanırda bizde oralara geliriz benim annemde istanbulda..en azından ona gider gelirim sıkılmam..

hayırlı cmalar kızlar.ben de pek giremiyorum bu aralar.ablam geldi.yarın da abim geliyo.bende kalmıyolr annemdeler ama ben gidiyorm sık sık.pek evde değilim bu aralr...tabi topiğe ve sizlere ayırcak vakti her zamn buluyorum:))))

unutma bizide tabii canım özlüyoruz vallahi gelmeyenleri bu arada SELVA gelmez oldu.

Kızlar lütfen dua edin eşim 3 ay sonra ilk kez spermiyogram yaptıracak yarın inşallah bizdede çıkış olur lütfen dua edin bide hormonlara baktıracağız allahım bir muceze olsun lütfennn

Kızlar lütfen dua edin eşim 3 ay sonra ilk kez spermiyogram yaptıracak yarın inşallah bizdede çıkış olur lütfen dua edin bide hormonlara baktıracağız allahım bir muceze olsun lütfennn

canım inşallah bu cuma yine dua ettim. allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin. Sen de adak gibi müjdeyi verirsin inşallah. Lütfen canım pozitif ol tamam mı? biliyorum çok ama çok zor hepsi imtihan ama bizim imtihanlarımız aynı işte daha olmadan evlatla imtihan ediliyoruz. Dualarım sizinle hayırlı haberlerle gel ama lütfen aksi bile olsa takılma canım inşallah bu sefer ki tedavinizden iyi sonuç alırsınız. Umutsuzluğa mutsuzluğa yer yok bu topikte kara bulutlar dağılıyor işte birer birer güneş bizim için de doğacak elbet :))

slm mrb allah hepinize sabır ve istediğiniz şeyi nasip etsin.ama umudunuzu yitirmeyin hiçbir zaman
size bizim başımızdan geçen olayı anlatmak istiyorum ve hepinizinde umudunu yitirmemesini istiyorum
5 yıllık evliyim eşimde azosperm problemi var.benim eşim laboranttır yani kendi sperm örneğine kendisi bakar eşim bunu ilk farkettiğinde 1 yıllık evliydik bi doktora gittik ve örnek vermemizi söylediler eşim meni verdi düzn laboratuvarında hiç sperm görülmedi diye sonuç aldık eşimde arasıra kendisi baktığında hiç sperm hücresi görmüyordu.umudunu tamamen yitirmişti çünki kendisi bu işin içindeydi
bir ürolog biopsiyle bakalım dedi biopsi sonucu eşimde germ hücre aplazisi(sertoli cell only cendrom)teşhisi kondu tamamen ümidimiz kalmadı.ankarada kaan aydos u tavsiye ettiler mikro tese yapmak için bu arada eşim kendi menisine farklı şekilde santifirüj ederek bakmış ve canlı olgun sperm hücreleri görmüş mikro tese yapılmasına 10 gün kala sperm hücrelerini az sayıdada olsa görmüş.mikrotese olmadan önce bunu kaan beye söyledik kaan bey o zaman bide biz bakalım dediler teseye girmeden bir gün önce örnek verdi yine sperm hücresi görülmedi dediler ve mikrotesedeo zaman görülür dediler mikro tese sonrasında sonuçu almaya gittik ve sonuç yine olumsuzdu eşim orda doktorla tartıştı ve ben kendim bakıyorum buluyorum siz bulamıyorsunuz dedi ben bulup size göstereyim dedi kabul etmediler.eşim 3 gün sonra tekrar baktı ve yine hücre gördüğünü söyledi.başka bir doktora gittik ve doktora söyledik gürhan bey doktorumuz bu arada gürhan bey bize inandı ve laborantına talimat verip çok dikkatli inceletti ve alanlarda 4-5 adet sağlam olgun sperm hücresi olduğunu söylediler hemen dondurdular.ve doktorumuz hemen mikroenjeksiyon için beni hazırladılar transfer günü gittik taze sperm olsun diye yine eşim sperm verdi ondada buldular ve transfer yaptılar şimdi gün sayıyoruz inşallah olacak bekliyoruz .size diyeceğim şu biz ankarada kaan beye gittik mikrotesede bulamadılar birsürü laboratuvarda bulamadılar ama eşim dikkatlice inceleyince buluyor onlar bulamıyor.eşime bunu şöyle açıklıyor ben sıradan bir hastanın idrarını 2 dakka incelerim ama akrabalarımın idrarını 10 dakika incelerim belki birçok kişi var bizim gibi ama eşi laborant olmadığı için ortaya çıkmıyor.mikrotesede dahi bulamıyorlar ve kaan beyin orasını eşim hiç sevmedi ve bu yönden kendi meslektaşlarına çok kızıyor hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin her zaman dua edin doktorunuzda çok önemli unutmayın eşim laborant olmasaydı bizimde umudumuz yoktu okadar emek boşa gidiyor.allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Merhaba ablacım öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız.Bizde bir ay önce doktora gittik ve eşime azosperm teşhisi kondu.Bize sadece tüp bebek deildi ve tese yapılacağını söylediler.Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

urhan bacı kız bu msj hangi sayfadan alıntı yaptıın anam ben bunu okumamışım
bu arada hoş geldin

ya bu umutluol un özel mesaj gönderide kapalı anam ne aralar gelir acaba halbuki bayada burdayım ama inşallah yakınlarda gene gelir

bu arada urhan bacım eger düşünüyorsanız istanbulda emre bakırcıoglu ve ankarada kaanaydo var ikiside süper drlar onlarda tedavi olup sperm çıkan çok kişi var başka yerlere boşuna gitmeyin öncelikle azo nedeni ney bunu biliyormusun inan gelen gidiyor bu topige en fazla duran 1 yıl duruyor bizim gibi 4 kişi var çıkmayan gerisi hamile yada sperm çıktı öncelikle azo nedenini söyle ama unutma imkansız bir vaka degil yeterki Rabbim ol desin

neyse ben çıkıyorum anlaşılan cevap vermiceksin
kızlar hava çok sıcak bugünde ne kadar sakin topik misafirler geldi anlaşılan
akşama gene girerim

bu arada urhan bacım eger düşünüyorsanız istanbulda emre bakırcıoglu ve ankarada kaanaydo var ikiside süper drlar onlarda tedavi olup sperm çıkan çok kişi var başka yerlere boşuna gitmeyin öncelikle azo nedeni ney bunu biliyormusun inan gelen gidiyor bu topige en fazla duran 1 yıl duruyor bizim gibi 4 kişi var çıkmayan gerisi hamile yada sperm çıktı öncelikle azo nedenini söyle ama unutma imkansız bir vaka degil yeterki Rabbim ol desin

zamancım mrb..sana bir şey sormak istiyorum..benim eşimede azo dediler..bizim ilk testimizde hiçbir şey yoktu ancak 2. testte 100000 tane sperm çıktı..ve eşim doktora soruyor bu iyimi diye..doktor diyorki sıfırla 100000 arasında bir fark yok, kesinlikle sizin doğal yoldan olmaz diyor.. şimdi benim eşimin hormonlarında bir sıkıntı çıkmadı..sadece prolaktin hafif yüksek ve FSH düşük..şimdi hormonlar normalse başka nelerden kaynaklanabilir bu? yani hormonlar normalse sıkıntı daha mı fazla oluyor yoksa hormonlar bozuksa mı? ben bunu anlamadım..genetiğe bakılmadı ancak..belki 3.testte onada bakarlar..

ya bu umutluol un özel mesaj gönderide kapalı anam ne aralar gelir acaba halbuki bayada burdayım ama inşallah yakınlarda gene gelir

canım bu azoyu ilk öğrendiğimde çok eski sayfaları karıştırmıştım ve bu yazı banada denk gelmişti çok şaşırmıştım...yani şu an topiğe hiç takılmıyo olabilir bilmiyorum çok eski sayfalardaydı yani...

yok yok özenme bende çalışanlara özeniyorum insanın evde canı sıkılıyo.istanbulda çalışıyosun sanırım hangi hastane canım benim eşimde sağlık memuru atanamadı ama bu sene tekrar gircek kpss ye inşallah atanırda bizde oralara geliriz benim annemde istanbulda..en azından ona gider gelirim sıkılmam..

inşallah atanır canım..ama istanbulda geçim çok zor haberin olsun helede azo gibi extralar çıkınca para biriktirmek gerekiyo ki bu da istanbulda çok çok daha zor....ben levent taraflarındayım arkadaşım..ailen burdaysa destek olmaları açısından güzel olur..

:Saruboceq:

belgin hayırlısıyla cuma günün hürmetine güzel sonuç almayı nasip etsin sende bir anda diger arkadaş gibi haileyim diye bizlere yazarsın inşallah allahım şafi isminin hürmetineşifa versin

BELGİN işallah çıkış olur olumlu düşün belki yarın müjdeli haberi verirsin ...Hadi işallah:emir_bebek:

zamancım mrb..sana bir şey sormak istiyorum..benim eşimede azo dediler..bizim ilk testimizde hiçbir şey yoktu ancak 2. testte 100000 tane sperm çıktı..ve eşim doktora soruyor bu iyimi diye..doktor diyorki sıfırla 100000 arasında bir fark yok, kesinlikle sizin doğal yoldan olmaz diyor.. şimdi benim eşimin hormonlarında bir sıkıntı çıkmadı..sadece prolaktin hafif yüksek ve FSH düşük..şimdi hormonlar normalse başka nelerden kaynaklanabilir bu? yani hormonlar normalse sıkıntı daha mı fazla oluyor yoksa hormonlar bozuksa mı? ben bunu anlamadım..genetiğe bakılmadı ancak..belki 3.testte onada bakarlar..

ya varya ben bunu diyen drun diplomasına ....
olurmu bacım ya 100000 demek ne demek bak burda mtesede 3 5 sperm bulunmasıyla millet hamile kalıyor senin dogal yoldan bukadar çıkıyor hem bak 3 tane spermle dogal yoldan hamile kalan var hande bacım daha yeni ögrendi hamile kaldıgını
bacım sen şimdi dogru umut tüp bebege emre bakırcıogluna git bazı tahlilde çıkmaması bazısında çıkması normal ama şunu unutma bie an önce gidin bu bir süreç böyle çıkıyor ama sonra hiç çıkmıyor vakit kaybetmeyin gidin ve dondurun ne kadar çok dondurursanız okadar çok şansınız var en kısa sürede gidin ve zaman kaybetmeyin bak hazır çıkarken degerini bil ya varya ben sizde çıkanın yarısının yarısı kadar çıksa kurban kestircem bacım emre bey işin uzmanı spermler dondurulur sonra seni hazırlarlar yumurtaların toplanır ogünde eşinden spermiyoğram yaparlar çıkan spermleri kullan bilirlerse hiç donmuşları boşuna çözmüyorlar yok çözülmesi gereksede çözüp mikroenjeksiyon yöntemi ile dölleme gercekleşiyor 4 yada 5 gün sonrada transfer ediliyor bu arada proksid diye bir vitamin takviyesi var eczacıbaşının mutlaka onu kullanın sperm kalite ve sayısını arttırıyor
ama en önemlisi en kısa sürede spermleri dondurmak umarım yardımcı olabilmişimdir benim bildiklerim bu kadar ama en dogru yönlendirmeyi emre bey yapar

vay belginim bizde yarın spermiyoğram vericez bakalım sonuçlarımız nasıl olucak

Back
X