Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bizim testin en altında 2adet hareketli 1adet hareketsiz sperm görülmüştür diye yazıyor saatte hareketli sperm yüzdesi diye bir bölüm var henüz çıkan sperm % olmadığından orası boş ben sizin bu testti100000 hiç anlamadım doktorlarında yorumlamamasıda garip bence siz birkez daha test yaptırın hem seninde kafan rahat eder

ya canım biz testi devlet hastanesinde yaptrıdık, siz özel yerde yaptırıyorsunuz ve ne kadar ücret ödüyorsunuz?? o yüzden sizin tam anlamıyla inceleme yapılıyordur..ama biz devlette yaptırmıştık ya tam bakılmadı..gelecek inş bizde tüp bebek merkezinde verip iice incelettirip varsa dondurttucaz..

canım bizde ilk önce üni hastahanesinde yaptırıyorduk emre bey tüp bebek merkezinde yaptırmamızı istedi beğenmedi önceki yaptırdığımız testi bu seferde eşim özel bir lab yaptırdı 47lira biz çok söyledik ama yıkamalı yapmadılar sanırım emre bey testi inceleyip bize bilgi verecek eğer yıkamalı değilse gelecek ay yıkamalı yaptıracağız sizde yaptıracağınız zaman öyle yaptırın

arkadaşlar handenizuz un bebegine ne oldu haberi olan varmı kalb atışını duyulmamış diger sayfada okudum sonuç neymiş arkadaşlar çok merak ettim şimdi ya

hayırlısı olsun canım eşinin kullandıkları şifa olsun biz emre beyde tedavi oluyoruz bugün 2 hareketli 1hareketsiz çıktı emre beyle bugün görüştük tüp bebek yapabiliriz böyle ama gerek yok yaşınız daha küçük tedaviye devam edelim normal yoldan bekleyelim dedi

bence çok fazla beklemeyin çünki zamanla kendindede bir şeyler çıkabilir spermler kaliteli ise çok fazla beklemeyin tedavinizi olun biz 7 senedir bekliyoruz olmadı bekledikçe insanın ümidi kırılıyor yinede sen bilirsin ümidini kırmak istemem yanlış anlama lütfen ben yaşadıllarımdan tecrübeden dolayı konuşuyorum

ya canım biz testi devlet hastanesinde yaptrıdık, siz özel yerde yaptırıyorsunuz ve ne kadar ücret ödüyorsunuz?? o yüzden sizin tam anlamıyla inceleme yapılıyordur..ama biz devlette yaptırmıştık ya tam bakılmadı..gelecek inş bizde tüp bebek merkezinde verip iice incelettirip varsa dondurttucaz..

melisela devlet hastanesine hiç güvenme hele birde dogudaysan bizde burda yaptırdık sadece kagıtta birkaç sperm hücresi görüldü yazıyordu onun için güvenmeyin gidebilecekseniz elazığ gidin üniversitede yaptırın orda sonuç güzel ve açıklamalı veriliyomuş arkadaşım orada yaptırdı.

melisela devlet hastanesine hiç güvenme hele birde dogudaysan bizde burda yaptırdık sadece kagıtta birkaç sperm hücresi görüldü yazıyordu onun için güvenmeyin gidebilecekseniz elazığ gidin üniversitede yaptırın orda sonuç güzel ve açıklamalı veriliyomuş arkadaşım orada yaptırdı.

bizde öle karar aldık canım yaa...valla o sayı çıktı diye sevinmiştim ama şimdi endişeliyim açıkcası..elazığ ünv de tüp bebek bölümüde varmış sanırım..ya orda yada ufukta yaptırcak eşim..canım siz hiç tüp bebek denemişmiydiniz 7 sene içinde?

bizde öle karar aldık canım yaa...valla o sayı çıktı diye sevinmiştim ama şimdi endişeliyim açıkcası..elazığ ünv de tüp bebek bölümüde varmış sanırım..ya orda yada ufukta yaptırcak eşim..canım siz hiç tüp bebek denemişmiydiniz 7 sene içinde?

arkadaşım üniversite hastanesinde yaptırmış daha kapsamlı araştırıyorlarmış bizim bir denememiz olmuştu

arkadaşım üniversite hastanesinde yaptırmış daha kapsamlı araştırıyorlarmış bizim bir denememiz olmuştu

hayırlısı olsun canım..ya bende aslında çok korkuyorum tüp bebekte..tutmayınca insan heralde daha çok yıkılıyor..ben dua ediyorum inş tüp bebeğe gerk kalmadan hamile kalırım şubata kadarda, ona harcıyacağımız parayı gerçekten adak olarak adayıp, bir yere bağışlayacağız..İnş rabbim dualarımızı kabul eder..

blueavci çççooookkk şükür allaha. canım öyle çok sevindimki inşallah sona bir adım daha yaklaştınız. normal yolla olur dediyse doktor büyük bir ışık görmüştür mutlaka. allah gönlünüze göre versin canım.:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

firuze evet canım benim bir çocuğum var. kekik suyu kullanmıştık doğru. şimdi bir çocuk daha istiyorum hakkımızda hayırlıysa ve allah nasip ederse inşallah. şu an eşim birşey kullanmıyor. doktorada gitmiyor , yani ne durumda bilmiyorum. ben gittim hormon tahlili yaptırdım benimde fsh değerim biraz yüksek. soğan kürü uyguladım. şimdide aslan pençesi içiyorum. inşallah eşim caymazsa eğer bayramdan sonra test yaptıracak. bakalım rabbim ne derse o olacak. inşallah tekrar ol demiştir

ben 17 yaşında evlendim. önceleri hala çocuk yokmu daha neyi bekliyorsun. bak senden sonra evlenenlerin boyunca çocuğu oldu. kendini verdin çalışmaya anca iş ve parayı düşünüyorsun....... daha neler neler...... sizlerde yaşıyorsunuzdur mutlaka. bana her hamilelik haberi geldiğinde gözlerim dolu dolu olur sessizce içten içten ağlardım. en yakın arkadaşımın hamileliği bile bana çok dokunmuştu. bu bambaşka bir duygu. allah herkesin evladını kendine bağışlasın ama çocuksuz kişiler için bu tür haberler pek müjde niteliğinde olmuyor. yani en azından ben öyle düşünüyorum. içimdeki fırtınayı kimse bilmiyorduki. ben neler yaşıyorum, neler hissediyorum anlayan yoktuki. kime neyi nasıl anlatmalıydımki...... çok şükür rabbim sabrımı ödüllendirdi.... şimdi yine başladılar. bu milletin başka derdi yokmu ne anlamadım... oğlun büyüdü artık kardeş yapsana... bak yaş geçiyor sonra pişman olursun.... ne hakkın var o çocuğu kardeşsiz bırakmaya. tek olmak çok zor...... bak senin kardeşlerin var onlarla vakit geçiriyorsun, yazık değilmi oğluna bi kardeşi bile yokk.... oooofffff ooooffff. sussunlar artık bu insanlar neden böyle. neden anlamak istemiyorlar.... allah kimseyi bu şekilde sınamasın gerçekten çok zor. birde arkadaşlar allahın izniyle beşlerinize kavuşunca sakın korunmayın peşpeşe doğurun gitsin. çatır çatır yanii

firuze evet canım benim bir çocuğum var. kekik suyu kullanmıştık doğru. şimdi bir çocuk daha istiyorum hakkımızda hayırlıysa ve allah nasip ederse inşallah. şu an eşim birşey kullanmıyor. doktorada gitmiyor , yani ne durumda bilmiyorum. ben gittim hormon tahlili yaptırdım benimde fsh değerim biraz yüksek. soğan kürü uyguladım. şimdide aslan pençesi içiyorum. inşallah eşim caymazsa eğer bayramdan sonra test yaptıracak. bakalım rabbim ne derse o olacak. inşallah tekrar ol demiştir

canım Allah bağışlasın..inş bigün bizimde olur..sorun eşindeydi dimi?? normal yollamı oldu? ayy çok soru sordum pardon..ne güzel yaa..aynen dediğin gibi hamile haberleri benide pek açmıyor ama mecburen sevinmiş rolü yapıp içten içe üzülüyorum..bu kıskanma manasında değil ama sadece imrenme açısından..yoksa rabbim herkese nasip etsin..burda bile birisi hamile kalınca kendimizin olmuş gibi seviniyoruz ve daha çok imrenip, rabbimizden daha fazla istiyoruz bizede vermesini..

şimdi arkadaşın gebelik testini gördüm. İşyerinde tuvalette test yapmışpozitif ikinci çocuğu:)) Allah herkesinkini bağışlasın hamile olmasına falan asla takılmam da teste öylece baka kaldım allahım dedim biz ne zaman görücez o kop koyu çift çizgiyi. Rabbimin izniyle hamile kalınca çift çizgi koleksiyonu yapıcam vallahi :)))

inşallah bizlerde görürüz canım o çift çizgileri bekleme döneminde kaç tane yaptım eşime bile söyleyemedim daha erken belki diye kendimi avuttum hayırlısı

arkadaşım inşallah eşin çoooook güzel ahberler getirir sana...ARKADAŞIM SİZDE EMRE BEYDEYDİNİZ DEĞİLMİ?SEBEBİ BİLİNMİYORDU DİYE HATIRLIYORUM....BOYU DOĞRU BİLDİN...50 KİLOYUM İŞTE ASİ ARKADAŞIM ZAYIF DEMİ:teytey:Ş SAĞOLSUN...ZATEN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE GEÇEN 5 KİLO ALMIŞTIM ŞİMDİ ESKİ KİLOMA DÜŞTÜM 1-2 KİLO DAHA VERMEK İSTİYORUM MALUM EKİMDE YİNE ŞİŞİCEM.....

kız olsun tutsunda tek derdimiz kilo olsun ben topluyum ama şimdi yine aynı kilomdayım tutsaydı da kilo alsaydım

eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden

Rabbim çok büyük umudumuzu yitirmeyelim inş bizlerede verecek

canım Allah bağışlasın..inş bigün bizimde olur..sorun eşindeydi dimi?? normal yollamı oldu? ayy çok soru sordum pardon..ne güzel yaa..aynen dediğin gibi hamile haberleri benide pek açmıyor ama mecburen sevinmiş rolü yapıp içten içe üzülüyorum..bu kıskanma manasında değil ama sadece imrenme açısından..yoksa rabbim herkese nasip etsin..burda bile birisi hamile kalınca kendimizin olmuş gibi seviniyoruz ve daha çok imrenip, rabbimizden daha fazla istiyoruz bizede vermesini..

iyi geceler canım

kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:

gözünüz aydınnn :)))) devamı da gelir inşallah:)))

kızlar nasılsınız baya iii geşlişmeler olmuş girmeyeli genetik test yaptırmıştık sonucunu aldık herşey normal yani temiz çıktı kızlar işallah bizlerin de yüzü güler bu benim için sevindirici bir durum.....

sevindim temiz ç.ıkmasına gözünüz aydınm. Ne güzel haberler ya rabbim şu mübarek günlerde allah hepimizin yüzünün güldürsün...

Back
X