Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın doktora gidiyorum, rahim filmi çektirmek için. gelecek hafta içinde heralde çekilirim..inş Rabbim hande kardeşim gibi inş bizede nasip eder, bir mucizede bize verir inşAllah..
gözün aydın canım hadi inşallah herşey bundan söylede böyle güzel devam eder.kızlar nasılsınız baya iii geşlişmeler olmuş girmeyeli genetik test yaptırmıştık sonucunu aldık herşey normal yani temiz çıktı kızlar işallah bizlerin de yüzü güler bu benim için sevindirici bir durum.....
canım dünde söylemiştim gözün aydın ben anlamadım emre bey neye dayanarak size ilaç tedavisi uyguladı bize tese demiştide canım merak ettim.hayırlısı olsun canım eşinin kullandıkları şifa olsun biz emre beyde tedavi oluyoruz bugün 2 hareketli 1hareketsiz çıktı emre beyle bugün görüştük tüp bebek yapabiliriz böyle ama gerek yok yaşınız daha küçük tedaviye devam edelim normal yoldan bekleyelim dedi
kolay gelsin bacım inşallah herşey yolunda gider..kızlar yarın doktora gidiyorum, rahim filmi çektirmek için. gelecek hafta içinde heralde çekilirim..inş Rabbim hande kardeşim gibi inş bizede nasip eder, bir mucizede bize verir inşAllah..
Kızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler
ay canım çokk sevindim hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda daha güzel haberlerini alırız:teytey:
sevindim temiz ç.ıkmasına gözünüz aydınm. Ne güzel haberler ya rabbim şu mübarek günlerde allah hepimizin yüzünün güldürsün...
Kızlar bir güzel haberde benden bebeğimin kalp atışlarını bugün duyduk şükürler olsun.allahım olmayanlarada nasibetsin yarabbim binlerce şükürler
inşl canım hadi hayırlısı açıkçası benimde aklımdan geçmeye başladı sen bi çektirde nasıl olduğunu anlat bana cesaret edersem gelecek ay bende çektiririm
tamam canım mutlaka yazarım, bakalım yarın gideyim bir ne diyecek?? Ama adama ne diyeceğim? düşündüm ve şöle dicem :) eşime bakıldı normal çıktı(( şimdide ben rahim filmi çektirmek istiyorum..napim söyleyememki eşimin durumunu, belki o zaman gerek yok falan der, ne olur ne olmaz dimi ama :)) biraz zormuş burdan okuduklarıma göre ama napim, bir baktıralım..Allah'tan umut kesilmez..
bencede öyle söyle yoksa çokta ilgileneceklerini sanmıyorum ya ama keşke zor olmasa ben çok korkuyorum bi alttan ulturasonla baktırdım ömrümden ömür gitti şimdi acısınıda biliyorumya benim için çok kötüüüü
kızlaaaaaaaaaaaaaaar avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum test sonucunda 2tane hareketli 1tane hareketsiz sperm görülmüş şükürler olsun kızlar mutlu oldum hadi gelinde tutun halayın ucundan:teytey:
Arkadasim üzülme gün dogmadan neler dogar
allahim insallah baska hayirli kapilar acar yüzün güler kavusursun bebegine