Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mavi menekşe canım eşin hiç amaliyat oldumu ilk mi olcaktı yani canım benim üzülme ama bence nasıl amaliyat yapmaz bi i,nsanın testisleri fındık kadarda olsa amaliyat yapıyorlar hande tospik canlarım darısı bizlerin başına inşallah

selam kızlar ben geldim :)) ama ölmüş bir vaziyetteyim resmen..rahim filmi çok şükür çekildi ve tüpler açık çıktı, buna çok sevindim ama çok acıdı..resmen bağırdım, ağladım..Ya acıya normalde dayanırım ama o ilacı verdiklerinde ortaya çıkan acı dayanılmaz oluyor..ama çok şükür geçti..yine biraz ağrım ve kanamam var..Antibiyotik verdi doktor 5 gün onu kullancam...Ama hala unutamıyorum o acıyı..Ölece yattım kaldım ve hüngür hüngür ağladım, rabbime seslendim..Allah'ım inş bana acır ve rahmetini, merhametini gösterip hayırlı bir evlat verir..
Rabbime şükürler olsunki tıkalı çıkmadı..bebiş için değer napalım..

canım evde olmadığım için yeni gördüm muhtemelen şimdi işlemin bitmiştir inşl bi problem yoktur akşam bekliyorum haberini inşl bunun ardındanda seninde mucizen gelir rabbim görsün fedakarlığını okudum yazdıklarınızı çok zor bir işlemmiş benim için benim hem canım çok tatlıdır hede utanma offffffffff neden bu kadar zor ki biz bayanların işi

saol canım ii dileklerin için..gerçekten çok zor geçti benim için..heralde bi daha hayatımda yaptırcam son şeydir..o derece acı çektim ve bu acı çok çok ağır adet sancısı gibiydi..Ama çok şükür bir şey çıkmadı..Resmen kalkamadım yattığım yerden, bacaklarımı sanki hissetmedim..ya buraya yazarken bile o an gözümün önüne geliyor..Rabbim hayırlısını versin artık..ama çok ağladım bugün ve ilk defa Rabbimden bişeyin olmasını bu kadar çok ağlayarak istedim..hatta ordaki görevli kızda benimle ağlayacaktı nerdeyse, ben kendimi kaldıramıyorum, kız yazık benim ağzıma suyu tutuyor içmem için..Çaresizdim, acizdim Allah'ım sen gördün..Halimi en iyi sen gördün, rabbim acırda merhamet ve rahmetinden benide nasiplendirir inş..İnanın çok duygusal oldum..şimdi bile ağlıyorum o halime, çaresizliğime..

selam kızlar ben geldim :)) ama ölmüş bir vaziyetteyim resmen..rahim filmi çok şükür çekildi ve tüpler açık çıktı, buna çok sevindim ama çok acıdı..resmen bağırdım, ağladım..Ya acıya normalde dayanırım ama o ilacı verdiklerinde ortaya çıkan acı dayanılmaz oluyor..ama çok şükür geçti..yine biraz ağrım ve kanamam var..Antibiyotik verdi doktor 5 gün onu kullancam...Ama hala unutamıyorum o acıyı..Ölece yattım kaldım ve hüngür hüngür ağladım, rabbime seslendim..Allah'ım inş bana acır ve rahmetini, merhametini gösterip hayırlı bir evlat verir..

gözünaydın canım bişe çıkmadığına sevindim ama resmen yazdıklaraından sonki ben yaşamışım gibi acı hissettim çok geçmiş olsun inşl rabbim dualarını geri çevirmezde bu acının üstüne sana şöyle en tatlısından bir evlat nasip eder:ecrin_bebek:

canım bu bu kadar acılı bir işlem neden anestezi verilerek yapılmıyor acaba yada isteğe göre böyle bir seçenek varmı senin bi bilgin varmı

i aksamlar kızlar benım esımdede azoosperm var 10 aylık evlıyız carsamba gunu ürolaga gıdecez umarım testıslerde sperm vardırr cocuk özlemii cok zor:(boshayallersmile

canım bu bu kadar acılı bir işlem neden anestezi verilerek yapılmıyor acaba yada isteğe göre böyle bir seçenek varmı senin bi bilgin varmı

canım varmış ama bana söylemediler hiç..sadece fiyatı biraz fazlaymış o kadar..yaptıklarını bilseydim öyle yaptırırdım inan..ama çok şükür geçti kurtuldum...Rahim filmi çektircek arkadaşlara tavsiyem anestezili olsunlar bence..Dayanırım diyen, kendine güvenen normal yaptırsın..ben tırstım valla :)))

i aksamlar kızlar benım esımdede azoosperm var 10 aylık evlıyız carsamba gunu ürolaga gıdecez umarım testıslerde sperm vardırr cocuk özlemii cok zor:(boshayallersmile

Allah yardımcınız olsun canım inşl sperm çıkar spermiogram testini kaç sefer yaptırdınız 2yada 3defa yaptırın deniliyor

geçmiş olsun canım benim..Kaç test yapıldıktan sonra teşhis koyuldu size? birde hiç sperm çıkmadımı testlerde, az da olsa bir sayı falan???

gözünaydın canım bişe çıkmadığına sevindim ama resmen yazdıklaraından sonki ben yaşamışım gibi acı hissettim çok geçmiş olsun inşl rabbim dualarını geri çevirmezde bu acının üstüne sana şöyle en tatlısından bir evlat nasip eder:ecrin_bebek:

amin canım, cümlemize nasip eder inş Rabbim..

canım varmış ama bana söylemediler hiç..sadece fiyatı biraz fazlaymış o kadar..yaptıklarını bilseydim öyle yaptırırdım inan..ama çok şükür geçti kurtuldum...Rahim filmi çektircek arkadaşlara tavsiyem anestezili olsunlar bence..Dayanırım diyen, kendine güvenen normal yaptırsın..ben tırstım valla :)))

şuan değil bi kaç ay sonra yaptırmayı düşündüm ama çok acılı olunca yaptıramam heralde demiştim anestezili varsa öyle düşünebilirim ama eşimin tedavisi biraz daha ilerlesinde inşl biraz daha değişiklik olursa eşimin durumunda daha iyi olur zaten sen 150 vermişsin heralde anestezilide 200 250 olsun çokta bişe farketmiyor ki

şuan değil bi kaç ay sonra yaptırmayı düşündüm ama çok acılı olunca yaptıramam heralde demiştim anestezili varsa öyle düşünebilirim ama eşimin tedavisi biraz daha ilerlesinde inşl biraz daha değişiklik olursa eşimin durumunda daha iyi olur zaten sen 150 vermişsin heralde anestezilide 200 250 olsun çokta bişe farketmiyor ki

ya aman parası umrumda bile değil artık, zaten bidaha çektirme gibi bişi olursa mutlaka anestezili yaptırırım..bende işte bir umut diye çektirdim..2. testte az olda bi sayı çıktı diye, belki rabbim bizede bir mucize verir diye..yoksa çektireceğimden değil..artık tek sorun eşimde..inş onuda atlatırız..zaten şubata kadar olmazsa şubat tatilinde tüp bebek yapcaz inş, tabi 3. testte sayı ve canlı sperm çıkarsa..hemen dondurtucaz..

melisela siz bidahaki spermiogarmı ne zaman yaptırmayı düşünüyordunuz

canım bayramdan dönüşte inşAllah..Kaan hoca eşime yarım klomen ve pharmaton diye bi ilacı kullanmasını söyledi..Ayın 15inde başladık, gelecek ay 15 inden sonra verriz sanırım..bu sefer özel bi yerde ve tüp bebek merkezinde vercezki çıkarsa dondurtucaz hemen..diğeri devlet hastanesinde verdik ve sadece sayı vardı..başka bişi yoktu..

ya aman parası umrumda bile değil artık, zaten bidaha çektirme gibi bişi olursa mutlaka anestezili yaptırırım..bende işte bir umut diye çektirdim..2. testte az olda bi sayı çıktı diye, belki rabbim bizede bir mucize verir diye..yoksa çektireceğimden değil..artık tek sorun eşimde..inş onuda atlatırız..zaten şubata kadar olmazsa şubat tatilinde tüp bebek yapcaz inş, tabi 3. testte sayı ve canlı sperm çıkarsa..hemen dondurtucaz..

inşl canım hakkınızda hayırlısı olsun

anladım canım inşl ilaçlar işe yararda 3teste birsürü sperm çıkar ik farklı yerde yaptırmak çok mantıklı devlet has cihazları çok farklıymış direk sayı veriyor eee yani gelişen teknolojiye ayak uydurmuyolar demekki

anladım canım inşl ilaçlar işe yararda 3teste birsürü sperm çıkar ik farklı yerde yaptırmak çok mantıklı devlet has cihazları çok farklıymış direk sayı veriyor eee yani gelişen teknolojiye ayak uydurmuyolar demekki

evet malesef birde iyice incelenmiyor sanırım..yıkama falan yapılmıyor, sayıyı gördük ama canlımı, hareketlimi onları bilmiyoruz..inş iyi olur, pozitif düşünelim, öyle olacağını umut ediyorum hep..sabırsızlıkla gelecek ayı bekliyorum, rabbim inş utandırmaz bizi..

çok geçmiş olsun bende şimdi gördüm sende gelecek ay müjdeli bir haber alırsın inşallah demek çok fazla agrı oluyor inşallah o agrılara karşın sana hayırlı bir evlat nasip eder canım her şey bir bebegimiz olsun diye güzel haberlerini bekliyorum

amin canım eve t her yer yıkamalı yapmıyor siz gittiğiniz zaman durumunuzu anlatın ona göre yıkamalı yapsınlar bize doktorumuz özellikler yıkamalı yaptırın dedi eşim söylemiş yıkamalı yapın benim durumum bu diye onlarda sperm çıkmazsa biz zaten yıkamalı yapıyoruz demişler bu testede çıktı ve sanırım yıkamalı yapmadılar bidahakini başka yede yaptırıp karşılaştıracağız sürekli nerde yaptıralım diye yaa bu bile sorun niye farklı farklı yöntemleri varsa

Back
X