Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisela canım sadece 1 test yaptık. ramazan dan sonra kocaeli ünv. hastenesine gidelim diyoruz amaa bilemiyorumm...

laremcim sağolasın.. rabbim bizede nasip eder inş. tüp bebek mi normal mi oldu.. bide çok uğraştırdımı bu azosperm sizi..

slm 22 gün önce eşimin semen analizinde azosperm diye bi sonuç çıktı. duymadığımız bilmediğimiz bi hastalık.. başta inanamadık milyonlarca sperm hücresi olması gerekirken 1 tanecik bile yoktu. ve araştırma başlayınca bu forum karşıma çıktı.. 22 gün boyunca aranızda sessiz sessiz umutla bazen göz yaşıyla yazdıklarınızı okuyordum.. sizlerle artık tanışmak istedim.. benimde bebeğim olurmu diye bi ümit okuyup durdum. tese yi mikro teseyi kürleri ilaç tedavilerini sizlerle öğrendim.. aranızda ve azosperm de belki çok çok yeniyim ama sanki yıllarım gitti.. ne yapacağımızı kime gideceğimizi bilmez bir halde sadece bekliyoruz...

hoşgeldin ama keşke böyle girmeseydin aramıza bu yol sabır yolu inşallah allah bir gün dualarımızı kabul eder daha yeni öğrenmişsiniz mikrotesede sperm bulunabilir karamsarlığa kapılmayın ama ilk önce iyice araştırıp iyi bir doktor bulun araştırmadan tedavi olmayın yazın çokk duygulandırdı beni inşallah bnurdaki herkes bir gün hamileyimm haberlerini yazacak bu sayfalara

sağolun arkadaşlar inşallah hep birlikte atlatırız.. biraz önce bi iftar davetin den geldim.. okadar tatlı bebek vardıki içim gitti .. ona biraz yemek yedirdim.. o kadar farklı bir duygu ki o küçümencik ağzıyla yemek yemesi sıcacık bakışı, gülüşü kokusu... evleneli 2 yıl oldu aklımıza böyle birşey hiç gelmediği için 1 yıl korunduk sanki isteyince hemen hamile kalınıyormuş, sanki bizim elimizdeymiş gibi.. filmlerde hep tek gecelik ilişkilerde hamile kalınırya öyle düşümdüm herhal de.. tanıdıklar bak korunma sonra olmaz dediler, bnde hemen çocuk istemiyorum ya olmayacak olsa şimdide olmaz sonrada olmaz derdim rahatlıklaa.. tabi 2 yıllık süereçteki yıpranma payını hesaba katamıyorsun o zaman.. 1 yıl çocuk olsun diye uğraş dur nerdeyse her ay test aldım hep negatif hep negatif.. her ay hamilelik belirtileri gösterdim. tamam bu ay kesin hamileyim şu şu belirtiler var dedim durdum ama çif çizgiyi hiç göremedim.yinede şükrediyorum daha geçde öğrenebilirdik 2 - 3 yıl korunup öğrenenler de var..rabbibim takdir ettiği bu zaman da elbette bir hayır vardır..

hayırlı ramazanlar kızlar
ramazan bereketiylr geldi topiğe gircek vakit bulamıyorum kızlar en son yeni ne haberler var
handenin durumu neoldu kese göründümü yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlar inşallah tez zamandada bebeklerinize kavuşup gidrsiniz

10 gün önce tedaviye başladık.Bugün eşim mikrotese ameliyatı oldu. Sperm bulundu çok şükür, ardından beni yumurta toplama işlemine aldılar. 2işleminde başarılı geçtiğini söylediler ama hala kesin belli değil ne olacağı. Sperm kalitesine falan bakılıyormuş. Bu gün haber gelmedi heyecanla bekliyoruz.

slm 22 gün önce eşimin semen analizinde azosperm diye bi sonuç çıktı. duymadığımız bilmediğimiz bi hastalık.. başta inanamadık milyonlarca sperm hücresi olması gerekirken 1 tanecik bile yoktu. ve araştırma başlayınca bu forum karşıma çıktı.. 22 gün boyunca aranızda sessiz sessiz umutla bazen göz yaşıyla yazdıklarınızı okuyordum.. sizlerle artık tanışmak istedim.. benimde bebeğim olurmu diye bi ümit okuyup durdum. tese yi mikro teseyi kürleri ilaç tedavilerini sizlerle öğrendim.. aranızda ve azosperm de belki çok çok yeniyim ama sanki yıllarım gitti.. ne yapacağımızı kime gideceğimizi bilmez bir halde sadece bekliyoruz...

canım hoşgeldin aramıza rabbim inşl en kısa zamanda derdinizin dermanını versin

10 gün önce tedaviye başladık.Bugün eşim mikrotese ameliyatı oldu. Sperm bulundu çok şükür, ardından beni yumurta toplama işlemine aldılar. 2işleminde başarılı geçtiğini söylediler ama hala kesin belli değil ne olacağı. Sperm kalitesine falan bakılıyormuş. Bu gün haber gelmedi heyecanla bekliyoruz.

canım senin adına çok sevindim inşl sağlıklı bir tarnsferin olurda bize burdan hamilelik müjdeni verirsin

iyi dileklerin için çok sağol. İnanın bizde hala şoktayız. 1 yıldır nasıl olacak, nasıl bitecek diye düşünürken bugün rüya gibi geçiverdi. Sperm bulundu dediler, daha sevincini yaşayamadan benide hazırladılar yumurta toplamak için. hala inanamıyoruz. Sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz. Allah bütün isteyenlere nasip etsin. Annelik duygusunu hepimiz yaşayalım inşallah.

Back
X