Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ZCU geçmiş olsun, alah beterinden saklasın canım... ah bu beyler ! araba kullanırken benim ki de burnundan kıl aldırmaz sinir eder , neymiş şoförün işine karışılmazmış.....

merhaba arkadaşlar...jklm canım çok üzüldüm..ama düşün en azından yeniden deneme şansına sahipsin sperm var olmayan arkadaşları düşün rabbim en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü bir evlat versin sana..zcu geçmiş olsun neyseki önemli bişey yokmuş..sayes canım nasılsın..belginim,sevgidolu,harzem,zaman,mavimenekşe,espoir,çiçek umutolsun,ve sayamadığım tüm arkadaşlarım rabbim bu üzel günlerin hürmetine hepimize evlatlar nasip etsin..kızlar ara ara girip okuyup çıkıyorum bizde en son testte kaan hocada 12 milyon yuv<rlak hücre çıktı,mikroteseyi eylül adetimle olacağım ama oda bayrama geliyo.bakalım her işte bir hayır vardır umut dünyası bakarsın kendiliğinden çıkış olur..klomen pharmatonbide proxedd plus kullanıyo ek olarak incir,çakşır..rabbim şifamızı versin...

Arkadaşlar sizden haber bekliyorum eşiniz vit. mineral ne kullanıyor. bana yardımcı olun.yada kullananlardan duyduğunuz varsa bilgi verinbilmiyorumkismile

kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ

JKLM canım tam sana hayırlı olsun diyecektim bu yazını gördüm çok üzüldüm seni en çok merak eden bendim oysa ki hayırlısı:ecrin_bebek:

canım bütün dualarımız seninle allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
benimde eşim azo.dün mikro tese yapıldı.çokk şükür bizdede bulundu sperm.
bendende 19 yumurta toplandı.bakalım bende haberlerini bekliyorum.yumuşlarım şimdi yıllardır beklediği spermlerle buluştu.
allah hepinize nasip etsin.çok zor bir süreç.tüm kalbimle yanınızdayım.
ameliyatı emre bakırcıoğlu yaptı.sonsuz teşekkürler kendisine

inşallah seninde güzel haberlerini alırız oh ne güzel haberler geliyo arka arkaya:))

Arkadaşlar sizden haber bekliyorum eşiniz vit. mineral ne kullanıyor. bana yardımcı olun.yada kullananlardan duyduğunuz varsa bilgi verinbilmiyorumkismile

zcu benim eşim bir çok vitamin minerali bir arada bulunduran proxeed plus kullanıyor. ondan başka bal-polen-arısütü ara ara keçiboynuzu çakşır suyu nohut suyu da kullandı bol badem kabak ay çekirdekleri ama bunlar kavrulmamış çiğ olacak. fırsat buldukça havuç ve şalgam suları ısırgan tohumu çörekotu tarçın ruşeym

slm kızlar bugün çok duygusalım doğmamış bebeğin allahla konuşması diye bir video izledim mahvetti beni ve onun üzerine bide doğum hikayeliri okudum bugün dayanamıyorum bebeğimin olmamasına anne olamamaya bugün dayanamıyorum belkide haksızlık bu ama bugün çok canım yanıyor

jklm canım allah sabır versin. teselli edecek bir söz bulamıyorum arkadaşım. ama yinede en azından hamile kalabiliyorsun. sperm bulunabiliyor. tekrar deneyebilirsiniz. inşallah yakında kavuşursun bebeğine. her işte bir hayır vardır belki doğsaydı başka türlü sıkıntılar yaşayacaktın. allah hakkınızda hayırlısını versin. rabbimin rahmeti bol inşallah en kısa zamanda tekrar müjde verirsin canım

zcu geçmiş olsun canım. inşallah bidahaki testte yüzünüz güler. vitamin olarak genelde çinko ve e vitamini kullanılıyor

blueavci sabret canım biraz daha biraz daha............ inşallah ödülüne yakında kavuşacaksın........ elbetteki bu günler çok zor ama geçecek, tatlı telaşlar tatlı koşuşturmalar başlayacak...... bugünümüze çok şükür allah hiç kimseyi umutsuz bırakmasın..... merhametli rabbim merhamet edip sabredenleri ödüllendirecektir inşallah

amin arkadaşım inşl aslında çok sabırlı bir insanım bu konudada çok güçlü olduğumu zannediyordum ama benimde zayıf olduğum anlar oluyomuş allah bu günümüzden geri koymasın inşl

oğlum biraz rahatsız bugün doktora götürdüm. bir çocuk sürekli ağlıyor sürekli ağlıyor bir türlü susmadı. acaba kanmı aldılar ondanmı ağlıyor diye düşündüm. çocuk ağlamaya devam ediyor... sonra annesine sordum neden ağlıyor kanmı aldırdınız yada doktordanmı korkuyor..... meğerse çocuk otistikmiş, annesinin dediğine göre birşeyi tuturdumu takılıp kalıyor kendini hasta olduğuna inandırmış yani hasta olduğunu düşünüyormuş. çocuğun çığlıklarına dayanamadık . herkes sırasını onlara verdi.... allah şifa versin.... rabbim herkesi başka türlü imtihan ediyor ama kızlar bence allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.... çok şükür bugünümüze allahım

haklısın canım hepimizin imtihanı farklı farklı bu neden bizim başımıza geldi dememeliyiz allah onlarında yardımcısı olsun ben izlediğimden etkilendim bugün sanki bana anne diyecek birisi olmayacakmış gibi geldi koyverdim kendimi ama sen beni iyi sarstın kendime getirdin allah razı olsun oğlunada çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım

slm kızlar bu aralar giremiyorum fazla rahatsızım jkm canım çok üzüldüm allahım sana tekrardan hamilelik nasip etsin zcu sizede geçmiş olsun inşallah eşinde bol bol sperm çıkar

kızlar iyi akşamlar zcu gecmiş olsun canım jklm şuan nasılsın kendini teselli etmeye calış adakcım sendedemi aynı durum var bunu nasıl cözebiliriz özelden konuşalımmı

Aslında biz sıcaklar v.s. yüzünden biraz ara verdik bitkisel ve vitaminlere ama zaman zaman pharmaton, e vitamini ve çinko kullandı şimdi ace selenyum plus kullanıyor, keçiboynuzu 3 ay yaptık yine başlıcaz, nohut kürü de yapıcaz teseye kadar, kavun çekirdeği yağı yemeklerden sonra bir kaşık, sepe natural demir dikeni kapsülü, fsh düşürmek için hayıt suyu, zeytinyağında incir, fındık fıstık v.s. eylül le beraber yine sıkı bir kampa giricez:) Ben de tedavi öncesi soğan kürü yapıcam rahmi temizlemek için.Şifa olsun inşallah....

çicekcim ayy aslında durumuna üzüldüm fakat birsey yazmışşın ya ona güldüm :)))) eşimin ensesine tokat atasım geldi yazmıssın ya..yanı vurmak degıl bagırmak degıl de ensesıne tokat degınce bırden tuhaf geldı canım..ama gecmıs olsun

Back
X