Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim hoşgeldin kimsecikler yok bu akşam..Ayy kızlar sizle bir şeyi paylaşmak istiyorum..bugün eşim ve ben sigarayı bırakma kararı aldık ve iftardan şu saate kadar içmedik :)) bu bizim için süper bişi..İnş bırakabiliriz..ben 2002 den beri içiyorum, eşimde daha fazladır..bakalım napcaz..dua edin de içmeyelim lütfen..

melisa umarım duan gercek olur adakcım sizinle aynı durum derken hani piskolojik işte kapyı kitledimmi diye defalarca tekrarlamak gibi rahatsızlık bendede var yazmışsınya o yüzden dedim kızlar kimsecikler yok hepinize iyi geceler

melisa umarım duan gercek olur adakcım sizinle aynı durum derken hani piskolojik işte kapyı kitledimmi diye defalarca tekrarlamak gibi rahatsızlık bendede var yazmışsınya o yüzden dedim kızlar kimsecikler yok hepinize iyi geceler

saol arkadaşım, sanada iyi geceler..hayırlı sahurlar..

melisela ayy kız inşallah bırakırsınız. bende bırakmak istiyorum ama olmuyoki. aslında o beni bırakmıyosempatiksalakcinni

herkese hayırlı geceler fatos 1983 hosgeldın canım senı takıp edyrdum ben su an tedavıdemısın neler yabtın

melisela ayy kız inşallah bırakırsınız. bende bırakmak istiyorum ama olmuyoki. aslında o beni bırakmıyosempatiksalakcinni

canım valla şu saat itibariyle daha içmedim :Dhihoyyyt bu süper bişi ama kafam bi milyon sanki :))kafamçokkarıştı ya canım istemiyor ama böle değişik bişi, ama sabredeceğim..ben önceden çok karşıydım aslında..Annem ve babam içiyordu ve halada içiyolar, ben yazık derdim..sonra üniversiteye başladım, sigarayada başladım, halada devamdı..inş bu gece son bulur yaa..:lepi:

sanki düzgün cümle yazamamışım kaydirigubbakcemile3 okudumda yazdığımı, bir garip geldi..

hayırlı sahurlar
kızlar ramazan ayı bereket ayıdır diyorum inşallah bu ayın hayır ve bereketi bizlerede yansır inşallah bu ay hamile kalırım Rabbim nasip ederse olur sonuçta yok var eden O dur inşallah Rabbim kapısından boş çevirmez

hayırlı sahurlar ZAMAN CIM AMINNNNNNNNNNN arkadasım allahım bebışlerle kucaklarımızı doldursun ınsaalah.EB.ANA saol arkadasım ıyıyım allahıma sukur

eşim dün emre beye gitti eşimi muayene etmiş ve spermiyograma bile gerek duymamış testisler küçük microtese imkansız demiş yani bütün ümitler tükendi sadece fshı takip et kontrol altında tutun demiş zaten kaan beyde aynısını demişti belki ölmez görürsek kök hüce heralde tek şansımız ben çok ümitliydim emre beyden

canım küçüktü derken ne kadar küçük mesela testisler??

arkadaşlar çogumuz bu hormonları yükseltmeye çalışıyor bişilerle uğraşıyor, ama bunu düşürmek için de bişiler yokmu, bilen varsa paylaşabilir mi lütfen??

kızlar Tavsiye etdığınız Emre bakırcıoğlu adındaki doktor nasıldır... Yorumlarınızı bekliyorum???:uhm:

canım selam biz 13 temmuzda emre beyle ilk randevumuza gittik ve çok rahat bir insan sizi hiç sıkmadan sorular soruyo ve hani diğer doktorlar gibi suratsız seni karamsarlığa itecek tarzda bir doktor değil mesela biz temmuzda gittik ben edirneliyim bizim tahlil sonuçlar aynı gün içerisinde çıkmadı bize beklemenize gerek yok sonuçlar ban ulaştığında ben size dönerim dedi ve sonuçlar eline ulaşır ulaşmz hemen eşimi telefonla aradı ve durumu izah etti süper bir doktor bir de hani diğerleri gibi her seferin gel diye çağırmıyor dam kendini bu işe adamış ben ce tabi araştır ama mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim sanırım bir de bahçeci kliniğin dede hata kabu ediyor ne zaman istersen yardımcı oluruz kendine ii bak inşallah en kısa zaman da aşmanız dileği ileŞeniz

Back
X