Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım biliyosunki benim eşim fostimon kullanıyor ve rapor çıkarmıştık biz üni hast.doktorumuz çıkartmıştı

saol canım senin desteğin var ya bana öyle iyi geliyor ki tbi burdaki arkadaşların hepsinin desteği iyi geliyor sonuçta hepimiz birbirimize destek olalım ki umut ışığımız sönmesin:CüvCüv:

topikte yanlız değilmişim neyse. misafirler varmış. merhaba misafirler. bu topiğe takıldığınıza göre sizinde var bir sıkıntınız . allah herkesin yardımcısı olsun

beyendinmi blueee. ay napıyım kızz oyalancancak bişey arıyor insan. valla bu sene bana ramazan zor geldi, yalan yok. allah sabır veriyo işte ama yinede zor neyse az kaldı.

melisela canım sen ne yaptın. nasıl gidiyo ilk gün. inşallah başlamazsın tekrar. ben daha önce bir ay bıraktım ama yine devam.:delphin: sen güçlüsün yaparsın.guclubacismile biraz motive edeyim bari.....

valla çok beğendim canım doğru söylüyosun bu yıl zor geçiyor artık kışa denk gelene kadar böyle idare edecez mecbur dediğin gibi allah sabrını veriyor

herkese tekrar merhaba ancak hafta sonları takip edebiliyorum sizleri.bu yüzden çok geride kalıyorum arkadaşlar foştimon diye birşey yazmışlar o nedemek biraz açıklarmısınız.
:emir_bebek:

canım hoş geldin aramıza allah yardımcınız olsun emre bakırcıoğlu azo konusunda 1numara bir doktor burda bir çoğumuzun eşi emre beyin hastası internetten araştırırsan daha çok ve seni ikna edecek bilgilere ulaşırsın sizin azo sebebiniz nedir bellimi sadece 1spermiogram mı yaptırdınız

Canım cok tsk ederım hosbulduk..
Canım ben 2 senedir evliyim.Son 1 senedir cocouk yapmak ıcın ugrasıyruz.Bana yapılan tahliller filmler ilaçlar onca işlem sebep bulunamıyordu. Birgün aklımıza geldi eşime bugüne kadar hiç tahlil felan sperm testi hiçbirsey istenmedi. Ve yaptırdığımız tek bir sperm testi ile okadar uğrasımızım aslında boşa olduğunu öğrendik.Sorun eşimdeymiş rabbim hepimize yardım etsin inşallah..Dr.emre beyle ilgilide bugun bıraz arastırma yaptım galiba emre beye gideceğiz eşimde biraz araştıracakmış.Bakalım hayırlısı cnmm inş emre bey bizim mucizemiz olurr

olsun canım bazen bende görmeyebiliyorum iyiyim canım ekimde tedavi onun gelmesini bekliyorum

çok iyi bir dr alanında çok iyi canım ...

Belgincim bugun emre beyi biraz araştırdım acıkcası cok heyecanlandım eşimde biraz bakacakmış galıba kararımız emre bey olacakk.. Ben sizlere dua ediyorum kızlar sizde bana edin..:Saruboceq::Saruboceq:

canım selam biz 13 temmuzda emre beyle ilk randevumuza gittik ve çok rahat bir insan sizi hiç sıkmadan sorular soruyo ve hani diğer doktorlar gibi suratsız seni karamsarlığa itecek tarzda bir doktor değil mesela biz temmuzda gittik ben edirneliyim bizim tahlil sonuçlar aynı gün içerisinde çıkmadı bize beklemenize gerek yok sonuçlar ban ulaştığında ben size dönerim dedi ve sonuçlar eline ulaşır ulaşmz hemen eşimi telefonla aradı ve durumu izah etti süper bir doktor bir de hani diğerleri gibi her seferin gel diye çağırmıyor dam kendini bu işe adamış ben ce tabi araştır ama mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim sanırım bir de bahçeci kliniğin dede hata kabu ediyor ne zaman istersen yardımcı oluruz kendine ii bak inşallah en kısa zaman da aşmanız dileği ileŞeniz

Canım inşallah hepimiz yeneceğiz.
Bugün emre beyi bıraz arastırdım benı cok heycanlandırdı yormları okudum hani dersin ya doğru insan bu diye aynen oyle hissettım eşimde arastıracak galiba emre beye gdeceğiz.Gelişmeleri aynen aktaracağım (beni anlayan insanları bulmak cok güzell :1rolleyes: ) HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

ıyı aksamlar kızlar DIDEM CIM ALLAH KURTARSIN CANIMevet burada hepımız o kadar zor durumlar yasıyoruzkı umıtsız olmayalım ama nedense cok az guzel gelısme oluyr ınsaalh bundan sonra kucaklarımız dolar

Back
X