Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar.şu saatlerde dualarımız kabul olsun rabbim hepimizin tek bir istegi var oda bebek .rabbim sen dualarımızı kabul et hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle.

arkadaşlar evlatlık konusu hakkında ne düşünüyorsunuz.ben asla olmaz diyordum egede tedavi oluyoruz ama pek umut yok gibi oyüzden evlatlık düşünüyorum.5 yıllık evli olmak şartı varmış.amaç emek vermek değilmi.orada bir sürü kimsesiz çoçuk var saklı değil gizli deyil açıkça oradan evlatlık alıp emek vermek onu bir yerlere getirmek büyütüp okutmak ...

durudeniz canımcım fikrine saygı duyuyorum. fakat gerçekten çok zor bir karar. hem toplumun uzaylıymış gibi bakması, hemde ilerleyen zamanda anne ve baba konumundaki kişilerin davranışları, çocuğun psikolojisi, çocuğun gerçeği öğrendikten sonraki yaklaşımı.... bilmiyorum ama gerçekten evlat edinenlere saygı duyuyorum. bununla ilgili bir topik vardı oradaki evlat edinen bir arkadaş duygularını paylaşmış. onun yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. inanılmaz bir duygu yoğunluğu. yapabilene bravo doğrusu... alkisalkisalkis

selam hatunlar nasılsınız bakalım? ben bomba gibiyim :D ya evlatlık konusunu bende düşünüyorum ama söyleniş tarzı bile garip "EVLATLIK" hoş bi tabir mi bilmiyorum, ama açıkcası bigün düşünebileceğim bir konu..bir de benim eşim urfalı, bilirsiniz çocuk durumlarını doğuda..kayınvalidem en son çocuğunu geçen ramazanda doğurdu düşünebiliyormusunuz? ne sinir bişey..ben gıcık oluyorum ama napalım..ve orda birde şu durum var, örneğin bi kızkardeş bebeği çoksa diğerine veriyor..ne saçma yaa..belki ileride bana da teklif ederler, ama ben asla urfadan, yakından istemiyorum..alırsamda annesini babasını bilmek istemem açıkcası..

benm eşim çok ısrar ediyo evlatlık konusunda.ben asla olmaz dedim başlarda.gerçekten zor bi durum ebanaya katılıyorum.bide ısınamam, sevemem gibi geliyo başkasının bebeğini.ama bazende öyle bebekler görüp seviyorumki belkide severim diyorum alsam evlatlık.bide şimdi bu konuyu düşünmek umudumu tüketiyo.sanki herşey bitmiş sıra bu konuya gelmiş.yani bunu kabul etmem demek azoya yenilgiyi kabul etmem demek diye düşünüyorum.o yüzdende erteledim şimdilik.zaten daha 3 yıllık evliyiz.2 yıla kim öle kim kala......

ben zaten düşünürsem mutlaka bi 10 yıl geçmeli..yani Allah'tan ümit kesilmez ama artık olmaz dediğim vakit düşünürüm düşünürsemde..banada garip geliyor, başkasının bebeğini severmiyim diye ama neden olmasın ki..kızlar öncelikle bizim olacak mutlaka bigün diye devam edelim, bakalım ileride Allah neler gösteriyor..kararlı şekilde yola devam.. BİZDE BİGÜN MUTLAKA ANNE OLACAĞIZ İNŞALLAH..

Bu arada gamzecim naber? Bayadır yoktun..

iyim canım ne olsun sıcaklar ve oruçla başa çıkmaya çalışıyorum:)) modem arızalandı o yüzden giremedim 2 haftadır.meğer ne önmliymiş internet.sıkıntıdan patladım resmen.o kadr özlemişim ki sahurda bile başındayımkaydirigubbakcemile3 eee senden naber?

Günaydın kızlarrrrrrrrrr...nasılsınız bakalım.hafta sonu giremiyorum.Sehir dışında oluyoruz.Pazartesiyi iple cekiyorum.Bu sabah herkez uyuyormu ne.....30 ağustoz zafer bayramınız kutlu olsun.cumhuriyet kadınlarıturkbayragi Ne gururlu bir gün.turkbayragi

İnşallah cnm tek istediğim o kucagımda bir bebeğimin olması.
İnsan basına gelmeden bukadar duyarlı olamıyo anlıyor ama yaşayamıyor. Şu ramazan ayında allah hepimizin dualarını duysun birimize değil hepimize gülmeyi nasip etsin inş..

amin canım inşallah hepimizin yüzü güler

herkese günaydım .evlatlık konusunu ben iyice kafama koydum evet belkide yenilgiyi kabullendim.eşim pek sıçak bakmıyor ama kimsesiz bir çoçuğu büyütüp okutmak onu iyi bir yerlere getirebilmek bence ailemizede çok şey kazandırır.çoçuktanda çevredende saklamadan almak istiyorum.yurttaki çoçuklar pek biryerlere gelemiyor genellikle kötü bireyler olup çıkıyorlarlar onlardan bir tanesini kurtarabilmek herkese karşı büyük başarıdır bence...

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim bu konuyuda 3 yıl hiç açmadık üstünü kapattık .işte 1 yıldır azosyla şavaşıyoruz ama sanki şimdiden yıkıldık.umutlarımızı tükettik .bu konuda sadece sabrediyoruz.ama güçlü deyiliz bunun çözümü nedir.bu konuda nasıl daha güçlü olabilirim.insanlarla pek muhatap olmuyorum.günaydın iyi akşamlar deyip geçiyorum.çünkü sohbet biraz uzasa canımı yakıyorlar hala birşey yokmu gibisinden sorular soruyorlar.

sevgi kızzz ikizmi doğurdun:ecrin_bebek::ecrin_bebek: güzel olmuş. hadi uğur getirir inşallah
evt tatalım hep ikiz olacağını düşündüğümden bunu koydum bide benim annemde ikiz doğum yapmış geçende rüyamda gördüm iki tan eikiz bebek bir kız bir erkek sahipsizmiş ben onları emzirdim inşallah gerçek olur
sevgicim avatar süper olmuş :)))

melisela tatlım teşkkür ediyorum belki bu avatar uğur getirir

Back
X