Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))
Geçmiş olsun canım ,gelen tabağın başına gelsin sana gelmesin.yerimseniben

günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))

gamze geçmiş olsun canım .a.s.

mavimenekşe canım senin adına çok üzüldüm zor bir durum ama hiç belli olmaz nolucağı bir bakmışsın oluvermiş bebişin......Hande seni de tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini

mavimenekşe canım senin adına çok üzüldüm zor bir durum ama hiç belli olmaz nolucağı bir bakmışsın oluvermiş bebişin......Hande seni de tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini

inşallah allah hepimize bu mübarek günlerin hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin amin

ahh keşke canım keşke.ama nerdeeeee.kesiğe dikiş attılar bitti.azonun da böyle çaresi olaydı ne vardı sanki..

inşallah canım allahın izniyle onu da aşıcaz ben inanıyorum buradaki herkes bir gün melek anne olucak biler diğer kolaycık anne olan anneleren daha farklı olacağız daha fedakar daha cefkar daha itinalı daha özenli bizler tırnaklarımızla kazıyarak anne olucaz çünkü bizim meleklerimiz dünyadaki en değerli varlıkla bil değeri ölçülemez olucak bizlerde onların koruyucu melekleri melek anneler,

çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın aynı şey sahurda benimde başıma geldi tabak elimden ters döndü lavabonun içinde kırıldı:1:

inşallah canım allahın izniyle onu da aşıcaz ben inanıyorum buradaki herkes bir gün melek anne olucak biler diğer kolaycık anne olan anneleren daha farklı olacağız daha fedakar daha cefkar daha itinalı daha özenli bizler tırnaklarımızla kazıyarak anne olucaz çünkü bizim meleklerimiz dünyadaki en değerli varlıkla bil değeri ölçülemez olucak bizlerde onların koruyucu melekleri melek anneler,
Ne güzel anlatmışsın canım.hayatta zor kazanılan şeylerin değeri daha fazla oluyor.birde biz sabırla başkalarına özenerek bekliyoruz.anne olmak çok değerli birşey bizim için dahada değerli.canım birde her doğuran annede gerçek anne olamıyor.önce değer bilmek lazım.evlat değeri bilmeyen öyle insanlar varki.bazen onlar gibi anne olacaksam olmıyayım diyorum.mafoldumben

çok geçmiş olsun arkadaşım

Merhaba kizlar

GAMZECiGim gecmis olsun allah baterinden korusun canim dikkat et

ESPOiR canim allah yardimcin olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Günaydın kızlarrrrrrrrrr...nasılsınız bakalım.hafta sonu giremiyorum.Sehir dışında oluyoruz.Pazartesiyi iple cekiyorum.Bu sabah herkez uyuyormu ne.....30 ağustoz zafer bayramınız kutlu olsun.cumhuriyet kadınlarıturkbayragi Ne gururlu bir gün.turkbayragi
evet canım ne mutlu türküm diyene gurur duyuyorum türk olmaktan...
Arkadaşlar 4 yıllık evliyim bu konuyuda 3 yıl hiç açmadık üstünü kapattık .işte 1 yıldır azosyla şavaşıyoruz ama sanki şimdiden yıkıldık.umutlarımızı tükettik .bu konuda sadece sabrediyoruz.ama güçlü deyiliz bunun çözümü nedir.bu konuda nasıl daha güçlü olabilirim.insanlarla pek muhatap olmuyorum.günaydın iyi akşamlar deyip geçiyorum.çünkü sohbet biraz uzasa canımı yakıyorlar hala birşey yokmu gibisinden sorular soruyorlar.
evet canım hep öyle bebek soracaklar diye insanlarn yüzüne bakmadan lafı uzatmadan uzaklaşıyorum yanlarından allahım yardımcımız olsun kimseden ayrı koymasın bizleri amin
Belgincim bugun emre beyi biraz araştırdım acıkcası cok heyecanlandım eşimde biraz bakacakmış galıba kararımız emre bey olacakk.. Ben sizlere dua ediyorum kızlar sizde bana edin..:Saruboceq::Saruboceq:
allahım hepimizn yardımcısı olsun canım inşallah hepimizin yüzü güler..
canım teşekkür ediyorum canım gene mide problemi yaşıyorum gene
benimde canım karnımın ağrısı başladı dr gittim kalın bağırsaktan şüpelendi ilaç verdi geçmezse bakalılm dedi...
selam kizlar
gamzesezer geçmis olsun allah korudu daha kötü olabilirdi.
Kizlar beni heyecan sardi cuma'ya az kaldi.

allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

kızlar ctesi umut tüp bebek merkezini aradım ulun beyle görüşmek için ama yokmuş sekreter onla konuşup bana döneceğini söyledi aramadılar tedaviden önce neler yapmalıyım diye sormak istedim bakalım hayırlısı artık...

günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))[/QUOTE

Cnm cok gecmış olsun
Allah daha kotusunden korumuş seni
:teselli:

Back
X