Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haaa bu arada akşam üzeri ulun bey aradı bir kaç hormon testi söyledi 2 tanede vitamin verdi allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer yüzüm güler.hepimizin güler inşallahhhhh

haaa bu arada akşam üzeri ulun bey aradı bir kaç hormon testi söyledi 2 tanede vitamin verdi allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer yüzüm güler.hepimizin güler inşallahhhhh
Sıra sizde canım,siz uzun zamandan beri bu topikte bu günü bekliyosunuz.Hadi hayılısı inşallah hamiş haberlerinizide alırız canım :CüvCüv:.darısı hepimize.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın:Saruboceq:

inşallah bu sefer güzel sonuçlarını bebiş haberlerini de alırız canım

nasılsınız kızlar
gamze geçmiş olsun sadaka ver arkadaşım Rabbim günahlarına kefaret etsin çektiğin sıkıntıları
kızlar herif bu cuma yola çıkarak ramazanın geri kalanı ve bayram dahil memleketinde geçirmek istiyor ama ben hiç istemiyorum gene ana-babasını görücem benim içim kavruluyor ve müsebbibi onlar umurlarında değil köye gidelim anası millete hava atsın arabaya atlasın kapı kapı gezsin yesin içsin okadar umurlarında değil çocuk konusu babası desen daha 1 kere sormuş değil anca kendine harem kurmuş karıların .... bakmaktan oglunu görememiş her ikisindende nefret ediyorum dün herif babanne ve dedemede dua et dedi hiç edemem dedim ve etmedim sonuçta vefat edip gittiler ama onlarında eşimin böyle olmasında katkısı büyük Rabbim sorsun diyorum bugün mukabele guruplarının birinde anca 3 aylık kadar bebek var nezaman gitsem annesi emziriyor bir kucagında yatırması var nasıl narin nasıl şefkat dolu bakışlarıyla okşuyor yavrusunu şimdi onları görüncede unutamıyorsun neden ben geceleri rüyamda emziyorum yavrumu uyanınca neden göğsüm ıslak oluyor hep anne olma arzusundan artık psikolojiyide aştım bedensel tepkiler veriyorum neden ben rüyalarda bakıyorumda millet kucagında bakıyor ben böyle yanarken üzülürken ne ölülerine dua nede yaşayanlarına ziyaret etmek geliyor içimden tek dediğim Rabbim sorsun bilmiyorum herif illa gidelim dermi ama yüzlerini bile görmek istemiyorum bahaneler üretmeye başladım bile bakalım başarabilirsem gitmeyiz ay en azından beni bıraksın kendi gitsin
bu arada kızlar bugün bizim tanışma yıl dönümümüz

selam arkadaşım herşey nasip ama eşlerimiz durumu ailelerinin pek umrunda deyil gerçekten benim rahmetli kayınvaliden bebek konusunu duyunca boşver Allah verir yardım falan edemem demişti.kısabir süre sonrada öldü.arkasından bir sürü altınları kaldı.herkes çar çur etti.belki bizim tedavimize yardımcı olsaydı şeyşey daha farklı olurdu.

bak gene ÇİÇEK hariç kimse slmımı almamış senağlama olsun canınız sağolsun, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim çiçekçim ALLAH razı olsun rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq: dönünce gelişmeleri yazarım, ben kaçayım kaynana bizde yarın gidiyoz diye gelmiş bi çay falan yapayım, hayırlı akşamlar herkese.....

bak gene ÇİÇEK hariç kimse slmımı almamış senağlama olsun canınız sağolsun, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim çiçekçim ALLAH razı olsun rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq: dönünce gelişmeleri yazarım, ben kaçayım kaynana bizde yarın gidiyoz diye gelmiş bi çay falan yapayım, hayırlı akşamlar herkese.....

eryasu slm nasılsın arkadaşım siz tedavi oluyormusunuz.

belgin hanım siz kaç yıllık evlisiniz.tedaviniz nerelerde :Saruboceq:

Canım seni anlayorum buradaki herkez gibi...toplum bizi anlamayabilir.anlamalarınıda bekleme.bazen bilerek can yakmak içinde yapıyorlar.çoçuk yokmu,artık çaresine bakın,yaşınız geçiyor.bazılarıda çoçuğunu kuçagına alıp severken bunu bulamıyanda var diyorlar.ama bilmiyorlarki yada düşünmüyorlarki bize çoçuk vermiyen Allah onlara vermiş.ama veren Allahsa alanda Allahtır.demiyorlarki Allahım bize verdin şükür,olmıyanlarada ver.Çoçuklarınla nispet yapıyorlar.işte ben o zaman kendime ac:olmaz:ımıyorum.onlara acıyorum.çünkü ben herşeyin Allahtan geldiğine ve bunun bizim için hayır olduğuna inanıyorum.

belki daha fazlasını yaşıyorum malesef aparmanım bu konuda cahillerle dolu.ama kendime değil onlara açımak çok doğru bir söz .bu söz çok hoş .onların laflarına alınmayıp güçlü dimdik ayakta durdugunu gördükleri zaman daha sinirleniyorlar bu sefer daha çok can yakmaya çalışıyorlar ama ben bu konuda canımı yakanlara hakkımı asla helal etmiyorum.rabbim benim hakkımı onlardan sen al diyorum.

eryasu slm nasılsın arkadaşım siz tedavi oluyormusunuz.

slm canım evet oluyoruz, benim eşim klinefelter sendromlu, ankaradaki kaan hocayla 6aydır mail tlfn yoluyla görüşüyoruz eşim onun önerdiği ilaçları kullanıyodu 6aydır, kaan hoca yüzyüze görüşmek için çağırdı yarın ankaraya gidiyoruz, bu arada sende hoş geldin canım.....

belgincim hadi inşallah bu sefer hamilelik haberini alırız hayırlısı ile
inşallah canım
belgin hadi bakalım canım inşallah en kısa zamanda daha güzel haberlerini duyarız
inşallahhhhh
Sıra sizde canım,siz uzun zamandan beri bu topikte bu günü bekliyosunuz.Hadi hayılısı inşallah hamiş haberlerinizide alırız canım :CüvCüv:.darısı hepimize.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
amin inşallahh
inşallah bu sefer güzel sonuçlarını bebiş haberlerini de alırız canım
amin canım hepimiz alırız inşallahhhh
canım kusura bakma lütfen nasılsın konuşamıyoruz hiç..
belgin hanım siz kaç yıllık evlisiniz.tedaviniz nerelerde :Saruboceq:

eylül 21de 8 yıl olcak canım umut tüpbebek merkezinde deneyeceğiz ikinci denememizi...

slm canım evet oluyoruz, benim eşim klinefelter sendromlu, ankaradaki kaan hocayla 6aydır mail tlfn yoluyla görüşüyoruz eşim onun önerdiği ilaçları kullanıyodu 6aydır, kaan hoca yüzyüze görüşmek için çağırdı yarın ankaraya gidiyoruz, bu arada sende hoş geldin canım.....

hoş bulduk ama sen dertli ben dertli pek hoş deyil ama ne yaparsın kaderimiz buymuş.eşinizdeki hastalığı ilk defa duydum rabbim acil şifalar versin biz azo

arkadaşlar eğede bir sürü tahlil olduk biz sizi arayacağız kurul toplnacak dediler hiç cevap haber yok biz bu noktada ne yapalım eşiminde benimde bir sürü tatlilimiz oldu.sabırla bekleyelim mi.dosyamızı isteyip özelde bir yerlere mi başlayalım.alman hastanesiyle umut aynımı ayrıca

belgincim ve tedaviye başlayacak arkadaşlarım, kardeşlerim..Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..İnş rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar ve sizlere annelik ve babalık duygusunu tatmayı nasip eder..duam henüz tedaviye başlamayan arkadaşlarım ve kendim içinde geçerli :))) İnş kabul olur..

hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı kızlar.allahım beterinden korudu şimdilik çok şükür.bu arada eryasu, belgin, espoir, didem inşallah tedavilerinizden güzel haberlerle dönersiniz.adını hatrlayamadığım varsa kusura bakmasın.bizimde eylül veya ekimde 2. m tese olcak.mail attım cvp beklşyorm kaan hocadan.inşallah peşpeşe veririz iyi haberleri bu sayfalrda ve yine uzuuuuuuuuuuuuunnnbi halay yaparız:)))

Back
X