Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gamzecim senin de inşallah güzel haberleri alırız 10 gün sonra rabbim inşallah bu sefer yüzüüzü güldürsün sakin olmaya çalış eşine pek belli etme çünkü onun morelman güzel girmesi daha iyi ameliyata

günaydın bacılar
Rabbim birdaha bu acıyı yaşatmasın ilk mteseden çıkınca bulunmadıgı belliydi amaeliyattan çıkmış ameliyathanenin önünde bekliyorum kapı açıldı bulundumu dedi yok dedim o an başladı başını sedyenin demirlerine vurmaya hemşireler zor tutuyor başını ikincisindede çıkmadı gene agladı emre beyde gelip konuştu ama ne zor bir acı 2 kere yaşamak Rabbim sana yaşatmasın inşallah çıkar
cicek bacım benimde annem biliyor ama daha kimseye söylemek istemiyorum birde onlara laf anlat sonra nezaman biraraya gelinse sorcaklar zaten kimseyle görüşmüyorum birde yakın akrabayı hiç çekemem ama annen kimseye söylicekse onunla paylaş anneler daha başka oluyor gerci canım nekadar yansada ağlaya ağlaya annemi arayamam üzülmesini istemem ben bir ağlasam annem bin ağlar oyüzden de hep burda ağladım içimi buraya döktüm inan bazen ne benim annem nede eşimin annesi anlıyor sadece burdakiler anlıyor ama içine atma en azından buraya yaz

zamancigim insallah bir mucize olur bebegin kendiliginden gelir üzülme
evet burasi cok iyi geliyor burasi olmasa napardim bilmiyorum
ben annemi sik goremiyorum zamancigim o yuzden de gordugumde soyleyemedim.esimin alilesi de ogrense biliyorum üzülürler ama her gün sorarlar ozaman benim moralim daha da cok bozulacak diye korkuyorum.

KIZLAR MRB NASILSINIZ ben 3 gündür giremedim bende şehir dışındaydım

kızlaaaarrr selam..nabersiniz? ben daha iyim ama alındım hepinize valla ne deyim..o kadar canım sıkkın dedim, ağladım dedim, bir kişi de bana neyin var diye sormadı..ne deyim canınız saolsun..:))) Alıştım dermişim..Az önce anneme şaka yaptım hamileyim diye :)) yazık kadıncaz ne kadar mutlu oldu canım yaa..ama sonra üzüldüm onun hevesini kursağında bıraktım diye..

Meliscim canim kusura bakma ben gözden kacirmisim
Canim neyin vardi ne icin üzüldün?
insallah o sakan gercek olur yakinda hamile kalirsin

Meliscim canim kusura bakma ben gözden kacirmisim
Canim neyin vardi ne icin üzüldün?
insallah o sakan gercek olur yakinda hamile kalirsin

yok canım ben ölesine takılıyorum..ya hepimizin yaşadığı genel sıkıntılardan..bebek durumu falan filan..inş iyi olur ne diyelim..yoksa çok şükür iyiyim..

iyi akşamlar kızlar:) biz de yine ekim sonu diyoruz allahım tedavideki herkese yardım et hepimizin kucaklarını bebişlerle doldur, en ümitsiz olanlarımıza bile mucizelerinden nasip et!!! Espoir tedavide, adak'ın ki ne bişey kalmadı, biz de belgin le başlıcaz sanırım. İnşallah hepimizden çok güzel haberler gelecek :))

gamzesezer 10 gün sonra inşallah güzel haberi verirsin bu sefer yüzün güler inşallah...

sates çim allah yardımcınız olsun diğer bütün tedaviye başalayacaklarında inşallah allah önünüze hiç bir engel çıkarmadan güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah

Back
X