Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazel bizim de fsh 24. en son 5 ay önce ölçtürdük ama son ne oldu bilmiyoruz...

Sagol arkadasim. peki doktorunuz sizin sonucunuzu normal mi dedi? Bizim 4.65 ve yukseltmek icin doktorumuz menagon 75 igne verdi gun asiri vuruluyor esim. Acaba kac olana kadar devam edecegiz ?

Sagol arkadasim esimin 3.3 idi 5 ay klomen kullandi 4.65 oldu . Doktoru simdi menagon 75 igne verdi FSH i arttirmak icin. Demekki 10 lu degerlerde falan olmasi gerekiyor en az. Insallah ignelerin faydasi olur.

inşl arkadaşım peki sizdemi azospermsiniz doktorunuz dururumunuz hakkında ne dedi lh testesteron felandamı düşük yoksa onlar normal mi

Sagol arkadasim esimin 3.3 idi 5 ay klomen kullandi 4.65 oldu . Doktoru simdi menagon 75 igne verdi FSH i arttirmak icin. Demekki 10 lu degerlerde falan olmasi gerekiyor en az. Insallah ignelerin faydasi olur.

arkadaşım başka topikte yazmışsın okudum menegonun morfolojiye bi katkısı olup olmadığını bilmiyorum ama kaan aydos verdiyse demekki faydası varmış fsh da erkeklerde 1.7 ile 12 arasında olması gerekiyormuş inşkl faydasını en kısa zamanda görürsünüz

inşl arkadaşım peki sizdemi azospermsiniz doktorunuz dururumunuz hakkında ne dedi lh testesteron felandamı düşük yoksa onlar normal mi

Evet testesteronda biraz dusuk ama referans degerlerinin en altinda .
5 ay klomen ve proxeed kullandik bugunde menagon igneye basladik toplam 16 tane vurulacakmisiz ondan sonra tup bebek baslayacak.
Bizim sayi en son yaprtirdigimizda ml de 19 milyondu sonra varikosel ameliyati olduk 6 ay once.
Kaan Hoca FSH i yukseltmek istiyor vardir bir bildigi ona cok guveniyoruz ve tamamen ona teslim ettik kendimizi ne derse onu yapiyoruz.

can can lar selam nasılsınız bakalım? ben çok şükür iyim ve mutluyum :)) umarım herkes öyledir..

iyi akşamlar arkadaşlar ya akşam eltim geldi oturmaya 2yaşındada bi çocuğu var diyorki ayy ben buna yemek yedirmeyi unuttum bi insan nasıl çocuğuna yemek yedirmeyi unuturya git kendini unut daha iyi şaka gibi valla

Günaydın kızlarrrr :) Dün ev tuttuk, evimiz küçük geliyordu kendi evimi kiraya verip daha büyük bir eve geçicem. İnşallah bebiş olursa zaten bu eve sığmam imkansızdı allah gönlümüze göre verir inşallah, bizi hayal kırıklığına uğratmaz... Şimdi 10 gün içinde taşınmam lazım toplanmak, taşınmak, bir de işyerinde yalnızım allah yardım etsin vallahi sonra da allah izin verirse tedavi ve bebişimize kavuşmak var :))) Bu aralar hayatımızda bazı zorluklar, çalkantılar oldu yeni yeni toparlanıyoruz, inşallah biraz kafayı toparladıktan sonra hayırlısıyla herşey düzene girer...

Günaydın kızlarrrr :) Dün ev tuttuk, evimiz küçük geliyordu kendi evimi kiraya verip daha büyük bir eve geçicem. İnşallah bebiş olursa zaten bu eve sığmam imkansızdı allah gönlümüze göre verir inşallah, bizi hayal kırıklığına uğratmaz... Şimdi 10 gün içinde taşınmam lazım toplanmak, taşınmak, bir de işyerinde yalnızım allah yardım etsin vallahi sonra da allah izin verirse tedavi ve bebişimize kavuşmak var :))) Bu aralar hayatımızda bazı zorluklar, çalkantılar oldu yeni yeni toparlanıyoruz, inşallah biraz kafayı toparladıktan sonra hayırlısıyla herşey düzene girer...

hayırlı olsun:) dediğin gibi hersey düzene girer

günaydın kızlar..bugün umarım herkese şans ve uğur getirir..öpüldünüz zemuszemus

demmicim....cevabın için saol arkadaşım bu cumartesi allahın izniyle yine emre beydeyiz malum spermiyogram için emnim bizi özlemişlerdir :):) gitmişken danışıcam sadece bizim için çok şart falan demezse umutta karar verdik...inşallah rabbim yardım eder zaman daraldıkça korkularım başlıyor...

Back
X