Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sayesçim.....canım yeni evinde yeni kararınızda hayırlı olsun...inşallah yeni ev uğurlu gelir ben 5 ekimde adet olucam ve başlıcaz hemen arkamdasınız umutta yapacaksınız değil mi ?? hayırlı olsun...

evet adakçım umutta allah izin verirse. benim aklıma araştırmalarım sonucu ilk gelen ve içime hayırlı doğan umut inşallah rabbim de emin kılar tedavimizden 3 kişi döneriz evimize:) Allahım içime çok güzel şeyler doğuyor adak inşallah hepimiz kurtulucaz bu dertten allahım bu kadar edilen dualarımızı boş çevirmeyecek, sen de sıkma canını kafanı dağıtmaya çalış aynen ben de şimdiden kasmaya başladım ama rahatlamak lazım o da önemli. inan canım bol dua ile inşallah bu sefer yüzünüz yüzlerim gülecek inşallah :)

demmicim....cevabın için saol arkadaşım bu cumartesi allahın izniyle yine emre beydeyiz malum spermiyogram için emnim bizi özlemişlerdir :):) gitmişken danışıcam sadece bizim için çok şart falan demezse umutta karar verdik...inşallah rabbim yardım eder zaman daraldıkça korkularım başlıyor...

rica ederim. Benimde bugün 29. günüm olmadım. inşallah fazla uzamaz bi ara 45 lere kadar çıkmıştı kışın. son 3-4 aydır düzene girmişti ama bu vefattan dolayı aşırı üzüntüm etkiledi gecikecek sancım var ama ne zaman olurum bilmiyorum aslında yarın 2. günüm olur da başlarız diye umuyordum ama kısmet. Yarın bahçecide Dr. Bora beyle ve psikolog ışıl hanımla ardarda randevum var bakalım belki de bi kaç ay ertelemenin daha doğru olacağı kanaatine varacağız hep birlikte. Spermiyogramınızda alışılmadık şok bir sonuç için dualarım sizinle.

rica ederim. Benimde bugün 29. Günüm olmadım. Inşallah fazla uzamaz bi ara 45 lere kadar çıkmıştı kışın. Son 3-4 aydır düzene girmişti ama bu vefattan dolayı aşırı üzüntüm etkiledi gecikecek sancım var ama ne zaman olurum bilmiyorum aslında yarın 2. Günüm olur da başlarız diye umuyordum ama kısmet. Yarın bahçecide dr. Bora beyle ve psikolog ışıl hanımla ardarda randevum var bakalım belki de bi kaç ay ertelemenin daha doğru olacağı kanaatine varacağız hep birlikte. Spermiyogramınızda alışılmadık şok bir sonuç için dualarım sizinle.

bora beyinde iyi bir doktor olduğunu duymuştum inşallah arkadaşım en kolayından olur biter tedaviniz....bazı konularda karar verme aşamasını geçmek zor bziler en azından karar verme kısmını geçtik çok şükür geriye uygulamak kaldı rabbim yüzümüzü güldürrsün kimin duası ne zaman kabul olur bilinmez hepimiz birbirimize bol bol dua edelim......yarınki görüşmende inşallah çok olumlu geçer.....

evet adakçım umutta allah izin verirse. Benim aklıma araştırmalarım sonucu ilk gelen ve içime hayırlı doğan umut inşallah rabbim de emin kılar tedavimizden 3 kişi döneriz evimize:) allahım içime çok güzel şeyler doğuyor adak inşallah hepimiz kurtulucaz bu dertten allahım bu kadar edilen dualarımızı boş çevirmeyecek, sen de sıkma canını kafanı dağıtmaya çalış aynen ben de şimdiden kasmaya başladım ama rahatlamak lazım o da önemli. Inan canım bol dua ile inşallah bu sefer yüzünüz yüzlerim gülecek inşallah :)

o zaman umutta görüşmek tanışmak üzere diyorum :) allah yardım edecek inanıyorum içimde korkuyla karışık garip bir huzur var nedense bu seferki diğer merkezde olduğumuz gibi değilim o zaman içimi kemiren bişiler vardı şimdi en azından huzurluyum bakalım rabbim ne gösterecek......

Arkadaşlar zayıflamanın sperm çıkmada etkili olduğunu konuşmuşsunuz yani ben 1 yıldır kocanın kafasının etini yedim boşunamı :) adam 60 kiloydu balık yağıyla 67 oldu zorla 1 yılda korkudan hala içiyo....ne bilim içmesinmi acaba??

adak vallahi benim ki de aynen senin ki gibi zayıf, 62 kiloya ancak çıktı 59 dan yukarı çıkamıyodu. Ama senin ki normal canım 68, yağlanma falan yoksa sen yedirmeye içirmeye devam et canım:) hatta biz bazen zayıflıkla da mı alakalı diye düşündük ama yok ya kilolu da oluyor zayıfta da.

Arkadaşlar kilolu yani vücut yağı olarak diyor doktor.karında yağlanma olduğu zaman testosteron hormonunu çekermiş ve kalın bacaklar vede göbek testis ısısını yükseltirmiş.buda spermleri öldürürmüş.tabi herkeste olmaya bilir ama bizim gibi zor üreten vücutlarda dikkat etmek lazım.

kızlar mrb nasılsınız..maşşallah herkes harıl harıl calısıyor..bakalım bızde başlayacagız ama hiç umudum yok...bu arada KAAN HOCADA tedavı olan yada devam eden varmı kızlarr..bızde poxeed plus ve klomenle baslayacagız..ama nereye kadar nasıl devam edecegız bılemıyorum valla.. bu arada hıç kaan hocada tese yaptıran varmı..varsa da teseyı nerde yapıyor acaba ...herkese bol şanslar ne dıyelım :))

Arkadaşlar zayıflamanın sperm çıkmada etkili olduğunu konuşmuşsunuz yani ben 1 yıldır kocanın kafasının etini yedim boşunamı :) adam 60 kiloydu balık yağıyla 67 oldu zorla 1 yılda korkudan hala içiyo....ne bilim içmesinmi acaba??
boy kilo ideal kilo meselesi önemli eşin 165 den uzunsa sorun değil.
adak vallahi benim ki de aynen senin ki gibi zayıf, 62 kiloya ancak çıktı 59 dan yukarı çıkamıyodu. Ama senin ki normal canım 68, yağlanma falan yoksa sen yedirmeye içirmeye devam et canım:) hatta biz bazen zayıflıkla da mı alakalı diye düşündük ama yok ya kilolu da oluyor zayıfta da.
valla ben de hiç anlam veremedim kilo sayıyı azaltabilir belki ama sıfır çıkmasını defalarca sıfır çıkmasını verilen onca desteğe ilaca takviyeye rağmen hala ve hep sıfır çıkmasını kilonun açıklayabileceğini hiç zannetmiyorum. 180 boyundaki bir adam 80 kiloyken sayısı 10 milyon 100 kiloyken 2 milyon olabilir ama sıfır olmaz gibi geliyor bana olsada bir keçi boynuzu içtimi hemen yine düzelir. oysa biz öylemiyiz. canımızı dişimize takıyoruz sıfırlardan birlere bile gelemiyoruz:((
Arkadaşlar kilolu yani vücut yağı olarak diyor doktor.karında yağlanma olduğu zaman testosteron hormonunu çekermiş ve kalın bacaklar vede göbek testis ısısını yükseltirmiş.buda spermleri öldürürmüş.tabi herkeste olmaya bilir ama bizim gibi zor üreten vücutlarda dikkat etmek lazım.
vücut zor da üretse hiç üretmez durumda olamaz bence kiloya göre 200 kilo da değil ya bu adamlar biraz ısı artışından ne olur o zaman yazın kimse hamile kalamaz herkes kışın kalırdı ısı öldürseydi. bu kadar da keskin olmaz ki.

Arkadaşlar internette araştırırken ilaç falan bir bitkisel ilaca rastladım.iki ay önce tarım ve köy işleri bakanlıgından onay almış sanırım türkiyede yeni bir ürün.spermler üzerinde etkiliymiş.ne kadar güvenilir bilmiyorum.adını yazmadım ama yazmamda bir sakınca varmı bilmiyorum.diger ilaçları yazmıştım bir sorun olmamıştı sorun olmassa yazıcam.:uhm:

arkadaşlar eşim test yaptıracak önümüzdeki hafta lab araştırıyorduk yaptırmayı düşündüğümüz lab da sperm washing(çift gradientli) ,sperm washing(swim up) diye ayrı ayrı var biz şimdi hangisini yaptıracağız daha önce yıkamalı yaptırdıkmı onuda bilmiyoruz biz yıkamalı yapın diyoduk ama bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar bugün misafirlerim vardı daha doğrusu kayınvalidemin günü vardı çok yoruldum neler konuştunuz bilemiyorum ama inşallah hepiniz iyisinizdir şimdide yeni dizi başladı onu izleyeceğim fatma gülün suçu ne?göreceğiz...

kızlar mrb nasılsınız..maşşallah herkes harıl harıl calısıyor..bakalım bızde başlayacagız ama hiç umudum yok...bu arada KAAN HOCADA tedavı olan yada devam eden varmı kızlarr..bızde poxeed plus ve klomenle baslayacagız..ama nereye kadar nasıl devam edecegız bılemıyorum valla.. bu arada hıç kaan hocada tese yaptıran varmı..varsa da teseyı nerde yapıyor acaba ...herkese bol şanslar ne dıyelım :))

merhaba canım
eşim devam ediyor hoş ilaç vermiyor bize ameliyat önermedi proxeed verdi klomen vermedi hiç
ama eşim gidiyor üç ayda bir o çağırıyor
zaten eşimde yenilik var mı öğrenirim diye aksatmıyor hakkımıza hayırlısı inşallah :Saruboceq:

merhaba canım
eşim devam ediyor hoş ilaç vermiyor bize ameliyat önermedi proxeed verdi klomen vermedi hiç
ama eşim gidiyor üç ayda bir o çağırıyor
zaten eşimde yenilik var mı öğrenirim diye aksatmıyor hakkımıza hayırlısı inşallah :Saruboceq:

bizde baslıyacagız ama ne bıleym hocanın okadar cok hastası varki..nasıl akılda kalıcaz nasıl yapacagız bende bılm ıyorum ama ne çare mecburr..malum sonuc ne cıkar ne cıkmaz dıye merak ve stress ..Allah hepımızın yardımcısı olsun

kızlar genetık sorunu olanlara ne gıbı tedbırler alınyr da dusuk olmuyr bılgısı olan var mı?pgt ıle saglıklı embrıyo secme dısında?

bu arada kiloyla ilgili çok kiloluda olsa çok zayıfta olsa varikoselide olsa ben asla 0 olacağına inanmıyorum bu sebeplerden spermlerin....yada alkol sigara tüketimide tamamen 0 yapmaz yani tüm bunlar azaltabilir hadi 20 milyonu 3 milyona düşürsün bence 0 olmasının sebebebi bu dış etmenler olamaz.....

Back
X