- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin kadrosu hayırlı olsunZCU canım eşimin değerlerini kaan hocaya göndermiştik ve oda bize 1 aylığına klomen ve pharmaton vermişti..bitti ve gelecek hafta içinde sperm testi vercek..Rabbim inş tekrar sayı görmeyi nasip eder..ve çıkan kan ve sperm sonuçlarını tekrar kaan hocaya göndereceğiz..Kızlarrrrrrrrrrrrrr bu arada bizim bebek işi ertelenecek gibi yaa..Eşimle ayrılıyoruz il olarak..bugün kadro sınavına girdi ve büyük bir ihtimalle oldu gibi ama aramızda 6 saat olacak(( nasıl yapacağız bilmiyorum yaa..bari başlamadan hasta olsamda şu ovulasyon gününü son kez denesek :)))
evet arkadaşım 4-5 ekim adetim başlıyor ve 2.günü başlanıyor eşimle beraber hazırlanıyorum...bizim 2. olacak diğerindede eşimle beraber hazırlanmıştım sonuç hüsrandı ama bakalım bu sefer daha umutluyuz....emre bey eşimle hazırlanmam taraftarı oldu aslında bu kararı çok zor verdik benim açımdan yıpratıcı oluyor çünkü ama doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum....allahtan dileğim bu....
yine bir haftasonu ve yine yeni katılan arkadaşlarımız. off çok üzülüyorum.
bu arada ben hastalandım 31. günümde yarın bahçecide bora beyle başlıyoruz kızlar dua edin.
herkese merhabakaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım..nasılsın..
hoşbulduk canım kuzenim azoluydu şimdi hamileymiş o kadar mutluyum ki bu bizler için çok büyük umut.sen nasılsın moralin nasıl melisacığım
duruderyadeniz canım tedaviyi nasıl olmuşlar? mtesemi yapmışlar??? ne güzel yaa..bizimde umudumuz artıyor valla..ama biz bu gidişle erteleyecek gibiyiz bu ayrılık yüzünden..Ayrıca bu hafta içinde eşim sperm testi vermeye gidecek, sperm çıkarsa dondurtucak..dua edin kızlar..İnş gerek kalmaz da bende bu ay hamile kalsam ne olur???
eşiniz kadrosu hayırlı olsun bazen evliliklerde böyle tatlı ayrılıklar iyi geliyor biz 1 yıl eşimle ayrı illerde çalıştık sevgili gibi oluyorsun daha güzel oluyor eşler birbirinin değerini daha iyi anlıyor o zaman ayrıca günün geçmiş inşanlah hamilesindir.kuzenimle ben henüz görüşmedim nasıl tedavi oldular tam bilmiyorum annem anlattı ama azolu olduklarını ve tıkanıklıl olduğunu biliyordum.kesin hamileymiş darısı bizlere inşanlah.
melısale HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM