Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demmi...bugün ilk günün başlıyormuşsun çok sevindim arkadaşım allah yardımcın olsun bekalım inşallah tedaviniz bebekle sonuçlanır allah emeğinizi boşa çıkarmasın....başlayınca bi şekilde geçip bitiyo sabır gerekiyo allah sabır versin.....

yine bir haftasonu ve yine yeni katılan arkadaşlarımız. off çok üzülüyorum.
bu arada ben hastalandım 31. günümde yarın bahçecide bora beyle başlıyoruz kızlar dua edin.
demmi canım inşallah mutlu haberlerle dönersin. allah yardımcınız olsun inşallah pozitifi görüp kucağınıza alırsınız:) Büyük ihitmal önümüzdeki ay da biz başlıcaz allah hepimizin yüzünü güldürsün :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız? herkesin hayırlı bir hafta geçirmesini temenni ediyorum..sevgilerle..

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir hafta geçirmek dileğiyle

haftasonu aramıza yeni katılan arkadaşlarmız olmuş hoşgeldiniz tez zamanda dermanınızı bulursuzun inşl

bu arada ben hastalandım 31. günümde yarın bahçecide bora beyle başlıyoruz kızlar dua edin.

hızlı bir maraton başladı demekki hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım inşl herşey yolunda giderde kavuşursun bebeğine

günaydn kızlar...geri sayıma başladk..perşmbe m tese var..strese girdm iice..adakcm bizmde sizin gibi durum.ama ben bu kez hazrlanmcm.kaan bey farketmez dedi.inşallah pişman olmam...

gamzecim hakikaten başlamış geri sayım inşl herşey yolunda gider arkadaşım güzel haberlerini alırız umarım

günaydn kızlar...geri sayıma başladk..perşmbe m tese var..strese girdm iice..adakcm bizmde sizin gibi durum.ama ben bu kez hazrlanmcm.kaan bey farketmez dedi.inşallah pişman olmam...

canım inşallah herşey ylunda gider ve bolca sperm bulunup kavuşursun bebeğine...

hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alır beraber halay çekeriz

merhaba arkadaşlar ne var ne yok...belginim nerelerdesin..
canım ben buralardayım sen nerelerdesin nasılsın...

allah yardımcın olsun arkadaşım...dualarım seninle...

:ecrin_bebek:Günaydın arkadaşlar.DEMMİCİM inşallah mutlu sonla dönersin.GAMZESEZER Canıminşallah bir sürü sperminiz olur ve ardından bebiş gelir.ve diğer tedavi için gün bekliyen arkadaşlar dualarım hepimiz için.Birde galiba yeni katılan arkadaşlar olmuş.kötü bir durumla aramıza katıldılar inşallah iyi bir durumla aramızdan devam ederler ,çok heyecanlıyım kızlar ,güzel haberlerinizi bekliyorum.:emir_bebek:

ah arkadaşım allah yardımcın olsun perşembeye çok az kalmış sözün bittiği geriye sayımın başladığı heyecanın doruk yağtığı yerdeyiz...kaan bey öyle dedeiyse vardır bir bildiği inşallah spermler çıksında hazırlanacak çok vaktin var arkadaşım hayırlısı böyledir senin içinde belkide.....

günaydın bacılar nasılsınız
gamze bacım hadi hayırlı olsun inşallah busefer çıkar hayırlı olsun
kızlar inşallah tedavide olan herkez için sperm çıkar da bebeklerinize kavuşursunuz Rabbim benim gibi azo olupta artık tedavi seçenegi kalmamış olanlarada Rabbim nasip etsin

Back
X