Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı aksamlar BELGIN gecmıs olsun canım,CICEK CIM SANADA IYI AKSAMLAR NASILSINIZ
sağolun kızlar grip olmuştum bayramın 3.günü tam geçmemişti ctesi tekrarladı çok kötü olmuştum halsizlik boğaz agrısı şükür düzeldim bugün...
kadercim hosgeldin
sagol canim bugun biraz kendimi yorgun hissediyorum havalardan galiba
sen nasilsin canim?
hos bulduk canim iyiym bende canim ne olsun ayni seyler .... evet canim bu havalar boyle yapiyo insani simdi tr de olmak vardi mis gibi sicacik havasi biz galiba kasim basi tekrar gidecegiz tr ye esimin yeniden igne olmasi lazim insaallah esim is yerinden izin alirda gideriz
hos bulduk canim iyiym bende canim ne olsun ayni seyler .... evet canim bu havalar boyle yapiyo insani simdi tr de olmak vardi mis gibi sicacik havasi biz galiba kasim basi tekrar gidecegiz tr ye esimin yeniden igne olmasi lazim insaallah esim is yerinden izin alirda gideriz
kismet böyle burlarda yasamakmis canim
hayirlisi canim didip gelirsiniz insallah.bizimde ne yapacagimiz belli degil bir karar vermedik
kaan hocaya kasim aralik geliriz dedik ama napacaz bilmiyorum korkuyorum acikcasi
allah yardımcınız olsun canım ne iğnesiydi vurunduğu eşinin pregnyl mi
sen nerde yaşıyorsun canım
kismet böyle burlarda yasamakmis canim
hayirlisi canim didip gelirsiniz insallah.bizimde ne yapacagimiz belli degil bir karar vermedik
kaan hocaya kasim aralik geliriz dedik ama napacaz bilmiyorum korkuyorum acikcasi
allah hepimizin yardımcısı olsun canımcanim kaan hoca nebido diye bir igne vermisdi 3 aylik temmuz sonu vurunmusdu esim simdi ekim ayin sonunda kan testi yaptircak bakalim ona gore igneye devam edicegiz yada baska bir igne verecek insallah dusus olmusdur degerlerde cunku esimin fsh cok yuksek 34 du en son
hollanda canim
canim bence hic bekle bi anca basla tedaviye seneler gecip gidiyo beklemeye gelmiyo canim benim onceki seneler bosa gitti sade varikosel ve tese ameliyatiyla kaldik kaan hocadan haberimiz yokdu diger doktorlarda hic bir sey vermedi simdi en azindan canim insan bi caba icinde oluyo bi umutla tedavi oluyo sende bence basla bian once
allah hepimizin yardımcısı olsun canım
ooo uzak oralar canım...