Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BLUEVCİ gözün aydın canım...inaşşalh sonuna kadr iyi gider herşey...allahım herkese nasip etsin böyle güzel gelişmeleri..biz bu gece 3:30 da çıkıyoruz yola..yarın 9 da m tese var.çok korkuyorum kızlarr..

GAMZESER.. insallah iyi sonuclanır..yarın bu zamanlar kuş gibi hafif ve rahat olursun.şimdiden cook gecmis olsun..sevgilerle...

BLUEVCİ gözün aydın canım...inaşşalh sonuna kadr iyi gider herşey...allahım herkese nasip etsin böyle güzel gelişmeleri..biz bu gece 3:30 da çıkıyoruz yola..yarın 9 da m tese var.çok korkuyorum kızlarr..

canımm çok teşekkür ederim sağolasın rabbim sizinde yardımcınız olsun inşl güzel haberlerle gelirsin inşl arkadaşım

canım arkadaşım planların çok güzel inşallah herşeyde planladığın gibi olur ama toplanan tüm yumurtalar döllenebilecek kalitede olmuyor kalan döllenenler 5. Güne ulaşamıyor ulaşan ilk defada tutacakmı inşallah tutar ama velevki tutmadı daha fazla embriyo daha çok şans değilmi??mesela yine aret denen doktor bana 15 yumurtan oldu ama en fazla 10 u döllenebilecek durumdaydı malesef sperm bulunamadı demişti yani 5 kayıp çok fazla....bilemiyorum senin başına bu gelicek diye bişi yok zaten ama insan vücudu moto mot planlara uymuyor.....inşallah allah sana istediğin gibi sağlıklı 2 tane bebe verir....[/QUO DEMMI CANIM ADAK cok guzel anlatmıs,sonucun nasıl cıkacagını doktor bıle tahmın edemıyr arkadasım .bana yuksek dozla basladı 6 kutu 450 lık gonal f bıtırmeme ragmen fazla sayıda yumurta beklerken( hem doktorum hem bız )ne yazıkkı sadece 8 yumurta olustu.fakat doktor yumurta sayısı az ama cok kalıtelı 1 .derecede yumurtalar demıstı.esımden de 6 sperm bulununca 6tane 1. derecede kalıtelı embriyolarım olustu.yanı sonucunu sayısını kalıtesını nasıl olacagını doktor bıle bılemıyr arkadasım.hatta bana sasrmıstı.yuksek doz vermemıze ragmen stresten de olabaılır sayı az cıktı demıstı.ALLAHIM INSAALH SENIN YUZUNU GULDURSN CANIM

ZAMANcım ZCU canımmçok teşekkür ederim.Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun inşl daha daha iyilerini siz görürsünüz:ecrin_bebek: MELİSELA canım eşinin test sonuçları çıkmadımı daha sendende güzel haberler bekliyoruz arkadaşım hadi hayırlısı

AY CANIM BENIM YA sana ınsaalh o saatte dua gondercem.ben o duyguyu yenı yasadgım ıcın 1,5 ay once senı su an cok ıyı anlıyorum.esıne ve sana rabbım yardım etsın ınsaalh. guzel haberlele gel arkadasım ınsaalh

Allah yardımcınız olsun canım,dualarımız seninle inşallah bulunurda,:Saruboceq:bebişler için ilk kapı açalmış olur.:ecrin_bebek:

canimm butun dualarim seninle insallah her sey yolunda giderde bir suru spermler cikar gonlu ferat tut yolunun acik olsun insallah mutlu haberi bize bildirisin canim merakla bekliyorum

ZAMANcım ZCU canımmçok teşekkür ederim.Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun inşl daha daha iyilerini siz görürsünüz:ecrin_bebek: MELİSELA canım eşinin test sonuçları çıkmadımı daha sendende güzel haberler bekliyoruz arkadaşım hadi hayırlısı

canim gozun aydin allah insallah yavrunuda tez amanda alirsin kucagina darisina bizlere insallah

ZCU, ANGELL, KADER, BLUEAVCİ çok sağolun kızlar.hepinizin dualarını bekliyorum.bizim için son şans artık..yarın gece yarısna kadr girmezsem bilinki sonuç kötü:(((((((( inşallah olurda rabbim bi mucize verirse bize eve gelir gelmez yanınızdayımmm.......

sonucunda görüldü yazıyormu eger yazıyorsa malesef eşinde kromozom bozuklugu var demek

merhaba zaman sonucumuzda mikrodelesyon saptanmamıştır yazıyor.galiba saptanmaması gerekiyor yani sonuçumuz insanlah temiz.biz üniv has.nesinde tedavi oluyoruz bizden çok fazla test istediler bir yıla yaklaştı daha tese falan lafı hiç geçmiyor ayrıca ilaç falanda vermediler.normal mi

kızlar selam..ZAMAN'CIM VE BELGİN'İM teşekkürler..BLUEAVCI'cım bugün test sonuçlarını alamadık, inanın meraktan ölecem..inş yarın güzel bir sonuç alırız, buna gerçekten çok ihitiyacım var, hele bugün hasta oldum iice moralim bozuldu..Rabbim hayırlısını versin..
GAMZESEZER canım rabbim yardımcınız olsun..yarın akşam inş burda sende bende güzel haberler verip bir halay kurarız..

Back
X