Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esim kullaniyor demirdikeni hapini .Amerikadan aldi. Tribulus terrestris extresi. Cinsel gucu arttiriyormus sperm yapimi sagliyormus falan filan yaziyor uzerinde.[/Q

umarım faydalıdır.araştırdım ama farklı markalarla satıyolar,fiatlar da farklı:nazar:

Testesteronu falan arttirdigi soyleniyor. Birde maca hapi var oda oyle birseymis .
Ne duysak almaya calisiyoruz ne olacak boyle halimiz bilmiyorum:(

iyi aksamlar kizlar..

Gamzecigim allah yardimciniz olsun canim
insallah güzel haberlerle gelirsin yarin

ZCU, ANGELL, KADER, BLUEAVCİ çok sağolun kızlar.hepinizin dualarını bekliyorum.bizim için son şans artık..yarın gece yarısna kadr girmezsem bilinki sonuç kötü:(((((((( inşallah olurda rabbim bi mucize verirse bize eve gelir gelmez yanınızdayımmm.......

canım rabbim inş yüzünü güldürür..hayrlı haberlerini beklıyoruz..hepimizin kucaklarını bebeklerle doldurur..

günaydın kızlar....inşallah bugün güzel bir gün olacak....GAMZEDEN VE MELİSELA DAN güzel haberler alacağız allahın izniyle....

GAMZECİM...şu an bu saatlerde biliyorum kalbin yerinden çıkacak gibi...tüm kalbimle şu an dua ediyorum rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın allhım yardımcın olsun arkadaşım.....

günaydın kızlar
gamzeciğim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah busefer çıkar dualarımız seninle

günaydın kızlar....inşallah bugün güzel bir gün olacak....GAMZEDEN VE MELİSELA DAN güzel haberler alacağız allahın izniyle....

canım benim Allah razı olsun..bende bekliyorum bakalım..inş güzel bişi çıkar yaa..
Bu arada günaydın herkese..geçmişi okuyorum, öpüldünüz..

GAMZE'cim Allah yardımcınız olsun, dualarım seninle...İnş akşam güzel bir sonuç alıpda yazarsın..

günaydın arkadaşlar
gamzecim inşl herşey yolundadır mutlusundur akşam bizlerede güzel haberler verirsin arkadaşım allah yardımcınız olsun

arkadaşlar bugün dondurulmuş transferim olacaktı ama yavrularım dayanamamış transfer iptal edildi

gamzeden ve meliseladan güzel haberler alırız inşallah allah yardımcınız olsun

Back
X