Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demmicim...süleyman beydenmi bahsediyosun arkadaşım...anlayamadım..ama söylediklerine katılıyorum arkadaşımın ilk tüp denemesi bu yüzden tutmadı..doktoru 2.de clexan başladı kansulandırıcı ve tuttu sonra bide demişki tüh ya biz sana neden ilkinse başlamadık...ya varmı böyle bişey...hadi onda sperm var bolca bizim belkide oluşacak tek embriyomuz olacak....bilemiyorum allah iyilerle karşılaştırsın....

Evet Adak Süleyman beyden şansımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlayamıyorlar işte. bu estetik bir şey değil ki burun ameliyatı başarısı için uğraş vermiyoruz burda bir candan bir ömürden koskoca bir hayattan bahsediyoruz. bunun bizler için öneminin karşılığı karşımızdakilerde yok maalesef.

heyecanm tavanda kızlar geceleri uyuyamaz oldum karnımda şişkinlik var. Cetrotide ve muruonel diye iki farklı iğneye daha başladım bitanesi karnımda alerji yaptı. Büyük ihtimal bu perşembe veya cuma gerçekleşecek opu ve mikrotese. Allah'ım hayırlısını göstersin bizlere dua edin. Ben hepinize ediyorum.

arkadaşım tedavinin büyük kısmını atlattın muruonel canımı yakıyodu yapınca benimde.o olabilir....az kaldı hadi bakalım rabbim bolca güçlü kuvvetli spermler görmek nasip etsin benim içime doğuyo siz bu işi bu defada bitireceksinşz iyi düşün iyi olsun.....

evet adak süleyman beyden şansımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlayamıyorlar işte. Bu estetik bir şey değil ki burun ameliyatı başarısı için uğraş vermiyoruz burda bir candan bir ömürden koskoca bir hayattan bahsediyoruz. Bunun bizler için öneminin karşılığı karşımızdakilerde yok maalesef.

bilmiyorum kafam çok karışık malesef bu konuda...ben zaten 1 kez muayene oldum tahlillerimde önceki merkezden hazırdı onlara baktı içeri geçtim muayene için ...ben çok korkuyorum heycandan elim ayağım titriyor çok tedirgin oluyorum yani birazda sıkıyorum galiba kendimi..bana sende çok tedirginsin ama herşeyden korkuyosun falan dedi...yani çok tuhafıma gitii sesimi de çıkaramadım...off şimdi dahada çok korkuyorum...

kızlar bir ımsı yi yalvar yakar hararetli tartışmalarla zor yazdırttık doktorumuza dosyamıza. Bu ne paramızı bizim adımıza koruma tedirginliğidir. Ekstra fiyat maliyeti 500tl duyan da 50000tl falan sanır öyle bir gerek yok savunucusu ki sormayın. Hala hele bir başarısız olun ondan sonra bakarız anlayışındalar sinir küpü halindeyim. 500tl vermemek için olası çocuğumun olacağı potansiyelinden mahrum kalacağım öyle mi? üç kağıda bakar mısın ikinci deneme 5 değil 4000tl ama 500tl imsiye vermeye gerek yok. Türkçesi senden 500 alacağıma 4000 almak bana daha cazip geliyor. Bunu anladım ben kızgınım. Tek ve son deneme gibi düşünün elinizde ne imkan varsa fiyatına bakmadan kullanın diyorum. Anlatamıyorum.

arkadaşım yalvar yakar yazdırttığınız şey neydi.???..en azından onlar bizi bilgilendirmiyo allahtan biz birbirimizi bilgilendiriyoruz...burdan okadar çok şey öğrendimki...

günaydın kızlar..sayescim adakcım sağolun son bir umut patalojiyi bekliyoruz şimdi.umut dünyası tabi herşey bitti desemde içimdeki umut bitmiyo hiçbir zaman.

Heyecanm tavanda kızlar geceleri uyuyamaz oldum karnımda şişkinlik var. cetrotide ve muruonel diye iki farklı iğneye daha başladım bitanesi karnımda alerji yaptı. büyük ihtimal bu perşembe veya cuma gerçekleşecek opu ve mikrotese. Allah'ım hayırlısını göstersin bizlere Dua edin. ben hepinize ediyorum.

hayırlısı olsun arkadaşım az kalmış inşallah operasyonun güzel geçer ağrısız ve bol bol spermler bulunur dualarım seninle olsun

kızlar bişey sorcam hani tüp bebek tedavisine adetin ikinci günü başlanıyorya ya o gün haftasonuna denk geliyorsa tedavi erteleniyormu yoksa biz evde kendimiz iğnelerimize başlıyormuyuz benim ilki uzun protokoldüde kısa protokolü bilmiyorum...

demmicim az kalmış tedavinin sonuna geldiniz sayılır hayırlı uğurlu bebekli olsun inşl arkadaşım

kızlar bişey sorcam hani tüp bebek tedavisine adetin ikinci günü başlanıyorya ya o gün haftasonuna denk geliyorsa tedavi erteleniyormu yoksa biz evde kendimiz iğnelerimize başlıyormuyuz benim ilki uzun protokoldüde kısa protokolü bilmiyorum...

canım merkez sadece pazar günü kapaklı o gün adetinin 2. Günüyse tesadüf 3. Günüde gidebiliyosun 1 gün problem olmuyor....

günaydın kızlar..sayescim adakcım sağolun son bir umut patalojiyi bekliyoruz şimdi.umut dünyası tabi herşey bitti desemde içimdeki umut bitmiyo hiçbir zaman.

arkadaşım...bak biz ilk denemede 0 ı gördük sonra patalojiye parça gönderildi ve raporunu bekledik geldi bi rapor uğruna 2. Tedaviye başladık çok şükür umutluyuz....yani rapor güzel çıkarsa tekrar başlarsınız inşallah....

canım merkez sadece pazar günü kapaklı o gün adetinin 2. Günüyse tesadüf 3. Günüde gidebiliyosun 1 gün problem olmuyor....

sagol canım çünkü bugün adetim başladı ve kasım ayında eğer aynı gün başlarsa 2.gün pazara gelcek o yüzden merak ettim..peki ilk gün ne yapılıyor canım ben mesela istanbulda yaşamıyorum bayramda orda olcağım görüşmeyi o aralarda yapap döneceğim sonra tekrarmı gitmem gerekecek ilk tedavimde bana gerekeni yazmışlardı ben günü gelince başlamıştım iğnelere...

sagol canım çünkü bugün adetim başladı ve kasım ayında eğer aynı gün başlarsa 2.gün pazara gelcek o yüzden merak ettim..peki ilk gün ne yapılıyor canım ben mesela istanbulda yaşamıyorum bayramda orda olcağım görüşmeyi o aralarda yapap döneceğim sonra tekrarmı gitmem gerekecek ilk tedavimde bana gerekeni yazmışlardı ben günü gelince başlamıştım iğnelere...

canım adetin 2.günü eğer mümkün olmazsa 3.günü gidilecek o gün muayene olup ilk iğnen vurulacak....yani ilk gün başlıyor iğne yada iğneler o senin muayenene sana bağlı yani....

Kızlar cumartesi yine test vermiştik şimdi aradım embriyologla görüştüm 1 adet motil sperm görüldü dedi....emre bey bunların işe yaramayacağını ancak ameliyatta çıkması için dua etmemizi söylüyo ama ben şükür ediyorum en azından bu bile moral işte....

Heyecanm tavanda kızlar geceleri uyuyamaz oldum karnımda şişkinlik var. cetrotide ve muruonel diye iki farklı iğneye daha başladım bitanesi karnımda alerji yaptı. büyük ihtimal bu perşembe veya cuma gerçekleşecek opu ve mikrotese. Allah'ım hayırlısını göstersin bizlere Dua edin. ben hepinize ediyorum.

demmi canım Allah yar ve yardımcın olsun işallah bol sperm bulunur ve evladına kavuşürsun.....olumunekankayizsmile

Kızlar cumartesi yine test vermiştik şimdi aradım embriyologla görüştüm 1 adet motil sperm görüldü dedi....emre bey bunların işe yaramayacağını ancak ameliyatta çıkması için dua etmemizi söylüyo ama ben şükür ediyorum en azından bu bile moral işte....

ADAK arkadaşım 2.şansında işallah yüzünüz güler ben inanıyorum sperm bulunacağına zemuszemus

inşl canım ameliyatta bulunur sende bebeğine kavuşurusun

iyi haftalar kızlar.nasılsınız.haftasonları giremiyorum,onun için geçmişi merakla okuyorum.DEMMİCİM heyecanlı günler yaklaşıyor.inşallah hayırlı olur Allah yüzünüzü güldürsün.GAMZECİM biraz kendini toparlaya bilmişşin sevindim canim.ADAKCIM son bir hafta inşallah adağını yerine getirmek bebişle nasip olur.BELGİNCİM bencede tedavini ol ondan sonra için rahat olarak bebiş için tedavi olursun canım.ve diger arkadaşlar hepimize Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah.

Back
X