Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar cumartesi yine test vermiştik şimdi aradım embriyologla görüştüm 1 adet motil sperm görüldü dedi....emre bey bunların işe yaramayacağını ancak ameliyatta çıkması için dua etmemizi söylüyo ama ben şükür ediyorum en azından bu bile moral işte....

canım inşallahhh birsürü sperm bulunurr

iyi haftalar kızlar.nasılsınız.haftasonları giremiyorum,onun için geçmişi merakla okuyorum.DEMMİCİM heyecanlı günler yaklaşıyor.inşallah hayırlı olur Allah yüzünüzü güldürsün.GAMZECİM biraz kendini toparlaya bilmişşin sevindim canim.ADAKCIM son bir hafta inşallah adağını yerine getirmek bebişle nasip olur.BELGİNCİM bencede tedavini ol ondan sonra için rahat olarak bebiş için tedavi olursun canım.ve diger arkadaşlar hepimize Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah.

evet canım bende öyle karar aldımmmm sen nasılsın

hayirli gunler kizlar tedavideki arkadaslarim insallah hersey yolunda gider saglikli yavrulariniz olur
kizlar bugun edetim oldu karin agrisindan duramiyorum 2 tane agri kesici aldim yine ayni her ay ayni sorun ayni agri dokrorada gitmedim hic neden bu kadar agri oluyo sizce ayni durumu yasiyan varmi

iyi haftalar kızlar.nasılsınız.haftasonları giremiyorum,onun için geçmişi merakla okuyorum.demmicim heyecanlı günler yaklaşıyor.inşallah hayırlı olur allah yüzünüzü güldürsün.gamzecim biraz kendini toparlaya bilmişşin sevindim canim.adakcım son bir hafta inşallah adağını yerine getirmek bebişle nasip olur.belgincim bencede tedavini ol ondan sonra için rahat olarak bebiş için tedavi olursun canım.ve diger arkadaşlar hepimize allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah.

arkadaşım kaynanam 2 kurban biz 2 kurban adadık daha doğmadan kesilecek....rabbim nasip ederse inşallah....hepsini dağıtıcam fakirlere....

kan pıhtılaşma faktörü hem embriyo tutunmasını hem de tutunduktan sonra düşmesine neden olabiliyor. bende de önemli bir durum yoktu sadece bir faktörüm heterozigot olmasına rağmen 6. haftada bebeğimi kaybettim. 20. haftasında kan pıhtılaşma nedeninden bebeğini kaybedenler de var. rabbim bu defa yüzünüzü güldürsün.

canım benimde öyle sadece biri heterezigot, düşüğe sebep olabiliyormuş ama embriyo tutunmasında tartışılır diyo doktorlar. sadece gittiğim bir doktor tutunmaz düşer dedi. amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım sana da bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

ıyı geceler kızlar ,GELINCIK canım dusukten sonra yapılacak testler nedır canım ya bır yazar mısın ısımlerını?doktorum hıc bır test tetkık ıstemedı dusukten sonra.ne yapmam lazım sence?

bence yaptır canım zor oluyor ama ihmal etme şuan iş yerinde olduğum için tam hatırlayamıyorum eve gidince akşam yazarım hepsini.istersen doktoruna göster gerek varmı yaptırmama diye bi sor. genelde bu testleri 2-3 denemeden sonra yapıyorlar ama bazı doktorlar ihmal etmiyor ilk denemede başarısız olursan yapıyor.bencede öyle olması gerekiyor.

Gelincik ben bu tutunma pıhtılaşma ilişkisini anlayamadım. Yumurta toplama cerrahi bir işlem olduğu için kan sulandırıcı aspirin falan içilmesini istemiyorlar. doktor tavsiyesi ile ben 3-4 ay boyunca içmiştim folik asitlerle falan beraber. tedavi öncesi bir hafta önce kestim. bunun yanında hiç bir doktor bizden böyle testler istemedi. bu tıp bilimini hiç anlayamadım ben zaten herşey olup bitip iş işten geçtikten sonra şu da vardı bu da vardı diyorlar. Yahu neden en baştan bütün başarısızlığa yol açma ihtimali olabilecek maddeleri bir bir elemiyorsun. Neymiş paramıza yazıkmış. size ne ki hem bu kayıptan sonraki ruhsal yıkımın parayla bir ölçümü bedeli var mı? sen bizim yerimize paramızı ne diye düşünüyosun ki bize seçenekleri sunarsın fiyatları çıkarırsın tercihi bize bırakırsın. oysa hiç bişeyden haberimiz yok 10 sene tıpla uğraşan sensin söylesene be doktor! 2-3 kez başarısızlığa ne de güzel tahammüllüler. bu başarısızlığın her biri bir maliyet değil mi? nasıl bir mantık hayretler içindeyim.

çok karışık işler bunlar demmi. insan negatifleri görünce kime güveneceğini şaşırıyor. ama bir doktorla kalmayıp başka doktorlara da görünmekte fayda var bence. birinin atladığını diğeri görebiliyor. ben memoriale çok güvendim çıksın veya çıkmasın böyle bir test varsa yaptırması gerekirdi. ben üçüncü tedaviye başlıyacam hala bu tesleri istemiyorlar. bi kez daha negatifi görüncemi isteyeceklerdi bilmiyorum.hastaneyi kötülemek istemiyorum orda tedavi olan arkadaşlarım var onların umutlarını yıkmak istemem ama yoğunluktanmı yoksa başka bişeyden dolayımı bazen atlıyolar. ama olmaması da gerek kolaymı tedavi oluyoruz değilmi. kan pıhtılaşması testini yaptıran doktorum etkiler dedi embriyoyu ama memorialdeki ve başka özel tüp bebek merkezindeki doktor çok ta önemli değil dedi. kafamı karıştırdılar ama kan sulandırıcı kullanacam ben yinede. şuanda aspirin ve folikasit içiyorum. inşallah sonumuz hayırlı olur canım.

hayirli gunler kizlar tedavideki arkadaslarim insallah hersey yolunda gider saglikli yavrulariniz olur
kizlar bugun edetim oldu karin agrisindan duramiyorum 2 tane agri kesici aldim yine ayni her ay ayni sorun ayni agri dokrorada gitmedim hic neden bu kadar agri oluyo sizce ayni durumu yasiyan varmi

kadercim geçmiş olsun benim de adetimde ilk gün çok ağrır ağrı kesici alınca geçer. rahmim ters olduğu için ağrıyormuş doktor öyle dedi. benimkini çaresi yokmuş yani. bence geciktirmeden görün doktora .

Kızlar cumartesi yine test vermiştik şimdi aradım embriyologla görüştüm 1 adet motil sperm görüldü dedi....emre bey bunların işe yaramayacağını ancak ameliyatta çıkması için dua etmemizi söylüyo ama ben şükür ediyorum en azından bu bile moral işte....

moral herşeyden onemli pozitif düşün arkadaşım

ah arkadaşım inan dua ederken bile diyorumki allahım bize yetecek kadar bebeğime kavuşacak kadar sperm çıksın fazla çıkacaksada onlarıda burdaki arkadaşlarımada nasip et diyorum....
amin canım aminnnnn

geçmiş olsun canım benimde bugün başladı benimde sancılarım var ama dayanamayacak kadar değil ama ağrıyoooo

neden kanaman olmuş bu konuda bilgi verdiler mi

Aslinda suçlu sayilirim çok sinirli bir yapiya sahibim kendime hakim olamadim haksizliga tahmülüm yok.
Geçen pazartesi aksami çok sinirlendim.
Sali sabahi hafif pembesi lekelenmem oldu. Zaten ayni sabahta ultrasonum vardi
Ultrasondam sonra yogunlasti kan geldi cuma'ya kadar sürdü.
Allah'a sükür kesildi yoksa tedavim iptal olabilirdi bugün halen devam etseydi.
Hayirlisi neyse o olsun

yaa arkadaşlar bişey dha soracağım yardım edin bana tüp bebek tedavisine başlamadan adetin 3.günü yapılacak bazı hormon testleri oluyorya ben onu 3.günü değilde 2veya 4.günü yaptırsam bi zararı olurmu yardım edin bana...

Ilk tedavimi ist tüp bebekte aret kamar yapmıştı ve 1 ay önceden hiçbir tahlil istemeden kafadan aspirin ve folik başladı....süleyman bey aspirinin lafını bile etmedi folic ve b12 başladı....offf aspirin yutsammı??

yaa arkadaşlar bişey dha soracağım yardım edin bana tüp bebek tedavisine başlamadan adetin 3.günü yapılacak bazı hormon testleri oluyorya ben onu 3.günü değilde 2veya 4.günü yaptırsam bi zararı olurmu yardım edin bana...

canım 4.gününe kalma genelde 2.günü yapılıyo olmazsa 3.günü..ok??

mrb kızlar.GELINCIK canım bu testler pıhtılasmanın olup olmadıgını ogrenmek ıcın mı yapılcak.baska ne gıbı hastalıkların varlıgı ortaya cıkar bu testlerden . canım yanı varsa kan sulandırcı ıgne mı kullanılıyr,dokttor bana hem coraspın hem de cleaxane kan sulandırıcı ıgne kullandırtmıstı zaten.bır de ılle de genetık test mı yapılması lazım kan tahlılı vermıstım orada pıhtılasma faktoru trombın ınr ıle ılgılı test vardı o olumlu cıktı oaradan anlasılmaz mıkı canım?ay kafam karıstı yaaaaaa

GELINCIK canım yanı allah korusun olumsuz cıktı test sonucu alınabılecek onlemler ne oluyr yanı? ay cok soru sordum hakkını helal et canım

Sizin 5 tane falan oldu galiba donmuş dimi adakçım. onlar işe yaramasa bile demek ki üretim kesin var ki çıkıyor dışarı. Ve var olan üretimin Dr. Bakırcıoğlunun gözünden kaçacağını hiç sanmıyorum:)) Mutlaka yakalayacaktır. eşinin tohumcukları hayatta gözünden kaçmaz onun güvenim tam. Hem sana bir şey anlatayım. bugünkü kontrolümde bir ameliyatı vardı emre beyin çıkışta yüzü asıktı durumunu soran ailesine iyi ama sperm bulunan bölge pek göremedim yinede laboratuar sonucunu bekleyin dedi ve 1 saat içinde labdan bulunduğu bilgisi geldi. Yani usta ellerdeyiz vesselam. embriyolog ve labada güvenim arttı benim Emre beyin kendisinin bile pek umut bağlamadığı bir vakada bile bulup çıkarıyorlar. Moralimizi yüksek tutalım canım.
demmi canım Allah yar ve yardımcın olsun işallah bol sperm bulunur ve evladına kavuşürsun.....olumunekankayizsmile
sağolasın leylakçım İnşallah.
Ilk tedavimi ist tüp bebekte aret kamar yapmıştı ve 1 ay önceden hiçbir tahlil istemeden kafadan aspirin ve folik başladı....süleyman bey aspirinin lafını bile etmedi folic ve b12 başladı....offf aspirin yutsammı??
Adakçım yumurta toplama işlemi cerrahi bir işlem olduğu için kan sulandırıcı içmeyi bıraktırıyorlar normalde sen yinede Süleyman beye danış. ben de Bahçecideki dr aytun aktana özellikle sorunca öğrendim 3-4 aydır içiyordum bıraktım.

Kızlar bu gece saat 00.30 da çatlatma iğnemi vuruluyorum veee çarşamba sabahı giriyoruz eşimle ameliyata Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.Aylardır ettiğimiz duaları kabul etsin. çabalarımızı, inanılmaz fedakarlığımızı, emeklerimiz görsün. Anne baba olmayı, yavrumuza O'nu tanıtmayı, iyi bir kul olmasını sağlamayı bizlere nasip etsin inşallah. Bol duanıza ihtiyacım var ne olur.

Back
X