Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar a.s.
yarın rahim filmi çektiricem anesteziyle olacak ama ben yinede acaip tırsıyorum eyvahedigeldismile bu gece beni uyku falan tutmaz :sinifsinif:

slm kızlar a.s.
yarın rahim filmi çektiricem anesteziyle olacak ama ben yinede acaip tırsıyorum eyvahedigeldismile bu gece beni uyku falan tutmaz :sinifsinif:
korkma canım adet sancısı gibi zaten anestesi ile oluyormuşsun korkacak birsey yok.ben anestesisiz oldum.sadece o an olup bitiyor sorasında ağrı sancı olmuyor.

ayy çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için inşallah sorunsuz geçer, inşallah sonucu temiz çıkar, ALLAH hepimizin tek dileği olan bebişlerimizi biran önce bize kavuşturur inşallah...

SLM DEMMI canım haydı hayırlısı rabbım guzel sonuclar versın arkadasım ınsaalh emegınızın karsılıgını alırsınız.ERYASU canım anestesıyle olacaksan oldu bıttı bıl hıcccc haberın olmaz tatlım.cok da uzun ve agrılı bır ıslem degıl zaten.

canım 4.gününe kalma genelde 2.günü yapılıyo olmazsa 3.günü..ok??
tamam canım sağol
Kızlar bu gece saat 00.30 da çatlatma iğnemi vuruluyorum veee çarşamba sabahı giriyoruz eşimle ameliyata Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.Aylardır ettiğimiz duaları kabul etsin. çabalarımızı, inanılmaz fedakarlığımızı, emeklerimiz görsün. Anne baba olmayı, yavrumuza O'nu tanıtmayı, iyi bir kul olmasını sağlamayı bizlere nasip etsin inşallah. Bol duanıza ihtiyacım var ne olur.
allah yardımcın olsun canım dualarım seninleee
3 yaptiramazsan 2. gunu daha dogru diye biliyorum

tamam canım sağol..

iyi aksamlar kizlarrrrr

DEMMicigim alllah yardimcin olsun insallah bol bol sperm bulunur canim
güzel haberlerini bekliyorum

Back
X