Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooooo harzem bacım sen gelirmiydin topiğe nasılsın tedaviye ne zaman başlıyorsunuz canım gözlerin ne durumda

demmiden haber yok ama inşallah bol bol çıkmıştır zaten onlardan 1-2 çıkıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam inşallah yumurtalarıda çok ve kaliteli olurda bebeğiyle döner
kızlar fikirlerinizi sorcam ama içinizden geldiği gibi cevap verin sizce kök hücre ile sperm üretip bebek yapma sizce kaç yılda gercek olur bence 2-3 yıl içinde olur gibi geliyor bana ama malum bizim başka seçenegimiz kalmadığı içinde böyle düşünüyor olabilirim sizce kaç yılı bulur

zaancım bana da 2 3 ıla kadar çıkar gibi geli yo çünkü eşim 2 sene önce ameliyat oldun da doktor medya haberleri takip edin kök hücre 5 seneye kadar kesin çıkçak dmişti biz ameliyat olalı2 sene oldu ama çıkınca daha da hemen yaptırmamak lazım yoksa dene tahtası yaparlar insanı belki bizimde şansımız kök hücredir

kızlar ben kacırdım ama demminnin eşi tese olacaktıkı ..inş hayırlısı olur..güzel haberlerle döner..rabbim kimsenın elını bos cevırmesın

kızlar herkese iyi akşamlar inşallah güzel haberlerle gelir demmi eşi emre bakırcıda mı ameliyat oldu onun kızlar girmiyorum bayadır da

canım bende bakmıştım dikkate almaya çalışmak için benimkide 2-7 ekim arası şansımızı arkaarkayayız şansımızı deneyelim bakalım inşl hayırlısı

ay inş canım yaaa..ne güzel ikimizde hamile kalsak bu ay, bebişlerimizin kırkı karışırdı :)))
sanki böle bişi duymuştum, aynı zamanda doğan bebeklere söyleniyordu, dua edelim bol bol bu ay, her türlü duamızı yapalım, takdir Allah'tan..

Demmi bence güzel haberle dönecek..İçime öyle doğuyor valla..

ay inş canım yaaa..ne güzel ikimizde hamile kalsak bu ay, bebişlerimizin kırkı karışırdı :)))
sanki böle bişi duymuştum, aynı zamanda doğan bebeklere söyleniyordu, dua edelim bol bol bu ay, her türlü duamızı yapalım, takdir Allah'tan..

Demmi bence güzel haberle dönecek..İçime öyle doğuyor valla..

ayyyy ne güzel bir laf öyle bebiş ve kırkı inşl arkadaşım inşl ama kendimi çokta kaptırmak istemiyorumya sonra malum gün gelipte kırmızıları görünce çok tuhaf oluyorum bugün bir arkadaşla konuşuyoruz oda 2.yi yapmayı düşünüyor sen daha düşünmüyomusun dedi seni bekliyorum beraber yapalım dedim aynı doktora felan gideriz şurda doğururuz diye konuştuk tabi şimdilik hayal bizim için ama inşl nasip olur hayırlısıyla

Back
X