Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nolsun sevgidolu sizlerden gelicek güzel haberleri bekliyoruz bende kök hücreyi bekliyorum inşallah 2 yıla çıkarda 30 uma girmeden anne olurum herifimde baba

olur tabi zaman inşalllah hepimiz annne olcağız eşlerimizde baba umutsuz olma hem belki kçk hücreden önce senin bebeğin gelir sabret tatlım

ya kızlar bu sayfalar nasıl hızlı ilerliyo.sonunda demmiden iyi bi haber vardır diye hızlı hızlı okudum ama hala gelmemiş.gerçi iyi haberlerle gelicek inanıyorum ben.

zaman canım bildiğim kadarıyla bu kök hücre olayı amerikada başlanıcak testler son hız devam ediyormuş sonra tabi meclis olayı kabul ederse önüzdeki sene başlanıcak orada ee ondan sonra heralde bizim doktorla öğrenecek bu işi ve bizde de kabul edilirse 2 sene sonra gibi düşünüyorum

inşallah bir gün olur sevgidolu inşallah dediğin gibi kök hücreye gerek kalmadan olur ağlamadık günüm geçmiyor hep bebeğimizi hayal ediyorum henüz karnımda değil ama hücre hücre düşlerimde büyüttüm bebeğimi defalarca dogum yaptım kaç gece ateşlendide teyzesi acile gittik ilk dişini çıkardığı gün ilk adımı ilk okula gidişi daha neler neler....
bir olsada hayırlısıyla imanlı sağlıklı eli ayagı düzgün bir olsada nasıl gözünün içine bakarım nasılda özledim anlatamam özlemi okadar büyük ki kelimeler yetmiyor anlatmaya Rabbim acısın merhamet etsinde nasip etsin çok geçmeden hayırların en hayırlısı süre olarak sürelerin en kısası içinde inşallah nasip eder

zaman canım bildiğim kadarıyla bu kök hücre olayı amerikada başlanıcak testler son hız devam ediyormuş sonra tabi meclis olayı kabul ederse önüzdeki sene başlanıcak orada ee ondan sonra heralde bizim doktorla öğrenecek bu işi ve bizde de kabul edilirse 2 sene sonra gibi düşünüyorum

hay ağzın bal yesin nasılda yüreğim agzımda okudum sandım başladı Rabbim inşallah çok sağol nasıl mutlu ettin beni nasıl sevindirdin içim kıpır kıpır oldu bak şimdi hemende ümitlendim belki 2 seneyede kalmaz ha ne dersin Allahım inşallah

iyi geceler kızlar harzem,zaman nasılsınız? demmi yi merak ettim ama haber gelmemiş. inşallah iyi haberlerle döner. zaman inşallah kök hücre en kısa zamanda uygulanmaya başlayacak ümidini yitirme hiç bi zaman, ümit etmeden hayat geçermi?
harzem sen nasılsın tedaviye başlamayı düşünüyormusunuz canım?
benimde canım sıkıldı, moralim bozuk biraz.en iyisi topiğe bakayım dedim.

hayırdır egincik noldu niye canın sıkkın harzem epeydir topikte ama cevap vermiyor bende laf attım ama cevap yazmadı
inşallah kök hücre çıkarda en kısa zamanda bizimde evimiz gönlümüz şenlenir

selam kızlar nasılsınız? ben hüzünlüyüm ve yalnızım :(( eşimi uğurladım, tek kaldım, yatacam birazdan..ya yalnızlığa alışmamışımya korkuyorum birazda..Ama artık alışmam lazım, çünkü hafta içi başka bi ilde, hafta sonu evde olacak artık ama korkuyorumya.. Sizce alışırmıyım..Bide alt katlarımıza ramazanda hırsız girdi 2 daireye o yüzden iice ürktüm..Rabbim sana emanetiz, sen koru..

inşallah zamancım rabbim seninde tüm arkadaşlarımında yüzünü güldürsün evlerimizi şenlendirsin. hepimiz küçükte olsa bi ümit peşindeyiz.

başlayacağım bu tedavi çok korkutuyo beni üzerimde öyle bi yük baskı hissediyorumki anlatamam. keşke diyom kimse bilmeseydi herkese ayrı ayrı laf anlatmak zorunda kalmasaydım ama malesef ben stresten uzak durmak istesemde o beni bırakmıyor. az önce eşimlede tartıştık biraz, onunlada aram açık olunca kendimi çok daha fazla yalnız hissediyorum. bu aralar bayağıda bi duygusallık var bende. naz mı yapıyorum bilmiyorumki yapacak kimsede yok ama:)

bu gece dert gecesimi ne. Allah kavuştursun meliselacım korkma canım ilk başlarda zor olur ama zamanla alışırsın Rabbim birde evlat verirse o zaman daha kolay olur inşallah.

Son düzenleme:
melisela korka canım bak benimde herif yoktu yeni geldi biz evlendik 1 hafta oldu herif gitti önceden haftada 3 yada en fazla 4 gece evde kalıyordu oda sadece gecelri şimdi artık 2 geceye düştü geri evde yanlızlık zor bilirim
gelincik Rabbim yardıncın olsun tedavi süreci malesef sitresli oluyor inşallah sperm çıkarda hafizanallah eger çıkmazsa asıl sitresi sen azaman gör bak bana olmayan bişeyden kök hücreden medet umuyorum 2 yıla çıkar diye kendimi kandırıyorum inşalah olucak diye düşün olumlu yanından bak milletin sormasınıda boş ver eger boş veremiyorsanda en azından beni merak ediyorlar dua ediyorlar diye düşün napalım biliyorum bu süreçte eşlerden çok en çok biz yıpranıyoruz

kızlar hayırlı geceler ben yatıyorum malüm sabah iş var erken kalkacağım. yarın görüşmek üzere..

hayırlı geceler gelincik ama öyle kus uyuma nekadar kızsakta heriflerden başka kimse yok ki yanımızda
benim herif eve yeni geldi ya ondan barışcıl bi havam var:asigim:

Back
X