Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar
adak demmi haber bekliyoruz ha gayret ikinizde güel haber vereceksiniz

iyi aksamlar kizlar

ESPOiR canim teransferin olmus hayirlli olsun canim insallah ikizlerin olur

ESPOİR canım transverin olmuş gözün aydın allah yardımcın olsun canım inşallah halaylar çekeriz en kısa zamanda dualarım seninle

kızlar espoirin transferimi oldu o kadar yogunumki hiç takip edemiyorum

canım benim bence eşine söyle bıraksın ve akıl vermek gibi olmasın ama namaza başlasın, duanın gerçekten çok etkisi var..Lütfen yanlış anlama tatlım beni..

canım hayırlı olsun, en kısa zamanda inş hamile haberinide verirsin bize..

canım bizde siz gibiyiz, hiç bişey çıkmadı ama bizim sadece ilk testimizde sıfır çıkmıştı, çok şükür ondan sonraki testlerde sayı gördük..

evet canım bugün olmuş..

kızlar uçmuş sayfalar, 2 gün giremedim ama aklım burdaydı valla..yarını iple çekiyorum..inş ADAK ve DEMMİ den güzel haber alıp, halay çekeceğiz..

hayırlı geceler kızlar
demmi ve adak inşallah hayırlı haberler getirirsniz espocugum transferin olmuş hayırlı olsun
bugünde bitti sayılır inşallah en kısa sürede Rabbim banada nasip eder böyle müjdeli haberler vermeyi

ESPOİR transfern hayırlı olsun canım.inşallah hamilelik haberlerini kutlarız burda.DEMMİ, ADAK kızlar sizden de iyi haberler bekliyoruz.çok bekletmeyin bizi:)) bu arada bugün ankarayı aradım pataloji raporumuz çıkmş ama sonuç sylemiyolrmış.gidip almamız gerekiyomuş.hafta sonuda girdi napcaz bilmiyorum.eşimin pek umudu yk o yüzden fazla acele etmiyo gitmek için.ama ben biran önce öğrenip rahatlamak istiyorum.inşallah allahım bi mucize yaşatır bize:Saruboceq:

Sagolun kizlar hepinize tesekkür ederim.
Evet 2 embriyo transfer edildi su an benimle iki minigim var.
Allah yûzümüze bakar iki hafta sonra insallah mutlu haberi aliriz beraber tutusuruz halaylara :lepi: :teytey: :teytey:

Sagolun kizlar hepinize tesekkür ederim.
Evet 2 embriyo transfer edildi su an benimle iki minigim var.
Allah yûzümüze bakar iki hafta sonra insallah mutlu haberi aliriz beraber tutusuruz halaylara :lepi: :teytey: :teytey:

canim transverin hayirli olsun insallah ikiside tutunur ikiz bebislerin olur canim

mrb kızlar inşallah bugün adak, demmi ve topiğimiz için hayırlı bi gün olur iki güzel haberi birden alırız.. Rabbim ikisininde yar ve yardımcısı olsun...

kızlar benden 9 yumuta.....eşimdende teseye gerek olmadı kaç tane sperm çıktı bilmiyorum ama........hadi halaya......

adakkkkkkkkkkkk ne diyosun bacım sen ahllahım nasıl mutlu oldum şükürler olsun arkadaşım senin şimdi nasıl olduğunu tahmün edebiliyorum

Adakcigim canim gözün aydin..... insallah hamile haberlerinide aliriz :lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

insallah allahim böyle güzel haberler vermeyi bizede nasip eder

ADAKÇIM gözün aydın canım çok ama çok sevindim şimcik güzel güzel embriyo olsunlar, gelişsinler sonrada annneciğine kavuşsunlar inşallahhhhh...:teytey::teytey::teytey: oh be biraz içimiz rahatladı sıra demmiden gelecek güzel haberde...

Back
X