Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benden 9 yumuta.....eşimdende teseye gerek olmadı kaç tane sperm çıktı bilmiyorum ama........hadi halaya......

canım maşallah Allaha şükürler olsun çok sevindim inş hamileyim dediğinide duyarız burdan:teytey:
demmiciğim senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım inş

Sagolun kizlar hepinize tesekkür ederim.
Evet 2 embriyo transfer edildi su an benimle iki minigim var.
Allah yûzümüze bakar iki hafta sonra insallah mutlu haberi aliriz beraber tutusuruz halaylara :lepi: :teytey: :teytey:
canım inş seninde güzel haberlerini alacağız ikiz yeğenlerimiz için halaylar çekeceğiz

selam kızlarrrrrrrrr...İlk güzel haberimiz gelmiş :)))

ADAKçım canım çok sevindim, Rabbim en kısa zamanda evlatlarına kavuşturur inş seni..

Hadi DEMMİ şimdide seni bekliyoruz..Bir güzel haber sen verde akşam topikte bayram olsun :))

RABBİM kimsenin emeğini boş çıkarmasın, darısıda bize olsun inş..

mrb canlarım.ADAKCIGIGIM ay cok sevındım ya maaasalalah rabbım devamını da gtrsn ne guzel tese de olmamıs esın .herseyınız su gıbı aksın ınsaaalah.DEMMICIGIM HAYDI ınsaalah senden de guzel haberler gelır canım benım

canım günaydın ben ce siz bir emre beyle görüşün geçenlerde emre beyin kendi sitesine bir göz attım bir bayanın temmuz ayında yazdığı yazıyı okudum eskişehirlimişler ve orada tedavi oluyormuşlar 7 yılllık evliller ve hep tedavi görmüş eşi ama sonuç yok bugün git 3 ay sonra yine gel hep bu şekilde demişler sonra bayan emre beye mail atıyor ve emre bey görüşmeye çağırıyor muayneden sonra emre beyin ver diği ilaçları 1 ay kullandıktan sonra bayan aşırı karın ağrısı ve kasık ağrısı için doktora gidiyor doktor diyor ki hamilesiniz ben ce bir emre beyle görüşün eşin ona muayne olsun en azından sebebini bilin mutlaka tedavisi vardır sıkma canını olur

sağol canım yardımın için bakalım kısmet herşeyin hayırlısı canım ben zaten emre beye mail attım oda gelin bir görüşeli demişti ama benim herif cesaretsiz

espoir cim hadi bakalım miniklerin sana sıkı sıkı tutunsunda daha vgüzel haberler ver adak çım çok sevindim sperm çıkmasına allahım burada en kısa zamanda hamileyiz diye yazmanızı da nasip etsin inşallah hadi demmi nerdesin

espoir cim hadi bakalım miniklerin sana sıkı sıkı tutunsunda daha vgüzel haberler ver adak çım çok sevindim sperm çıkmasına allahım burada en kısa zamanda hamileyiz diye yazmanızı da nasip etsin inşallah hadi demmi nerdesin

Insallah bsxxxxx kavusmak istiyorum miniklerime artik.

ADAK gözün aydın canım çok sevindim işin su gibi akmış bundan sonrası daha kolay .
ESPOİR canım bebişlerin işallah tutunmuştur sana hamileyim haberini verirsin burdan

slm kızlar ne güzel topik güzel haberlerle kaynıyor adakçığım gözün aydın alllahım hamileleiğinide nasip etsin demmmi canım inşalllah seninde hamile haberini alırız espoir inşalllah seninde bebeklerin sana sımsıkı tutunur sende buradan güzel haberi bize verirsin alllah yardımcınız olsun

kızlarrr demmiden haber var mı çok merak ettim yaaa acaba ne oldu inşallah hamiştir o da güzel haberler veriri

sağol canım yardımın için bakalım kısmet herşeyin hayırlısı canım ben zaten emre beye mail attım oda gelin bir görüşeli demişti ama benim herif cesaretsiz

ayy kız onlar için de kolay değil ki yani olumsuzlukla karşılaşmak yıkılmak tekrar tekrar çok zor ne diim arkadaşım allah yardımcın olsun burasını okutmuyormusun sen eşine okutsana bak neler var emre beyin kendi sitesini falan okut ben eşimi ikna etmek için hep burdan yazılar çıkarttım emre beyin sitesinden hep çıktı aldım okuttum emre bey ben ce bizlere allahın bir lutfu olarak değerlendriyrum inşalla eşin en kısa zaman da ikna olur canım

Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.

15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.

hayırlı olsun inşallah hamile haberini de alırız
burada hep beraber halay çekeriz can:nazar:ım

KIZLAR hafta ıcı calıstıgım ıcın malum hafta sonu temızlık yapıyorum.ya baslayacagım temıZlıge baslayamıyorum.aklım buraada valla.merak ıcındeyım.ınsaalah hayırlı haberlerını ALIRIZ DEMMMI

Back
X